הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

שאלות כלליות

• פותח/ת השרשור GuyBP
  • פורסם בתאריך

GuyBP

משתמש מתחיל
286
14
נק' מוניטין:
46
286
14
1. שמן קוקוס- טוב או רע? לפי מה ששמעתי אני חושב שכן ואם זה אכן נכון אז, שמן קוקוס או שמן זית?(בבקשה תרחיבו קצת ואל תענו טוב,זית או רע,זית)
2. האם עדיף לטגן את החזה עוף או לשים אותו בתנור?
3. יש לי חבר שמתחיל להתאמן עוד מעט, המלצתי לו על ה-SS.(הוא לא התאמן לפני זה בכלום) האם פעלתי נכון?
4. האם זה נכון שאין מספיק אומגה 3, בקופסאת טונה, לצריכה יומית? ואם אין מספיק, האם אני יכול לצרוך את זה מחוץ לדגים או לקפסולות?
תודה רבה לעונים!😃

נערך לאחרונה:
1. חכה תשובה יותר טובה, לא יודע באמת לענות לך.
2. לא כזה קריטי, אם זה טיגון עדין בשמן זית אז זה לגמרי בסדר(אני מבין שאתה בחיטוב בגלל השאלה הזאת? תקן אותי אם אני טועה)
3. כן ולא, כן כי זה תכנית שתשפר אותו הכי טוב, לא כי הוא אף פעם לא התאמן ואין לו את הטכניקה הדרושה אני מאמין, תגיד לו לשבת וללמוד את התרגילים כמו שצריך לפני, אני הייתי ממליץ על חודש~ FBW פשוט בחדר כושר סתם כדי "להעיר" את הגוף.
4.נכון, מומלץ לקחת את התוסף בקפסולות.

1. חכה תשובה יותר טובה, לא יודע באמת לענות לך.
2. לא כזה קריטי, אם זה טיגון עדין בשמן זית אז זה לגמרי בסדר(אני מבין שאתה בחיטוב בגלל השאלה הזאת? תקן אותי אם אני טועה)
3. כן ולא, כן כי זה תכנית שתשפר אותו הכי טוב, לא כי הוא אף פעם לא התאמן ואין לו את הטכניקה הדרושה אני מאמין, תגיד לו לשבת וללמוד את התרגילים כמו שצריך לפני, אני הייתי ממליץ על חודש~ FBW פשוט בחדר כושר סתם כדי "להעיר" את הגוף.
4.נכון, מומלץ לקחת את התוסף בקפסולות.

1.לגבי שמן קוקוס יש הסבר מדעי משעמם אבל בסופו של דבר הוא בריא מאוד ומומלץ לעוסקים בספורט עקב העובדה שהוא מספק אנרגיה מיידית.
2.טיגון בשמן זית הוא לא דבר מומלץ מבחינה בריאותית .

2. אל תטגן בשמן זית, בטיגון הוא מתחמצן ונהיה כמו שמן קנולה אם לא פחות טוב, אתה יכול להשתמש בספריי שמן קנולה.
3.כן אבל תדאג שהוא ילמד את התרגילים והכל.
4.נכון, אתה יכול או לצרוך בקפסולות או לאכול דגים אחרים(גם סרדינים בקופסא מכילים כמות לא רעה של אומגה 3).

חידשתם לי פה משהו,
באמת בטיגון שמן זית לא רלוונטי 😲

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם! אבל מה עדיף, קוקוס או זית? וכן עדיף טיגון על התנור? ואם עדיף טיגון, אז עם איזה שמן מומלץ?
תודה מראש:)

עדיף בתנור,אני ממליץ קח תבנית עם נייר אלומיניום רסס קצת ספריי שמן זית תשים בתנור,לפי דעתי ואחריי חודשים של חזה עוף ללא הפסקה חחח הוא נשמר הרבה יותר טוב בתנור מאשר בטיגון וגם הוא לא מתייבש,והאמת שטיגון בשמן זין של חזה עוף לאחר שהחזה עוף מתקרר הוא מקבל טעם לא טוב

עדיף בתנור,אני ממליץ קח תבנית עם נייר אלומיניום רסס קצת ספריי שמן זית תשים בתנור,לפי דעתי ואחריי חודשים של חזה עוף ללא הפסקה חחח הוא נשמר הרבה יותר טוב בתנור מאשר בטיגון וגם הוא לא מתייבש,והאמת שטיגון בשמן זין של חזה עוף לאחר שהחזה עוף מתקרר הוא מקבל טעם לא טוב

כי בתנור הוא מקבל בדרך כלל חום אחיד והמיצים/שמן נשארים לידו וזה בעצם גורם לו להיות יותר עסיסי.
לא כמו בטיגון שאתה "משמיד" את כול המיצים/שמן.

כי בתנור הוא מקבל בדרך כלל חום אחיד והמיצים/שמן נשארים לידו וזה בעצם גורם לו להיות יותר עסיסי.
לא כמו בטיגון שאתה "משמיד" את כול המיצים/שמן.

אמת...

1. החלק החשוב בss זה הטכניקה וחשוב מאוד להגיע לטכניקה סבירה לפני שמתחילים
לעוף על התכנית. לעבוד צמוד לספר dvd ורצוי מאמן או מתאמן שמבין.

2. צריך לאכול הרבה מאוד דגים רק כדי להתקרב לצריכה המומלצת
ובטונה משומרת יש כמות מעטה מאוד רצוי אז להתווסף בקפסולות
אתה יכול לעיין בפורום קנייה/מכירה יש מישהו שמוכר בזול *אהמ* 😃

• פותח/ת השרשור
אתם לא עניתם לי על השאלות אבל תודה.. לא אכפת לי הטעם ואם אתם עונים אל תענו לפי איך שאתם עושים, תביאו לי מאמרים לקרוא.
מישהו אחר?

2.טיגון בשמן זית הוא לא דבר מומלץ מבחינה בריאותית .
אם אתה לא משתולל עם הטמפרטורה אין בעיה בטיגון בשמן זית איכותי, ביחוד אם כתוב עליו שהוא מיועד "לבישול וטיגון" (השמועות על שריפה בחום נמוך יחסית מוגזמות מאד).

זה נכון

אם אתה לא משתולל עם הטמפרטורה אין בעיה בטיגון בשמן זית איכותי, ביחוד אם כתוב עליו שהוא מיועד "לבישול וטיגון" (השמועות על שריפה בחום נמוך יחסית מוגזמות מאד).

אבל מאחר ואין לרוב האנשים מד טמפרטורה צמוד לגז,עדיף להימנע.אם כבר משתמשים אז רק בשמן זית כתית ומעלה.

Back
למעלה תחתית