הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Handball Player Method

• פותח/ת השרשור asf
  • פורסם בתאריך
הודעה מקורית הודעה קודמת עמוד לפני

40 קילו חימום:

60 קילו חימום:

80 קילו חימום:

נערך לאחרונה:
טוב לאחר הרבה התיעצויות, beast and cheat המליץ לי להמשיך עם ss אבל מכיוון ששלושה אימונים בשבוע של ss לא יתאפשר לי לעשות כי זה תובעני וקשה מידי אז הנה מה שאני יעשה:
בסקוואט אני לא יוכל להתקדם מאימון לאימון בגלל האימוני כדוריד אז יהיה לי קשה מידי אז אני יעשה התקדמות שבועית בסגנון טקסס מת'וד.

סקוואט-5x5 (אימון נפח בסקוואט)
בנץ' פרס-3x5
דדליפט-1x5

סקוואט-2x5 (אימון התאוששת קל בסקוואט)
פרס-3x5
מתח-3x5

סקוואט-1x1-5 (אימון עצימות-שבירת שיאים)
+
2x8-chin ups (תרגיל עזר)
מקבילים-2x8 (תרגיל עזר)

3 אימונים בשבוע, התקדמות שבועית בכל התרגילים. סקוואט כל אימון בשבלונה של טקסס-יוצא התקדמות שבועית גם בסקוואט.
מקווה שאני יצליח להחזיק ככה את ההתקדמות לאורך חודשיים-שלוש אבל כמה שיותר יותר טוב, ואחר כך מתישהוא אני יכנס לחיטוב אני עדיין לא סגור מתי כבר נראה.
אני מתחיל עם ריסט בכל התרגילים:
פרס-43kg (תוך 4 אימונים חוזר לשבור משקל שיא ישן שלא הצלחתי)
בנץ פרס-63kg (תוך 4 אימונים חוזר לשבור משקל שיא ישן שלא הצלחתי)
דדליפט-87.5kg (תוך 4 אימונים חזור לשבור שיא-לא יזיק לי לעבוד עוד על הטכניקה)
מתח-80kg (כולל המשקל עלי-תוך 3-4 אימונים חוזר לשבור שיאים)
סקוואט-5x5-85kg (תוך 4-6 אימונים חוזר לשיא ישן)

בהתחלה בחודש הראשון שאני עדיין לא שובר שיאים אני מצפה לעליה של מקסימום 1 קילו מקסימום, לאחר מכן שאני יתחיל לשבור שיאים רוצה לעלות 0.5+- קילו בשבוע.

בהצלחה לי !

עדכון רגיל:
יום חמישי-אימון
יום שישי-נח
יום שבת (מחר)-אימון בחוף ים (אני הולך למות-אבל אני מסתכל על הצד החיובי שיש ארוחה אחר כך ונכנסים לים:embarrassed:)
תכנון שבוע הבא:
יום ראשון-נח
יום שני-אימון במכון
יןם שלישי-אימון אירובי
יום רביעי-אימון במכון
יום חמישי-אימון אירובי
יום שישי-נח
יום שבת-אימון במכון
הולך להיות שבוע עמוס אבל לא נורא האימונים השבוע במכון יהיו די קלילים, חוץ מזה אני צריך להתרגל לזה רוב בחודשים הבאים שלי הולכים להיות כאלה עמוסים גם כן ואפילו יותר.

עדכון:
שבת-
אימון רצח שעתיים וחצי של אירובי לא נגמר ריצה של בערך 8-10 קילומטר מתוכם 4 היו בהתחלה בתור "חימום" שכבר כול הקבוצה אחריהם לא הצליחה לעמוד על הרגליים (היה אחד שהקיא) וזה היה הכי נורא בגלל שישנתי 5 שעות בלילה עוד 3-4 קילומטר של ספרינטים בחול עם הרבה הפסקות בין לבין.
יום ראשון-נחתי
יום שני(היום)-אימון ראשון נפח בסקוואט:
החלפתי בסדר שינוי קל כי אחרי הנפח של הסקוואט לא יהיה לי כוח לעשות דדליפט אז שמתי דדליפט באימון התאוששות של סקוואט.

סקוואט-5x5
85kg
ארוך מאוד, מעייף אבל היה משקל קליל.

פרס-3x5
43.5kg
קליל, נחמד ושיפרתי טכניקה הבנתי דבר חשוב שלא עשיתי טוב-תיקנתי אותו היום.
אימון הבא 46kg.

מתח-3x5
79.1kg
נחמד, לא כזה קל-סביר.
אימון הבא 80kg-80.5kg.

אימון נחמד רציתי לעבוד על פאוורקלין דווקא היה לי זמן אבל שכחתי רק עכשיו נזכרתי-מבאס תחת חיכיתי לרגע הזה שאני ינסה בפעם הראשונה...:(

אימון הבא במכון ביום רביעי.

סירטונים:
סקווואט סט ראשון-

סקוואט סט שני-

סט שלישי אין לא צלמתי
סקוואט סט רביעי-

סקוואט סט חמישי-

פרס:
פרס סט שני-

פרס סט שלישי-

כל הכבוד שהחלטת להישאר. ישתלם לך בגדול, הכוח שתקבל יתבטא באימוני כדוריד
תעיףףף risus

עדכון:
בימים האחרונים הלימודים הורגים אותי ואין לי זמן להכנס לפה אולי 5 דקות ביום וגם זה רק בשביל לעדכן פה.

יום שלישי-לא היה אימון בסוף נחתי
יום רביעי-הייתי אמור ללכת למכון אבל לא היה לי טיפת זמן בגלל מלא עבודות ושיעורים נחתי גם בגלל שהכאבים בגב לא הרגישו לי טוב אז לא רציתי להעמיס אני מעדיף לתת מנוחה לגב שיעבור עד הסוף.
יום חמישי-אימון כדוריד
יום שישי-הולך לנוח
יום שבת-אני יעשה אימון עצימות בסקוואט משהו בין 3-5 חזרות לסט אחד שלא יהיה כזה קשה המשקל יהיה אני חושב 95kg בערך תלוי מה יהיה המצב של הגב שלי.
בנוסף אני יעשה בנץ' פרס 3x5
ודדליפט 1x5
מקווה לטוב ומקווה לא לפספס עוד אימונים בגלל הלימודים למרות ש"לימודים מעל הכל"...
ובזמן האחרון לא יוצא לי גם לאכול טוב בגלל מלא לחץ בלימודים חוסר זמן, מבאס אבל אני ימשיך להתקדם בכל מקרה לא מוותר !!!

באיזה כיתה אתה ?
אין סיבה שלא תוכל להתאמן 3 פעמים בשבוע בגלל לימודים ! אתה צריך רק ללמוד איך לסדר את הזמן שלך כמו שצריך .

באיזה כיתה אתה ?
אין סיבה שלא תוכל להתאמן 3 פעמים בשבוע בגלל לימודים ! אתה צריך רק ללמוד איך לסדר את הזמן שלך כמו שצריך .

כיתה י' סתם היה חד פעמי שלא חילקתי את הזמן טוב.
הסדר יום שהיה לי שבגללו לא יכלתי להתאמן:
סיימתי יום לימודים ב-3 הלכתי לקנות ספר מתמטיקה ב-4 מ-5 בערך עד 10:30 עשיתי עבודה של מתמטיקה-עבודת חופש ושיעורים הלכתי לישון ב-12 בלילה...המכון נסגר כבר ב-10.
אל תשכח שיש לי גם כדוריד אז קשה לשלב בינהם.

אתה מהטמבלים האלה שנזכרים בסוף החופש לעשות את כל העבודה?

לא אם לא הייתי עושה בחופש לא הייתי מסיים בכלל זה 160 תרגילים אבל הייתי אמור להגיש את העבודה רק עוד שבועיים וחשבתי שיש לי זמן אבל המורה רצה שנגיש לו אותה מהר והייתי חייב לחרוש עליה בשביל לסיים וגם בכל מקרה לא סיימתי את כולה הגשתי אותה לא גמורה, אבל בקטנה לא יעשו לי כלום...קיצר זה היה חד-פעמי מקווה שלא יקרה יותר.

עדכון:
יום שישי-נחתי
יום שבת-אימון במכון:

סקוואט-95kgx5
ציפיתי שיהיה הרבה יותר קל אבל כבר שבועיים בערך לא עשיתי סקוואט כבד והיה לי גם הרבה אימונים של הכדוריד אז ירדתי לחזרה ראשונה והופתעתי מהכובד חשבתי יהיה יותר קל אבל בקטנה סגרתי חמישיה קלילה אימון הבא עולה ל-97.5kg.

בנץ' פרס-60.5kgx3x5
קליל אימון הבא 63kg.

דדליפט-87.5kgx5
חשבתי שגם פה יהיה דיי קל אבל בחזרה הראשונה ציפיתי להעיף והיה פתאום הפתעה שהמשקל ניהיה כבד אבל סגרתי חמישיה בסוף למרות שהיה די קשה.

פאוורקלין-תרגול טכניקה, יחסית לפעם ראשונה הלך מעולה ואני די מרוצה עשיתי עם 30 קילו.

יד קידמית-מוט ישר פעם ראשונה תמיד רק שנגעתי במוט ישר כאב לי שורש כף היד והיום דווקא עשיתי והרגשתי בסדר לא הרגשתי כל כך נוח עם הכף יד אבל אני מרוצה שלפחות אני יכול לעשות עם מוט ישר.
30kgx8x1.

הפציעה שלי בגב משתפרת מיום ליום והיום באימון עדיין הרגשתי אותה ולא הייתי 100% שלם עם הפציעה אבל בקטנה עד שבוע הבא היא תעבור.
סרטונים אני יעלה בפורום אימונים.

תכנון השבוע (עמוס ביותר)
ראשון-אימון כדוריד
שני-אימון כדוריד
שלישי-אימון במכון
רביעי-נח
חמישי-כדוריד
שישי-מכון
שבת-מכון
מכיוון שזה עמוס יכול להיות שאני יוותר השבוע על אחד מהאימונים או במכון או בכדוריד, כבר נראה.

משקל:כבר שבועיים בערך אני על 77.5.

שינוי בתוכנית:
האימונים של השנה הולכים להיות בימי ראשון,שני,חמישי ואולי רביעי בהמשך השנה עכשיו 3 אימונים במכון זה בלתי אפשרי כל כך הרבה אימונים אז לצערי אני שוב עובר תוכנית לאחת עם קצת יותר נפח אבל 2 אימונים בשבוע:

A:
סקוואט-3x5
דדליפט-3x5
מתח-3x5
חתירה בבודדות-3x8
כפיפת מרפקים במוט ישר-2x8-10
B:
בנץ' פרס-3x5
סקוואט קל (70%-80%)-2x5
פרס-3x5
פרפר-2x8
הרחקת כתפיים-1x8-10
פשיטת מרפקים-2x8
פאוור קלין-3x3

עדכון מצב:
ראשון-אימון כדוריד, אימון רצח במיוחד בסוף עשינו 10 דקות מדרגות עם משקולות של 3 קילו על הרגליים לא קשה מבחינת סיבולת לב ראה קשה מהבחינה של סיבולת בשרירים של הרגליים במיוחד ה-4 ראשי רציתי להתפוצץ זה היה קשה רצח יום למחרת קמתי כולי כאבים.
שני-עוד אימון בעצימות בינונית לא כל כך קשה.
שלישי-מכון, הלכתי למרות שהיה לי אימונים במשך 3 ימים רצופים אבל האימון במכון היה פלג גוף עליון אז היה סבבה:

בנץ' פרס: 63kg*3*5
קליל, אימון הבא 65.5kg.

סקוואט קל:70kg*2*5
קליל למרות העייפות.

פרס: 46kg
סם ראשון-5 חזרות
סט שני-5 חזרות
סט שלישי-4 חזרות
סתם הייתי עייף הייתי אמור לתקתק את המשקל הזה אבל אחרי הבנץ היה קצת יותר קשה.

פאוור קלין: 40kg
הפעם התחלתי בלי הגבהה עשיתי מדדליפט מלא היה קצת יותר מוזר וקשה והרגשתי קצת את המשקל אבל בסך הכל טכניקה מעולה אני יעלה סירטונים אחר כך.

פרפר עם כבלים: 23 לא יודע אם זה קילו או משהו אחר...
סט ראשון-7 חזרות
סט שני-6 חזרות
נכנסתי לשוק פשוט הרגשתי כאילו שנים לא נגעתי בכל המכונות האלה הרגשתי כמו בילדר כזה שמפמפם חזה הרגיש מוזר אבל סבבה.
פעם לפני בערך 4-5 חודשים הייתי עושה על 14 שם 6 חזרות (גאה בעצמי) :embarrassed:;)

הרחקת ידיים: 10kg 10 חזרות משעמם.

בטעות מרוב טימטומי עשיתי כפיפת מרפקים במקום פשיטת מרפקים לא נורא...
30.5kg-משעמם ומעצבן אותי שעם משקל כזה קל קשה לי ובדאמבלים אני עושה עם עוד 6 קילו משקל, כנראה בגלל שאף פעם לא עבדתי בתרגיל הזה ותמיד עבדתי בדמבלים.

אימון מלא נפח וארוך במיוחד, סרטונים אחר כך.

+

הליכה של 20-30 ק"מ (יציאה עם חברים, סיפור ארוך לא הולך לפרט)

תכנון לשבוע:
רביעי-נח
חמישי-נח (בסוף אין אימון התבטל)
שישי-אימון במכון.
שבת-יכול להיות שיהיה לי משחק בכדוריד לא בטוח עדיין.

עדכון כללי מה קורה איתי בזמן האחרון-
הפציעה הזאת בגב מעצבנת אותי אני חייב לתת לה לעבור כל פעם היא מציקה לי קצת.
אני מרגיש שאני עומד במקום כבר כמה שבועות מה שמעצבן אותי קצת אני מקווה להתקדם עכשיו כמה חודשים טובים במסה ומתי שאני יחליט אני יעבור לחיטוב...
משקל-עליתי רק איזה 0.5-1 קילו בשבועות האחרונים קשה לעלות עם כל כך הרבה אימוני אירובי אני צריך להתחיל לאכול אולי קצת יותר.
גובה-לא מפסיק לגבוהה אני בערך 178ס"מ.
אחוז שומן-מעריך 13-15.
שעות שינה בזמן האחרון לא מספיקות לי אני יושן 8 שעות בממוצע בלילה ואני מרגיש שזה לא מספיק לי אני צריך להשלים קצת שעות שינה מקווה שיצא לי לישון יותר טוב.
אני לא אוכל מספיק חלבונים ביום לרוב אני מגיע בערך ל-1.5 גרם חלבון יחסית למשקל גוף מה שהורג אותי אני לא מתאושש טוב, או שיש לי ימים שאני אוכל 300 גרם חלבון אבל אלה ימים בודדים בשבועות האחרונים.
חוץ מזה אני כמעט ולא אוכל ירקות,סיבים תזונתיים...תזונה על הפנים.
אחרי שפרקתי פה הכל אני רוצה לשפר את כל מה שאני לא עושה טוב ולהתחיל להכנס לקצב.
יכול להיות שאחרי שכל מה שצייניתי פה זה נראה שאני מבואס אבל זה ממש לא ככה (גיל ההתבגרות משפיע עלי) אני מרגיש מעולה בשבועיים האחרונים בכלליות במיוחד בתיכון, אז
המשך שבוע טוב וחג שמח.

;)
הליכה של 20-30 ק"מ (יציאה עם חברים, סיפור ארוך לא הולך לפרט):jawdrop:
מה אתה עושה עם חברים יוצא לשביל ישראל?😳
בקשר לתזונה תנסה לבנות תפריט יש לך הרבה אירובי ויחד עם זה שעכשיו חוזרים לבית ספר אני חושב שיהיה לך קשה לשמור על תזונה בלי תפריט.

מה אתה עושה עם חברים יוצא לשביל ישראל?😳
בקשר לתזונה תנסה לבנות תפריט יש לך הרבה אירובי ויחד עם זה שעכשיו חוזרים לבית ספר אני חושב שיהיה לך קשה לשמור על תזונה בלי תפריט.

הלכנו למסיבה גרועה ביותר --> יצאנו ממנה --> הסתובבנו בחוץ --> עשינו שטויות (הדבר היחיד שלא היה שטות זה לאכול סודוך נדיר ב-3) --> היה כבר 4 והמשכנו ללכת לכיוון תחנת אוטובוס --> חרב עולמינו ברגע שגילינו שאין קווי לילה והקו הראשון מגיע רק ב-6 --> חזרנו הביתה ברגל.
זה בקצרה הסיפור...
ותאמת שיש לי דיי בעיה לבנות תפריט הבעיה הגדולה ביותר זה שאני עצלן לעמוד בתפריט הזה חוץ מזה אני לא יכול לבנות תפריט ולעמוד בוא רוב הזמן כי הסדר יום שלי בכל יום משתנה,האוכל בבית כל יום משתנה, אין לי משקל של אוכל בבית, אין לי איך למדוד קלוריות אם אני לא יודע את הכמות המדויקת וחוץ מזה עכשיו יש הרבה חגים ואני לא יכול לעמוד בתפריט מסודר רוב הזמן, בקיצור אני פשוט ינסה להקפיד יותר על מה וכמה אני אוכל.
אאא ו...חג שמח !!

עדכון:
יום רביעי-מנוחה
יום חמישי (היום) : בסוף עשיתי אימון היום ולא מחר:

סקוואט:
90kgx5x3
קליל לא קשה בכלל.
סרטונים אני יעלה אחר כך.
אימון הבא 92.5kg.

דדליפט:
90kgx5x1
נחמד.
אימון הבא 92.5kg.

מתח:
80.8kgx5x3
סבבה.
אימון הבא 82kg +-

חתירה עם דאמבלים:
24kgx8x3
מעייף ביותר כבר הייתי גמור.

הביתה.
אאא...ועוד משהו, פעם ראשונה שראיתי היום מישהי מתקרבת לאזור המשקולות ועשתה סקוואט (בסמית:() אז בכלל היה אחלה אימון...
יום טוב וחג שמח. סרטונים:
סקוואט-(קשה להתרכז שהיא מסתובבת שם עם המכנסון הזה)

דדליפט-

עדכון:
יום שישי-מנוחה
יום שבת-אימון
יום ראשון-אימון במכון אימון B:

בנץ' פרס-65.5kgx3x5
הצלחתי הכול אימון הבא עולה ל-68kg.

סקוואט קל-70Kgx2x5
הבנתי משהו שלא עשיתי טוב במשך כל החיים בסקוואט שזה להוציא קצת ברכיים בהתחלה, בקיצור סוף סוף הסקוואט נראה הרבה יותר טוב והברכיים לא זזות מחצי התנועה בערך כמו שצריך להיות.

פרס-50kgx1x3 + 47.5kgx2x5
איזה ב* זונ* אחד לקח לי את המוט ונאלצתי להשתמש במוט אחר שאני שונא לגמרי שהוא גם שוקל שונה לגמרי אז לא יכלתי לעלות במשקל שרציתי אז הנה התוצאה...שתי סטים אחרונים הורדתי קצת משקל והשלמתי חמישיות למרות שהיה קשה מאוד.
אימון הבא 48kg.

פאוור קלין-pr 45kgx3x3
טכניקה טובה מאוד לדעתי אימון הבא אני ינסה לתת 50kg נראה איך ילך.

פרפר-pr 23x2x8
הרחקת ידיים-10kgx1x10
פשיטת מרפקים-pr 145x2x8

אימון סבבה, סרטונים אולי אחר כך.

לוז שבועי מעצבן ביותר לא חושב יצא לי עוד אימון במכון:
יום שני-אימון כדוריד
יום שלישי-אימון כדוריד
יום רביעי-אימון כדוריד
יום חמישי-אימון כדוריד
יום שישי-צום כיפור
יום שבת-צום כיפור
כל השבוע אימוני כדוריד ואז צום כיפור במידה ויתבטל אחד האימונים אולי אני ילך למכון...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית