הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Handball Player Method

• פותח/ת השרשור asf
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
עליה יפה במשקלים בסקוואט,אני גם בss אימון הבא 70 ק''ג..
תגיד באיזה משקלים התחלת לחתוך ל2.5?
בהצלחה אחי

תודה רבה, אתה יכול להסתכל בלוג שאימון שעבר חתכתי את העליה ל-3.5 קילו...חוץ מזה הרבה תלוי איך אני בא לאימון ועם איזה הרגשה למשל אתמול שהיה לי אימון עשיתי 77.5 קילו ומחר גם צריך להיות לי אימון שאני צריך להעלות את המשקל בסקוואט אבל אני יעלה רק ל-80kg בגלל שהיום שיחקתי כדורסל והלכתי גם איזה 7 ק"מ ברגל וחוץ מזה התזונה שלי בימים האחרונים לא משהו כי לא הגעתי לכמות החלבונים שאני צריך לצרוך ביום אז אני יודע שלקראת מחר שיש לי אימון אני לא אצליח להתאושש טוב אז אני עולה רק ב-2.5kg וחוץ מזה זה גם תלוי מה האנרגיה שלי שאני בא לעשות סקוואט (הרבה תלוי בשירים במכון שלרוב הם זוועה) וגם איך הרגשתי אימון שלפניו למשל אני יודע שב-77.5KG כמעט נכשלתי אז יהיה לי קשה לעלות במשקלים.
בקיצור אני מניח שהבנת אותי אז שיהיה לך גם בהצלחה !
חוץ מזה אני רוצה להגיד שאני גם מאוד מופתע לטובה בסקוואט בגלל שכבר מהאימון הראשון 55kg סקוואט היה לי קשה אז היה קשה לי להאמין שכל אימון אני יצליח להתקדם ב-5kg אבל הנה אחרי שבועיים אני כבר ב-80kg סקוואט;susss

חוץ מזה אני רוצה לתת לך עצה אחרונה-אל תתחיל לעלות במשקלים לפני שאתה יודע שהטכניקה שלך טובה, טכניקה גוברת על הכל.
אתה יכול לראות שאני תרגלתי במשך שבועות טכניקה של כל התרגילים לפני שבכלל התחלתי ss !!

- - - עידכון הודעה - - -

אימון A:

סקוואט:
pr 79.5kgx3x5
היה קשה בטירוף כמו שבחיים לא היה לי כזה קשה !!
אשתדל אימון הבא לעשות עם טכניקה טובה יותר.
אימון הבא 81.5kg נקווה לטוב !
סירטון:

בנץ' פרס:
pr 60kgx2x5 + 60kgx1x4
כשל בחזרה אחרונה סט אחרון אימון הבא 60.5kg.

דדליפט:
pr 79xkgx5
ברוך השם !!! טכניקה הרבה יותר טובה !!
היה קשה בטירוף ואני אוהב את זה, פעם ראשונה בחיים שאני מתאמץ בדדליפט אבל ממש...!!
סירטונים:

הטכניקה פה לא מושלמת אבל בסט של ה-80 היה הרבה יותר טוב, הרגשתי את זה שהגב היה יותר ישר והייתי יותר מכווץ בעליה...

אימון הבא 85kg סוף סוף אני מתחיל להעלות משקלים אחרי כל כך הרבה זירגוגים עם הטכניקה המזורגגת שלי 🤪

אימון טוב אחושרמוטה !!!
שברתי שיא בהכול.
אימון הבא כנראה יום חמישי...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תדאג לקחת נשימה עמוקה מאוד לפני החזרות בסקוואט, זה יעשה לך הבדל עצום.
דדליפט סט אחד, לא יותר.
כל הכבוד 😃

• פותח/ת השרשור
תדאג לקחת נשימה עמוקה מאוד לפני החזרות בסקוואט, זה יעשה לך הבדל עצום.
דדליפט סט אחד, לא יותר.
כל הכבוד 😃

תודה על התגובה לפחות מישהו מסתכל לי בלוג 😛
בדדליפט ה60 קילו היה חימום...ה-80 היה הסט עבודה.
ותודה על העצה בסקוואט תמיד לקחתי אויר אבל רק נשימה קטנה אימון הבא ננסה לקחת נשימה עמוקה נראה אם יש שיפור !

- - - עידכון הודעה - - -

רק שיהיה ברור הספוטר ששמר עלי לא עזר לי אפילו לא קצת...

• פותח/ת השרשור
אמרתי לעצמי אני כבר יעדכן מחר את הלוג אבל אני פשוט חייב לעדכן היום עכשיו את האימון שעבר עלי...

אז ככה, היום היה אימון B:

קודם כל אני חייב לעדכן על זה שנקרע לי המכנס בסט חימום של הסקוואט והחור היה ענק כל כך שיכלו להכניס דרך החור רגל של סוס מרוב שהוא היה גדול :( אבל מצד שני זה היה צפוי לבוא מתי שהוא הרגליים שלי גדלו בצורה מטורפת המכנס ניהיה קטן וצמוד ולא כל כך נוח ולוחץ וישן אז הוא נקרע (כן כן, הרגליים שלי פשוט גדלו בשבועיים האחרונים עד כדי כך שהבאתי לחבר בגד ים שהיה לי שלא כל כך אהבתי כי הוא תמיד היה קצת צמוד אבל הוא החזיר לי אותו עכשיו אחרי שבועיים והבגד ים עולה עלי כמו טייץ...👏 מצד אחד אהבתי אותו מצד שני זה בשורות טובות !)
אבל שום דבר לא מנע ממני מלהסקוויט...אפילו אחד מהחברים שלי שצחק עלי בלי סוף-אמרתי לו תפסיק להסתכל לי על התחת והחור במכנס הוא אמר לי שמרוב שהחור גדול הוא לא מסתכל על החור,החור מסתכל עליו:120ag:🙄
הקיצר:

סקוואט:
חימום-לא מעניין אף אחד, רק לשם עידכון התחלתי 5 סטים של חימום לפני כל תרגיל כמו שצריך לעשות ולא רק 2 סטים והאמת שהרגשתי הרבה יותר טוב וחם !
עבודה-pr 81.5kgx3x5
במילה אחת-שואה, הרגשתי שמרוב המאמץ הרב אני לא יכול לעמוד ואני עומד להתעלף עוד רגע !
סט ראשון התחלתי ומרוב שהמשקל הרגיש כבד והיה קשה עשיתי חזרה אחת ובחזרה השניה פשוט איבדתי שווי משקל ומומנטום שצנחתי למטה למוטות בטחון, פעם ראשונה שזה קורה לי אבל כמו גדול נכנסתי לפוקוס והתעלמתי מהחור במכנס הרמתי את המוט חזרה (עם עזרה של חברים) ואחרי 7 שניות נכנסתי מתחת למוט שוב והשלמתי עוד 4 חזרות.
סטים שני ושלישי השלמתי 5 חזרות גם למרות שעוד רגע הרגשתי שאני חוטף על המקום התקף לב !!!
אימון הבא 84 קילו-בדוק אני נכשל אבל לא נורא ננסה לאכול המון לנוח טוב יומיים ולהגיע לאימון באטרף!

פרס: pr
כוסעמק-זה מה שיש לי להגיד לפרס המזדיין הזה

סט ראשון-42 קילו, הצלחתי.
סט שני-42 קילו, נכשלתי בחמישי.
סט שלישי-41.5 קילו, הצלחתי.
הייתי גמור מת מהסקוואט והולך לי קקה באימונים האחרונים אם אימון הבא אני לא מצליח 42 קילו חלק מצפה להצליח בלי קשיים מיותרים והרבה מלחמות, אני עושה ריסט.

מתח: pr
סט ראשון-עם 2 קילו עלי (שקלתי 74.6)
סט שני-אותו הדבר (74.6)
סט שלישי-הוספתי עוד 2 קילו (76.6)
היה קל בכל הסטים גם באחרון...
אימון הבא רוצה לשקול 78 בערך.

יד קידמית:
קצת פמפומים-כל כך מתגעגע לזה (לא פמפמתי כבר שבועיים נראה לי יד קידמית) למרות שהייתי עייף מת הרגשתי צורך לעבוד על יד קידמית. (אימון הבא בשבת זה לא יכול להפריע לי להתאושש)
32kgx2x8 משקולות בודדות בישיבה כל משקולת 16 קילו.

סירטונים בהמשך...כנראה מחר!
אימון הבא בשבת.

נערך לאחרונה:
ברוכה הבאה למועדון המכנסיים הקרועים!!
שלי זה כבר השלישי שקרעתי, מאז אני בא עם מכנסים שלא מגיעים לברך ומביא מכנס גיבוי בתיק.
אל תוריד משקל אם לא הולך, תמשיך עם אותו המשקל ותנסה לסגור כנה חזרות שאתה יכול, להוריד משקל ולסגור החמישייה לא נותן כלום.

אני מאמין שתסגור 84 כמו גדול, קלילללל

• פותח/ת השרשור
ברוכה הבאה למועדון המכנסיים הקרועים!!
שלי זה כבר השלישי שקרעתי, מאז אני בא עם מכנסים שלא מגיעים לברך ומביא מכנס גיבוי בתיק.
אל תוריד משקל אם לא הולך, תמשיך עם אותו המשקל ותנסה לסגור כנה חזרות שאתה יכול, להוריד משקל ולסגור החמישייה לא נותן כלום.

אני מאמין שתסגור 84 כמו גדול, קלילללל

טוב לדעת שאתה עדיין עוקב אחרי הלוג:120ag:
לא רק שנקרע לי המכנס זה גם צולם מזוית נדירה שרואים לי את התחת ושומעים את ה-קחצ'צצצצ...אני יעלה את הסירטון מאוחר יותר:161bd:
שאני חושב על זה יש לי תירוץ טוב לזה שהיה לי כל כך קשה בסקוואט ובפרס אתמול-יום שני היה אימון (תזונה היתה דיי גרועה באותו היום) יום שלישי ישנתי 5 שעות וקמתי לעבוד כל היום עמדתי על הרגליים ותירתרו אותי ממקום למקום ומרימים הרבה דברים והכתף שלי עבדה המון אכלתי זוועה לא אכלתי מספיק חלבונים וקלוריות...אז אין פלא שלא הצלחתי להתאושש טוב-אבל בכל זאת התאמנתי!

חוץ מזה:
קמתי היום עם דומס בגב תחתון,מפשעה,האמסטרינג והכי חשוב בתחת...פעם ראשונה אחרי אימון ss, הכל מהסקוואט מוות שהיה לי אתמול.

• פותח/ת השרשור
סירטונים של האימון מיום רביעי:
סקוואט-
סט שלישי:

סט שני:

פרס-
סט שני: (עוד רגע רצחתי אותו)

סט שלישי:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יש מלחמה טובה בסקוואט,תגיד כמה זמן לקח לך ללמוד את הטכניקה עד שהגעת למצב שיש לך טכניקה טובה כמו בסטים פה?

• פותח/ת השרשור
יש מלחמה טובה בסקוואט,תגיד כמה זמן לקח לך ללמוד את הטכניקה עד שהגעת למצב שיש לך טכניקה טובה כמו בסטים פה?

חודש-חודש וחצי +- אתה מוזמן לדפדף בלוג שלי...אבל כמה שבועות שעשיתי סקוואט לא היה לי הרבה ידע לגבי הסקוואט פשוט עשיתי איך שזרם לי לעשות ראיתי כמה סירטונים של איך עושים סקוואט והעלתי לפה ולאט לאט נתנו לי עצות והתחלתי לחקור עוד קצת...בסקוואט לא השקעתי הרבה אבל תפסתי אותו די בקלות אולי בגלל שבכדורסל עשינו הרבה סקוואטים אבל בתכלס זה היה חרטא היינו עושים כמה סטים של 10 חזרות על משקל גוף ולא היה לי שמץ איך לעשות סקוואט !
אבל אני יכול להגיד לך שבדדליפט אני מסתבך קשות אבל אני משקיע בלמידה אם לא הולך לי קראתי הרבה מאמרים על הדדליפט את הספר שנתנו בפורום שזה 150 ע'מ ותרגלתי עשרות פעמים בבית אבל אני עדיין לא עושה דדליפט כל כך טוב בגלל חוסר גמישות בגב תחתון ובהאמסטרינג אבל כרגע אני גם עובד המון על גמישות בשביל להשתפר ואני לא מתייאש...
בקיצור שיהיה לך בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אימון A:
האימון הכי טוב בחיים שלי !!!
הפצצתי בהכל:Banane36:

באתי למכון אחרי יומיים מטורפים של דחיפת אוכל בכמוית ענקיות ואחרי יום שישי שכל היום הייתי בבית ולא עשיתי שום פעילות בשביל להתאושש טוב, וישנתי 11 שעות היום...אז לא רק שהתאוששתי מעולה גם היום שבאתי למכון לראות כמה אני שוקל שקלתי 73 קילו עליתי 600 גרם ב-3 ימים !!
אמרתי אין לי מה להפסיד והלכתי על כל הקופה עליתי בכל התרגילים יותר ממה שתיכננתי והצלחתי הכל כמו גדול ובקלות !

סקוואט:
חימום-5 דקות סקי קל-אחר כך 5 סטים של חימום.
pr 85kgx3x5
תכננתי לעלות ל-84 אבל לאור הסיבות המצויינות לעיל למעלה החלטתי ללכת על 85.
עבר חלק והרבה יותר קל מאימון שעבר בלי מלחמות רציניות...אני פשוט גאה בעצמי !
אימון הבא-87.5kg.
סרטונים אחר כך.

בנץ' פרס:
חימום-5 סטים
pr 61.5kgx3x5
תכננתי לעלות ל-60.5kg אבל עליתי עוד קילו לאור הסיבות המצוינות לעיל למעלה !
הלך די חלק, אני לא יאמר שהיה קל אבל לא נתקעתי הרבה זמן בעלייה של החזרה האחרונה(את האמת שפעם שעברה המוט עלה לאט היום ניסיתי לא לדחוף רק את המוט אלה לדחוף את הגוף לספא וכמה שיותר מהר עצם זה שחשבתי על זה, זה עזר המון והמוט עלה מהר יותר)...מרוצה מאוד למרות שצילמתי את עצמי הפעם והמוט עולה באלכסון ועדיף שהוא יעלה בקו ישר כי ככה אני בעצם מאריך את התווך תנועה למרות שבמחשבה שניה אני לא הולך להתחרות בשום מקום והמטרה שלי זה לגדול ולהתחזק כמה שיותר לא להרים כמה שיותר משקל, כמובן שזאת גם מטרה להרים עוד משקל על המוט אבל בתכלס אני לא הולך להתחרות בשום מקום ואני חושב שבסוף התנועה אם המוט מעל החזה ולא מעל הראש אז יש המון לחץ על הכתף-שזה דבר שבטווח הארוך יכול להשפיע על הכתף, אבל תקנו אותי אם אני טועה.
אימון הבא-62.5kg.
סירטונים אחר כך.

דדליפט:
חימום-5 סטים.
סט עבודה-pr 85kgx5
טכניקה בחימום הייתה דיי טובה והשתפרה, אבל בסט עבודה אני חושב שבעליה הגב קצת התעגל...
עליה של 5 קילו.
אימון הבא עולה רק ב-2.5kg למרות שאני מסוגל לעלות ב-5kg אבל אני מעדיף לא למהר בשביל לא להתקע מהר וחוץ מזה הטכניקה שלי עדיין לא מספיק טובה !
סירטונים אחר כך.

מקבילים:
עם 15 קילו עלי שקלתי 88.6kg.
סט ראשון-השלמתי 8 חזרות
סט שני-עשיתי 7 חזרות בשמינית כבר נפלתי למטה ולא היה לי כח להשאר עוד שניה על המקבילים מרוב שהייתי תשוש.
pr-בגלל שפעם שעברה שעשיתי מקבילים שקלתי 87.6kg ועשיתי גם 2 סטים אז עליתי עוד קילו נוסף.
אימון הבא אני כבר יראה מה אני יעשה לפי ההרגשה.

בקיצור אימון מעולה:161bd:
אימון הבא כנראה ביום שלישי.

• פותח/ת השרשור
סירטונים:
סקוואט-
סט ראשון:

סט שני:

סט שלישי:

בנץ' פרס-
סט ראשון:

סט שני:

סט שלישי:

דדליפט-
חימום:

סט עבודה:

הערות ותגובות לשיפור יתקבלו בברכה !

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שמע אחי אני מקנא בך אני מת לחזור להתאמן ולהפציץ בסקאווט
אבל בגלל הגב אני לא מתאמן שבועיים וחצי 😵

אני חושב שאפנה לרופא אשאל אותו מה הבעיה

שאפו על ההתקדמות ובהצלחה בהמשך

• פותח/ת השרשור
שמע אחי אני מקנא בך אני מת לחזור להתאמן ולהפציץ בסקאווט
אבל בגלל הגב אני לא מתאמן שבועיים וחצי 😵

אני חושב שאפנה לרופא אשאל אותו מה הבעיה

שאפו על ההתקדמות ובהצלחה בהמשך

תגיד לי אתה מטומטם?
שבועיים וחצי יש לך כאבים עצומים בגב שמונעים ממך לעשות סקוואט ועזוב את זה שלא הלכת לרופא עוד לא הבחנת את הבעיה לפחות הייתה חוקר באינטרט רואה מה זה יכול להיות שואל בפורום פציעות, אם כבר לא הלכת לרופא לאבחן מה קרה לפחות זה...בריאות מעל הכל אל תתפשר בנושא ואל תיהיה כזה אדיש !!

חוץ מזה תודה על התמיכה והעידוד, בהצלחה גם לך והחלמה מהירה !

תגיד לי אתה מטומטם?
שבועיים וחצי יש לך כאבים עצומים בגב שמונעים ממך לעשות סקוואט ועזוב את זה שלא הלכת לרופא עוד לא הבחנת את הבעיה לפחות הייתה חוקר באינטרט רואה מה זה יכול להיות שואל בפורום פציעות, אם כבר לא הלכת לרופא לאבחן מה קרה לפחות זה...בריאות מעל הכל אל תתפשר בנושא ואל תיהיה כזה אדיש !!

חוץ מזה תודה על התמיכה והעידוד, בהצלחה גם לך והחלמה מהירה !
חשבתי תוך כמה ימים זה יעבור
לבדוק באינטרנט חיפשתי לא מצאתי משהו מתאים
הכאבים העצומים היו בהתחלה שבקושי יכלתי לשבת או לקום מכיסא

עכשיו הגב כואב אבל לא ברמה שאי אפשר ללכת לשבת לקום מכיסא
אבל סקאווט אני לא יכול כי שאני עושה את התנועה כואב בחוליות

אני אלך לרופא לבודק את זה

חשבתי תוך כמה ימים זה יעבור
לבדוק באינטרנט חיפשתי לא מצאתי משהו מתאים
הכאבים העצומים היו בהתחלה שבקושי יכלתי לשבת או לקום מכיסא

עכשיו הגב כואב אבל לא ברמה שאי אפשר ללכת לשבת לקום מכיסא
אבל סקאווט אני לא יכול כי שאני עושה את התנועה כואב בחוליות

אני אלך לרופא לבודק את זה
99% שזו הטכניקה שלך שגרמה לכאב..כנראה יש לך בעיות טכניקה לא רק בדלליפט אלא גם בסקוואט אם אתה תקוע על 70 ומשהו סקוואט

99% שזו הטכניקה שלך שגרמה לכאב..כנראה יש לך בעיות טכניקה לא רק בדלליפט אלא גם בסקוואט אם אתה תקוע על 70 ומשהו סקוואט
הפציעה קרתה בזמן הדדילפט ונכון הטכניקה זה קרה בגלל הטכניקה בדדליפט שלא היה טובה אבל בסקאווט הטכניקה טובה

נ.ב

אני לא תקוע בסקאווט

הפציעה קרתה בזמן הדדילפט ונכון הטכניקה זה קרה בגלל הטכניקה בדדליפט שלא היה טובה אבל בסקאווט הטכניקה טובה

נ.ב

אני לא תקוע בסקאווט
ראיתי שאתה עושה SS 3 חודשים בערך ואתה כמה קילו 80? היית אמור להיות לפחות 2 פלטות
אבל יכול להיות שאתה לא אוכל מספיק/לא ישן
אבל אני לא יתווכח איתך אתה יודע על עצמך יותר טוב ממני
החלמה מהירה ותחזור מהר(ואל תקפוץ ישר למשקלים גבוהים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית