הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Handball Player Method

• פותח/ת השרשור asf
  • פורסם בתאריך
ראיתי שאתה עושה SS 3 חודשים בערך ואתה כמה קילו 80? היית אמור להיות לפחות 2 פלטות
אבל יכול להיות שאתה לא אוכל מספיק/לא ישן
אבל אני לא יתווכח איתך אתה יודע על עצמך יותר טוב ממני
החלמה מהירה ותחזור מהר(ואל תקפוץ ישר למשקלים גבוהים)
אני מסכים איתך שהייתי אמור להיות הרבה יותר מ 75K בסקאווט ,זה קרה בגלל הרבה בעיות טכניקה בהתחלה (המיקום היה של HB ,לא לחצתי עם העקבים,לא השתמשתי ב ה HIP DRIVE ,האחיזה לא הייתה טובה ועוד כמה דברים קטנים )

בקשר לאוכל הייתי אוכל 3.5 אלף קלוריות ו 220 גרם חלבון
בקשר לשינה בערך 8-10 שעות

תודה על התמיכה
שאני אחזור להתאמן כמה אתה אומר לשים בסקאווט ?

אני מסכים איתך שהייתי אמור להיות הרבה יותר מ 75K בסקאווט ,זה קרה בגלל הרבה בעיות טכניקה בהתחלה (המיקום היה של HB ,לא לחצתי עם העקבים,לא השתמשתי ב ה HIP DRIVE ,האחיזה לא הייתה טובה ועוד כמה דברים קטנים )

בקשר לאוכל הייתי אוכל 3.5 אלף קלוריות ו 220 גרם חלבון
בקשר לשינה בערך 8-10 שעות

תודה על התמיכה
שאני אחזור להתאמן כמה אתה אומר לשים בסקאווט ?
קודם כול מוט רק כדי לראות אם עדיין כואב
ואם לא תעלה כול אימון 10 קילו עד שתגיע למשקל שהיית(כנראה ירד לך בטח כמה קילו אז תעלה עד פחות 5-10 קילו מהשיא)

אהלן
דבר ראשון כל הכבוד על היוזמה והמוטיבציה.
תעיף את ״הספוטרים״. שלא יתקרבו אליך שאתה בכלוב.
תלמד איך להכשל נכון, זה חלק מאימונים

אגב טכניקה בבנצ׳ דורשת שיפור,
להצמיד שכמות (לא לעשות שראג), קשת בגב ולדחוף
עם הרגליים! בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אהלן
דבר ראשון כל הכבוד על היוזמה והמוטיבציה.
תעיף את ״הספוטרים״. שלא יתקרבו אליך שאתה בכלוב.
תלמד איך להכשל נכון, זה חלק מאימונים

אגב טכניקה בבנצ׳ דורשת שיפור,
להצמיד שכמות (לא לעשות שראג), קשת בגב ולדחוף
עם הרגליים! בהצלחה

להכשל עם מוטות ביטחון זה לא בעיה וכבר נכשלתי פעם...אבל הספוטרים פשוט קופצים עלי אנשים שאני לא מכיר ולא מבקש עזרה מהם ובמהלך הסט פשוט באים לנסות להיות נחמדים ולעזור לי אני אומר להם שהם יכולים ללכת ושלא יגעו בי אבל הם עדיין לא הולכים...פעם הבאה אם זה יקרה אני יתחשבן איתם אחרי הסט ויגיד להם שאני לא צריך את העזרה שלהם !

בבנץ' פרס אני עושה את כל הדברים שאמרת מצמיד שכמות יש קימור בגב ואני דוחץ עם הרגליים שיהיה לחץ על השכמות אולי מהזוית ההיא לא רואים את זה כל כך אבל זה כן מבוצע.

- - - עידכון הודעה - - -

אימון B :
אימון מעולה !
עליתי ל-73.5 קילו אני עולה כל אימון בעוד איזה 300-500 גרם ומפתיע את עצמי:161bd:
באתי לאימון עייף ולא אכלתי טוב כל כך לפניו ולא היה לי חשק להתאמן אבל-
אמרתי שאם עליתי חצי קילו בשלוש ימים אז אמרתי לעצמי ננסה לתת אקסטרה משקל ממה שתיכננתי בפרס ובמתח וכן הצלחתי 🤪
בקיצור היה אימון מעולה כמו אימון שעבר !

סקוואט:
pr 87.5kg
חימום-5 דקות של סקי-5 סטים של חימום
עבודה-87.5kgx3x5
הצלחתי הכל בסט הראשון לא היה לי כח וכמעט נכשלתי באחרונה אבל עליתי בסוף בסט השני והשלישי נכנסתי בראבק ואמרתי שאני חייב להצליח עוד 2 סטים והצלחתי כמו גדול !
אימון הבא 90kg.
סירטונים בקרוב.

פרס:
תכננתי לעשות 42 אבל נכנסתי לאטרף חבר אמר לי אם יש לך כוח אז תכנס ב-43kg אמרתי ששום דבר לא יעצור אותי התאוששתי טוב עליתי במשקל באיזה קילו מאימון שעבר שעשיתי פרס אז נכנסתי ב-43kg והצלחתי הכל בקלות כמו גדול !
אימון אימון הבא 44.5kg.
pr 43kgx3x5
חימום 5 סטים.
סירטונים אחר כך.

מתח:
אותו דבר גם פה תכננתי לעלות ל-78 קילו עם 5 או 4 קילו עלי אבל בגלל (או בזכות בעצם) שעליתי המון גם במשקל גוף עצמי אז הייתי יכול לעשות עם משקל של 77.8 או 78.8 אז אמרתי נלך על 78.8 והוספתי 5 קילו עלי וואלה, הצלחתי !
pr 78.8kgx3x5
אימון הבא רוצה לשקול בערך 80 קילו.
דרך אגב אני עושה מתח רגיל אחיזה ברוחב כתפיים יורד עד נעילה ועולה עד שהמתח עובר את הסנטר ובלי תנופה מהרגליים או בלי שום ציט אחר !

יד קידמית-פטישים בעמידה.
בטן.
הביתה.

אימום הבא בחמישי ;susss

• פותח/ת השרשור
מתקדם יפה מאוד, בהצלחה 😃

כמעט כמוך 😉
תודה, ובהצלחה גם לך.

- - - עידכון הודעה - - -

התקדמות טובה, אתה עוד מעט 2 פלטות בסקוואט

תודה.
בעזרת השם בקרוב !

סירטונים:
פרס-
סט ראשון:

סט שני:

סט שלישי:

סקוואט-
סט ראשון: (אוהב לראות כל פעם מחדש את החזרה האחרונה איך כמעט נכשלתי, אבל עליתי)

סט שני:

סט שלישי:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
עידכון שתי האימונים האחרונים בקצרה:
אימון A:
זבל אימון חוץ מהסקוואט

בסקוואט נכנסתי בסט ראשון נכשלתי בשלישית אבל אמרתי שאני לא הולך להיות קוקסינל המשכתי עוד סט הצלחתי 5 חזרות והיה קשה עוד אחד הצלחתי עם המון קושי ואמרתי בוא ננסה עוד אחד ולא נחשיב את הסט הראשון כסט אלא כחימום והצלחתי גם בסט האחרון ובחזרה האחרונה לקח לי 10 שניות לעלות זה היה פשוט מטורף ברמת הקושי אנשים עברו והסתכלו עלי ופשוט אמרתי אני חייב לעלות אם 4 אנשים מסתכלים עלי ומקווים שאני יצליח חוץ מזה אמרתי שאני לא הולך לרשום בלוג שנכשלתי ואני לא הולך להיות קוקסינל אז(הצלחתי כמו גדול, ואני חייב לציין שכל המלחמות שראיתם פה בסירטונים זה כלום לעומת זה)...אז קיצור הצלחתי 90kg3x5
הייתי גמור מת ללא כוחות להתאמן ובלי מוטיבציה אני חייב לציין. pr

בנץ פרס:
62.5kg
סט ראשון-הצלחתי
סט שני-כשל בחזרה החמישית
סט שלישי-כשל חזרה רביעית
אימון הבא 63 קילו-בדוק מצליח, פשוט עשיתי עם מוט שאני שונא ותמיד יש לי מזל חרא איתו, חוץ מזה הייתי גמור מת מהסקוואט-אבל עזבו אתכם תירוצים זה למוצצים pr

דדליפט:
87.5kg עשיתי 3 חזרות-ביקשתי מאחד מבין מהמכון שדווקא דיברתי איתו והוא עשה רושם שהוא מבין עניין מכיר את התוכנית ss עושה סקוואט (150) דדליפט (140) ביקשתי ממנו שיתן חוות דעת על הדדליפט שלי ובחזרה ה-3 הוא עשה לי פרצוף חמוץ ואמר תפסיק, הפסקתי למרות שיכלתי לסגור 5 הוא אמר שהגב קצת מתעגל לאחר מכאן שהמשכתי לדבר איתו הוא ניסה לתקן את הטעויות שלי וגלשתי לשיחה איתו ועם עוד מבוגר אחד שזיין את השכל שדדליפט פוגע בחוליות ניסיתי להסביר לו בהגיון למה לא אבל זה לא עזר-שיחה מעצבנת עוד שניה דפקתי לשתייהם משקולת בראש והבנתי שהוא דפוק למרות שחשבתי שהוא מבין עניין קיצר בזבוז של חצי שעה מהחיים-מסקנה לא להקשיב לאף אחד במכון.
אימון הבא 90kg אני מצליח את זה 200% על הזין שלי!

אין סירטונים שכחתי את האייפון...באסה !

אימון B:
זבל אימון הפעם הסקוואט זבל וכל השאר מצוין-סיבה בגלל שבאתי כל כך חסר מוטיבציה לסקוואט פירוט בהמשך

סקוואט-
92.5kg
סט ראשון לא נכשלתי בשלישית או בשניה אלא כבר בראשונה !!
אבל כרגיל (זה כבר נהפך להיות הרגל להכשל בסט הראשון ולהצליח אחר כך) בסט השני הצלחתי כמו גדול.
סט שלישי בחזרה השלישית נלחמתי ועמדתי להתעלף עוד רגע מרוב הלחץ והקושי אבל עליתי ובחזרה הרביעית לא הספקתי אפילו להלחם כבר צנחתי למטה-נכשלתי.
בסך הכול זבל סקוואט-אני יכול להאשים רק את עצמי לא בגלל התאוששות שינה אוכל כי ישנתי 11 שעות אכלתי כמו מטורף עובדה עליתי קילו בכמה ימים וביום שישי נחתי כל היום נכשלתי רק בגלל שבאתי לאימון בבאסה גמורה ולא היה לי כוח להתאמן וכבר בראש מנטלית ויתרתי ואמרתי לעצמי שאני הולך להכשל זאת אומרת-
אימון הבא אני יכול לעלות ל-95 או להשאר עם 92.5 הכול תלוי לפי ההרגשה למשל עכשיו שאני רושם את הפוסט אני מרגיש שעם האנרגיות האלה גם הייתי מצליח 100 קילו בסקוואט. ואי אפשר לקרוא ל-8 חזרות במצטבר pr אז אין pr :(

פרס:
אפשר לקרוא לו פרס ניחומים לאחר הסקוואט תכננתי לעלות ל-44.5 אבל עליתי ל-45.5-שוב פעם הכול לפי ההרגשה !
הצלחתי הכול כמו גדול בסט האחרון חזרה אחרונה לקח לי 10 שניות לעלות וכולי רעדתי חשבתי על לוותר כבר כי כמה אפשר להלחם אבל שוב פעם 2 אנשים הסתכלו עלי והרגשתי שאני לא הולך לוותר ובסוף נעלתי גם את החזרה הזאת-קשה בטירוף אבל הכי מבאס שאיזה קוקסינל הפיל לי את האייפון בול בחזרה אחרונה ולא רואים רק אותה !!!
עד עכשיו הפרס הכי קשה שהיה לי...אימון הבא כנראה עולה ל-48 קילו נראה לפי ההרגשה. pr

מתח:
שקלתי 79.7 עליה של 900 גרם מאימון שעבר הצלחתי הכל היה קשה. pr
אימון הבא רוצה לשקול בערך 80.5

זהו בפוסט הזה עדכנתי את שתי האימונים שהיו בחמישי ושבת.
עדכון משקל:74.5kg אני עולה בטיל-ואני חייב לעדכן אותכם שכל הגינסים הקצרים שלי וגם הארוכים שלבשתי בזמן בית ספר ובגדי ים שלי וגם חלק מהחולצות כבר לא עולות עלי, אני מאוד מרוצה מהעליה אני רואה שעליתי אולי ל-14% שומן עוד קילו בערך של שומן אבל עוד 5 קילו בערך של שריר ואני מרגיש את זה בעיקר ברגליים והתוצאות מדהימות ואני גם יכול לראות שינוי בעיניים שגדלתי המון ברגליים לפני שהתחלתי הם גם היו גדולות אבל עכשיו הם גם ניהיו יותר מאסיביות וגם הפלג גוף עליון ניהיה יותר מאסיבי למרות שעבר רק חודש-אבל עובדה עליתי בערך 6 קילו מאז, למרות שציפיתי לעלות רק 3-4 קילו, כנראה שאני יסיים ss ב-77-78 קילו בערך אני גם לא רוצה יותר מזה אל תשכחו שאני שחקון כדוריד שצריך להיות גם אתלט והמטרה שלי זה לא כוח נטו אלא רק להתחזק ולהיות יותר מאסיבי לקראת העונה החדשה ואחרי שאני יסיים את זה(כנראה שתתחיל העונה עוד חודש בערך)אני כבר יתרכז יותר בשיפור אתלטיות כמובן שאני לא יעזוב את האימוני כוח אבל המטרה שלי תיהיה לשמר את הכוח שאני יצבור במהלך החופש במהלך העונה ותוך כדי לשפר אתלטיות.

חוץ מזה גם גם גבהתי איזה 2 סנטימטר בערך בחודש הזה.

אימון הבא כנראה שני.

תודה לקוראים, סירטונים אולי יהיה אם יהיה לי כוח לעלות-זהו פרקתי הכל.

נערך לאחרונה:
תמיד כיף להתסכל בלוג שלך,זה יפה והכול שאתה לפעמים מחליט לעלות קצת יותר משקל ממה שצריך אבל תחשוב שאתה תתקע הרבה יותר (יש מצב שאני לא צודק ואני סתם מטעה אבל לדעתי זה טוב לעלות משקל לפי הסטנדרט כי אתה חוסך לעצמך תקיעה)

• פותח/ת השרשור
תמיד כיף להתסכל בלוג שלך,זה יפה והכול שאתה לפעמים מחליט לעלות קצת יותר משקל ממה שצריך אבל תחשוב שאתה תתקע הרבה יותר (יש מצב שאני לא צודק ואני סתם מטעה אבל לדעתי זה טוב לעלות משקל לפי הסטנדרט כי אתה חוסך לעצמך תקיעה)

תסתכל שוב בלוג ותראה שאני מתכנן בדרך כלל לעלות בבנץ פרס ובפרס רק 1-1.5 קילו כל פעם שלמעשה צריך לעלות 2.5 קילו כל פעם אז אני עולה רק ב-1-1.5 קילו בשביל למנוע תקיעה או שאני מעלה בקצת כל כך כי אני פשוט יודע שאני לא יצליח אז שאני יודע שאני מרגיש שאני הולך להצליח אני עולה ב-2.5 קילו.
חוץ מזה נשאר לי רק שבועיים-שלוש לתוכנית אז אני כן ממהר לעלות במשקלים כמה שיותר מהר כי אין לי הרבה מה להפסיד.

• פותח/ת השרשור
סחטיין על ההתקדמות, בהצלחה

לא שמתי לב,אחלה מלחמה בסקוואט

תודה.

אימון A:

אימון טוב ! (היה ביום שני)

סקוואט:
pr 3x5 92.5kg
כמו גדול סגרתי הכל בקלות.
אימון הבא 95kg.

בנץ' פרס:
pr 63kg 2x4 1x5
סט ראשון ושני הצלחתי 4 חזרות ובחמישית קצת עזרו לי אבל ממש ממש קצת אבל אני לא יכול להחשיב את החזרות האלה כי עזרו לי, לא יודע למה ניכשלתי כל החזרות הלכו בקלות ופתאום תמיד ב-5 הרגשתי שהכתף שלי עצרה אותי כאילו יכלתי להשלים אותה בקלות אבל הכתף פשוט שרפה והיה לי קשה בכתף אז נתקעתי קצת בעליה...
סט שלישי נמאס לי הצלחתי את כל ה-5 חזרות.
אימון הבא 65.5kg.

דדליפט:
pr 5x1 90kg
היה קשה, אבל סגרתי.
טכניקה זוועה-גב התעגל הרבה לא מרוצה מזה, אני בטוח שזה בגלל שהזוקפים שלי פשוט כל כך חלשים תמיד הייתי חלש בגב תחתון אף פעם לא עבדתי עליו במשך כל השנה שהייתי בחדר כושר לפני שהתחלתי ss ונוצר פער בין השרירים האחרים שעובדים בדדליפט שזה בעיקר הרגליים וגם הגב עליון שמסוגלים להרים את המשקל בקלות לבין הגב תחתון אני מרגיש שזה הדבר היחיד שמונע ממני לשים עוד משקל על המוט, חוץ מזה גם קשה לי לשמור על הגב ישר בגלל זוקפי הגב החלשים שלי...אבל כמו שאתם יודעים דדליפט זאת האפשרות הכי טובה שלי לחזק את זוקפי הגב תחתון.
אימון הבא כנראה 92.5kg יכול לקפוץ ב-5 קילו אבל עם הטכניקה שלי אני לא ממהר.

אימון הבא בחמישי.

עוד שבועיים בדיוק מתחילה העונה בכדוריד ואני מסיים ss :(

אני עדיין לא יודע מה אני יעשה במהלך העונה שלא יתאפשר לי לעשות ss ואיזה תוכנית אני יעשה ואני גם די בטוח שלא יהיה לי המון זמן להתאמן ולהתאושש מאימונים, אני גם לא יודע אם אני ימשיך במסה למרות שאני רוצה אבל עם אימון אחד-שתיים בשבוע במכון וכל השאר אימוני כדוריד אני לא יודע כמה אני עוד יצליח לגדול אם בכלל למרות שבמשך כל השנה שעברה גדלתי במהלך העונה אבל לא הרבה !
אני יחפור עוד קצת על השאלה הזאתי ויחפש עוד עצות בפורום אימונים.

תודה.

אימון A:

אימון טוב ! (היה ביום שני)

סקוואט:
pr 3x5 92.5kg
כמו גדול סגרתי הכל בקלות.
אימון הבא 95kg.

בנץ' פרס:
pr 63kg 2x4 1x5
סט ראשון ושני הצלחתי 4 חזרות ובחמישית קצת עזרו לי אבל ממש ממש קצת אבל אני לא יכול להחשיב את החזרות האלה כי עזרו לי, לא יודע למה ניכשלתי כל החזרות הלכו בקלות ופתאום תמיד ב-5 הרגשתי שהכתף שלי עצרה אותי כאילו יכלתי להשלים אותה בקלות אבל הכתף פשוט שרפה והיה לי קשה בכתף אז נתקעתי קצת בעליה...
סט שלישי נמאס לי הצלחתי את כל ה-5 חזרות.
אימון הבא 65.5kg.

דדליפט:
pr 5x1 90kg
היה קשה, אבל סגרתי.
טכניקה זוועה-גב התעגל הרבה לא מרוצה מזה, אני בטוח שזה בגלל שהזוקפים שלי פשוט כל כך חלשים תמיד הייתי חלש בגב תחתון אף פעם לא עבדתי עליו במשך כל השנה שהייתי בחדר כושר לפני שהתחלתי ss ונוצר פער בין השרירים האחרים שעובדים בדדליפט שזה בעיקר הרגליים וגם הגב עליון שמסוגלים להרים את המשקל בקלות לבין הגב תחתון אני מרגיש שזה הדבר היחיד שמונע ממני לשים עוד משקל על המוט, חוץ מזה גם קשה לי לשמור על הגב ישר בגלל זוקפי הגב החלשים שלי...אבל כמו שאתם יודעים דדליפט זאת האפשרות הכי טובה שלי לחזק את זוקפי הגב תחתון.
אימון הבא כנראה 92.5kg יכול לקפוץ ב-5 קילו אבל עם הטכניקה שלי אני לא ממהר.

אימון הבא בחמישי.

עוד שבועיים בדיוק מתחילה העונה בכדוריד ואני מסיים ss :(

אני עדיין לא יודע מה אני יעשה במהלך העונה שלא יתאפשר לי לעשות ss ואיזה תוכנית אני יעשה ואני גם די בטוח שלא יהיה לי המון זמן להתאמן ולהתאושש מאימונים, אני גם לא יודע אם אני ימשיך במסה למרות שאני רוצה אבל עם אימון אחד-שתיים בשבוע במכון וכל השאר אימוני כדוריד אני לא יודע כמה אני עוד יצליח לגדול אם בכלל למרות שבמשך כל השנה שעברה גדלתי במהלך העונה אבל לא הרבה !
אני יחפור עוד קצת על השאלה הזאתי ויחפש עוד עצות בפורום אימונים.
איזה מבאס,בהצלחה ואני מקווה שתמשיך לעדכן גם עם זה לא יהיה SS יש לך התקדמות מצויינת

• פותח/ת השרשור
איזה מבאס,בהצלחה ואני מקווה שתמשיך לעדכן גם עם זה לא יהיה SS יש לך התקדמות מצויינת

אני ימשיך לעדכן גם שאני לא יהיה ב-ss, תאמת יש לי התקדמות די טובה שאני לפחות מרוצה ממנה.
חוץ מזה אני רוצה להבהיר-אני יכול להגיד לך שכן חדר כושר אצלי זה בסדר חיים אני מאוד אוהב להתאמן שבוע בלי אימונים אני מת...אבל מצד שני כדוריד אצלי זה התמכרות, אני אוהב את המשחק את האנדרנלין ואני משחק כבר 6 שנים ואני לא הולך לוותר על המשחק בשביל החדר כושר אז אני מנסה לשלב בניהם 😃
נקווה לטוב שתתחיל העונה !

- - - עידכון הודעה - - -

סירטונים:

http://www.youtube.com/watch?v=-EPj6394vrM
http://www.youtube.com/watch?v=WLvPGRKuQ4c
http://www.youtube.com/watch?v=Zm6VYOOFMVU
http://www.youtube.com/watch?v=RzPzh_uW2dI
http://www.youtube.com/watch?v=7GMD2IaM5xE

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית