הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Handball Player Method

• פותח/ת השרשור asf
  • פורסם בתאריך
עדכון:
יום שני-אימון כדוריד
יום שלישי-נחתי, בסוף לא היה אימון.
יום רביעי-היה אימון, אבל לא הלכתי אליו אז עשיתי אימון במכון:

אימון A:

סקווואט-95kgx3x5
קשה מאוד העלתי יותר ממה שתיכננתי.
הפציעה בגב במשך כל השבוע לא הורגשה אפילו לא טיפה ואז באימון הרגשתי אותה שוב וחזק בקטע של הנעילה בסקוואט, נמשיך לנוח.
אימון הבא 97.5kg.

דדליפט-95kgx1x5
העלתי יותר ממה שתיכננתי גם פה, טכניקה מכוערת גב עגול.
פה לא הרגשתי את הפציעה בכלל.
אימון הבא נשאר אותו משקל 95kg.

מתח-82.4kg3x5
אימון הבא~84kg בערך.

חתירה במשקולות בודדות-24kgx2x8
אימון הבא אני יעלה ל-26 כי כבר קל מאוד עם ה-24.

לא עשיתי בטן כבר כמה שבועות, אני מקווה שיצא לי לעשות לפחות פעם בשבועיים מעכשיו.
יד קידמית-ויתרתי.
הביתה.

יום חמישי (היום) : אימון כדוריד.
צום קל לכולם וגמר חתימה טובה.

עדכון:

הצום עבר בסבבה לא קשה כמו שנה שעברה שעוד רגע התעלפתי.
יום ראשון-היה אימון, חייב לציין שהוא היה ארוך מאוד כמעט שלוש שעות.
יום שני-יהיה אימון.
תכנון להמשך השבוע אני עוד לא בדיוק יודע שאני ידע אני יעדכן.

בנוסף הצבתי לעצמי כמה מטרות למען הסדר:
אני מתכנן להמשיך את המסה עד ש:
אני יהיה במשקל 85kg (עכשיו אני בערך 14% שומן על 78~79 קילו ואני לא רוצה לעבור את ה-16%) וגם אני רוצה להגיע ל-120kg בסקוואט וגם בדדליפט לפחות ל-120 אם לא יותר.
אני רוצה להשיג את שתי המטרות האלה תוך חודשיים~שלוש מקסימום ואז לעבור לחיטוב שימשך עד שאני יגיע ל-10% שומן פחות או יותר אז שיהיה לי בהצלחה ואני מקווה שהכל יעבור חלק כמו שאני מתכנן.

עדכון:
יום שני-היה אימון
יום שלישי-עוד אימון
יום רביעי (היום) : אימון במכון-
אימון B:

בנץ' פרס-70kgx2x4 + 70kgx1x3
איזה ילד אחד לקח לי את המוט ועשה איתו 30000 סטים אז כבר לקחתי מוט אחר ששוקל יותר והעלתי יותר מהמתוכנן שזה היה אמור להיות 68kg.
אימון הבא 70.5kg בתקווה שאף מטומטם אחר לא יקח לי את המוט !

סקוואט קל-75kgx2x5
שוב פעם כואב הגב תחתון בנעילה וגם במשקל שהוא די קל, אם עד אימון הבא זה לא עובר אני יתחיל לחשוש, אני ינסה לפתור את הבעיה מקווה לטוב.

פרס-48kgx2x3 + 48kgx1x4
גרוע מאוד הייתי עייף ובכל הסטים בחזרה האחרונה עוד רגע חירבנתי מרוב המאמץ, בכלל בסט השני עשיתי חזרה ראשונה ואז בחזרה השניה פשוט איבדתי מומטנטום נתקעתי הורדתי את המוט שוב לכתפיים ונלחמתי על כל חיי ונתתי עוד שתי חזרות קשות !!
אימון הבא חוזר על המשקל 48kg.

פאוור קלין-50kgx3x3
המשקל כבר היה מורגש לא היה כזה קל.
אימון הבא אני ינסה 55kg.
סירטונים בפורום powerlifting.

פרפר-23x2x8
הרחקה-10kgx1x8
פשיטת מרפקים-145x1x8 כבר לא היה זמן המכון נסגר והעיפו אותי החוצה.

אימון לא טוב לדעתי...:(
מסקנה-אימוני בוקר זה פשוט לא אני, ולא הולך לי בהם במיוחד בגלל שישנתי 7-8 שעות ב4 ימים האחרונים וגם כל השבוע היה לי כל יום אימון ללא מנוחה...
משקל:לא זז !!!! אני משתגע מזה שאין לי גם בימים האחרונים אין לי הרבה זמן לאכול ושיש לי כל כך הרבה אימוני אירובי אז אני צריך להשלים עוד איזה 800 קלוריות ביום והכי גרוע שבזמן האחרון פשוט אין לי חשק לאכול אני מרגיש שבה לי להקיא אחרי כל ארוחה.
אני חושב שאני יוצא לשבוע חופש מהאימונים להתאושש מכל האימונים שיש לי ולאכול הרבה אוכל ולעלות במשקל, מקווה שיצא לי שבוע הבא כבר.

לוז שבועי:
חמישי-נח
שישי-נח או אימון
שבת-נח או אימון.
או בשישי או בשבת אני ינוח ובאחד מהם יתן אימון.

חג שמח לכולם וחג מרובה באוכל !;)

האחיזה שלך בבנץ' לדעתי רחבה מדי, וגם הרגיש לי שאתה לא יורד מספיק נמוך עם המוט.. תעצור על החזה ואז תעלה. אצל חבר שלך ששמרתי עליו גם זה בכלל היה מוגזם הוא עשה חצי תנועה.
ציפיתי שתשפיל אותי היום בסקוואטים אבל בסוף ראיתי שהיה אימון קל, עשיתי אתמול 100x4 אבל נראה לי שעדיין הטכניקה שלי בתרגיל הזה פח, עוד רגע הבנץ' שלי עובר תסקוואט.

האחיזה שלך בבנץ' לדעתי רחבה מדי, וגם הרגיש לי שאתה לא יורד מספיק נמוך עם המוט.. תעצור על החזה ואז תעלה. אצל חבר שלך ששמרתי עליו גם זה בכלל היה מוגזם הוא עשה חצי תנועה.
ציפיתי שתשפיל אותי היום בסקוואטים אבל בסוף ראיתי שהיה אימון קל, עשיתי אתמול 100x4 אבל נראה לי שעדיין הטכניקה שלי בתרגיל הזה פח, עוד רגע הבנץ' שלי עובר תסקוואט.

תאמת ראיתי אותך פעם אחד עושה סקוואט וזה היה לפני כמה חודשים טובים, מאז לא ראיתי אותך עושה...בקיצור אני מזמין אותך לתחרות מי מגיע ל-120 קילו ראשון 3x5 ולוקח את המקום הראשון של הסקוואט הכי גבוה במכון :embarrassed:
בקשר לבנץ' הטכניקה שלי היום באמת הייתה זעווה, לא הייתי מכווץ מספיק והיה חסר לי עוד איזה סנטימטר בעומק, אימון הבא אני כבר יעלה רק 0.5kg ויתמקד בטכניקה.
החבר הזה שלי הוא דפוק לגמרי יש לו דלקות בכל הגוף בכתף,מרפק,שתי הברכיים,פרק כף היד ואולי עוד כמה מקומות אני וחברים שלי יורדים עליו כבר שנה וחצי על איך שהוא עושה את התרגילים בילי המדריכה בכלל יורדת עליו הוא עוד רגע בכה בגלל שאנחנו אומרים לו שהוא מטומטם שעושה את כל התרגילים כמו קוקסינל אבל הוא לא מקשיב אז אני כבר לא מתייחס אליו אני מאחל לו רק בריאות אני מקווה שהוא לא ישבור איזה עצם בחזה מרוב שהוא מקפיץ את המוט על החזה...

סבבה יאללה תחרות עד ה-120. אגב יש לנו מישהו במכון שעושה 200 ככה שיקח קצת זמן בשביל שיהיה הסקוואט הכי חזק.
חודש הקרוב מקווה לשבור ת-120 סקוואט, 140 דדליפט ו-100 בנץ' לחמישיות. 😃

סבבה יאללה תחרות עד ה-120. אגב יש לנו מישהו במכון שעושה 200 ככה שיקח קצת זמן בשביל שיהיה הסקוואט הכי חזק.
חודש הקרוב מקווה לשבור ת-120 סקוואט, 140 דדליפט ו-100 בנץ' לחמישיות. 😃

מי עושה 200 סקוואט ?!?!?!?
ראיתי אחד עושה 130 רבע סקוואט
בהצלחה. פרס:
סט 1:

סט 2:

עדכון:
שישי-נחתי
שבת-אימון:

סקוואט-התחלתי חימום והמשכתי אבל כואב לי הגב תחתון עדיין פירסמתי נושא בפורום פציעות מקווה שיעזרו לי, עשיתי עוד שתי סטים קלים עם 60 קילו לנסות לחמם את המקום אולי קצת...לא עזר, יכול להיות שאני ינסה לעשות לג פרס זמנית.
באסה:(.

דדליפט-התחלתי חימום והגב הרגיש דיי בסדר אבל לא 100% לא רציתי להעמיס, המשכתי לסט עם 90 קילו והגב עגול, נמאס לי סופית דיי !!!
אני עובד לסומו דדליפט, במלא אני לא מתכוון להתחרות או משהו.
סומו דליפט-90kg סט אחד 7 חזרות סט שני 6 חזרות, גב מצוין מרגיש לי ממש ממש ממש טוב לא כאב הגב ואני מרגיש הרבה יותר חזק גם בתרגיל.
אני מרוצה מההחלטה, לא מתכוון לשנות את דעתי כבר נמאס לי מהקלאסי כבר 5 חודשים אני מנסה לשפר טכניקה ולא הולך לי אף פעם כבר הייתי אמור לעבור את ה-120 מזמן אבל בגלל הטכניקה המזויינת אני עדיין תקוע מתחת ל-100 אז הגיע הזמן עכשיו להתקדם בסומו וזהו !
אימון הבא 95kgx1x5.
אולי אני ישלב גם סטיף לג דדליפט או דדליפט רומני, נחליט בהמשך.

מתח רחב-שיניתי למתח רחב, מרגיש לי טוב אבל קשה מידי עשיתי בלחץ היום 3x6 משקל גוף עם המון ציטינג, מאימון הבא אני ימשיך מתח רחב ינסה לעשות בלי ציטינג 3x8 ואם אני יכשל באמצע סט אני ישלים עד ל-8 בכך שאני יחליף למתח בסופונציה עד שאני יצליח נקי אני ישים גם משקל עלי.

חתירה-24kgx2x10 קל מאוד אימון הבא עולה ל-26 תיכננתי כבר האימון לעלות אבל פשוט הרגשתי עייף נורא אז במקום לעלות עשיתי עוד חזרות.

יד קידמית.
בטן.

לוז שבועי:
ראשון-כדוריד
שני-מנוחה
שלישי-כדוריד
רביעי-כדוריד
חמישי-מכון
שישי-מנוחה
שבת-מכון

לדעתי כדי לך לתת עוד צ'אנס לדדליפט הקלאסי גם לי היו בעיות איתו ועכשיו הטכניקה הרבה יותר טובה ואני מתקדם טוב(מחר 110 דדליפט)
אתה צריך לשחק עם הטכניקה(רוחב עמידה רוחב אחיזה) ולראות מתי הגב שלך לא מתעגל
תעלה סרטונים לפורום לבדוק טטכניקה

לדעתי כדי לך לתת עוד צ'אנס לדדליפט הקלאסי גם לי היו בעיות איתו ועכשיו הטכניקה הרבה יותר טובה ואני מתקדם טוב(מחר 110 דדליפט)
אתה צריך לשחק עם הטכניקה(רוחב עמידה רוחב אחיזה) ולראות מתי הגב שלך לא מתעגל
תעלה סרטונים לפורום לבדוק טטכניקה

אין לי בעיה אחרי כל אימון שאני מסיים סומו דדליפט לעשות עוד סט או שניים לשיפור טכניקה ועם הזמן כשאני ישתפר או שאני יראה שהגב כבר נראה ישר אז אולי לעבור לדדליפט קלאסי, בנתיים אני מתקדם בסומו.
ניסיתי את כל האחיזות ואת כל העמידות שקיימות ניסיתי כל דבר אפשרי שום דבר לא הולך לי במשקל שהוא כבר קרוב לשיא שלי הגב פשוט מתעגל !

אין לי בעיה אחרי כל אימון שאני מסיים סומו דדליפט לעשות עוד סט או שניים לשיפור טכניקה ועם הזמן כשאני ישתפר או שאני יראה שהגב כבר נראה ישר אז אולי לעבור לדדליפט קלאסי, בנתיים אני מתקדם בסומו.
ניסיתי את כל האחיזות ואת כל העמידות שקיימות ניסיתי כל דבר אפשרי שום דבר לא הולך לי במשקל שהוא כבר קרוב לשיא שלי הגב פשוט מתעגל !

למה אנחנו לא רואים סרטונים שלך? אין לך מספיק ניסיון בכדי לקבל החלטה כזאת.

למה אנחנו לא רואים סרטונים שלך? אין לך מספיק ניסיון בכדי לקבל החלטה כזאת.

פירסמתי משהו כמו 3 פעמים בפורומים לקבל הערות על הטכניקה אף אחד לא הגיב, חוץ מזה פירסמתי פה הרבה סירטונים אתה יכול לראות עמוד קודם סרטון אחד ואת האימון של היום אני יעלה מחר אני יפרסם פה... טכניקה בדדליפט:

עקב הפציעה בגב יוני המליץ לי לקחת שבוע חופש מאימונים אז הלוז השבועי שלי:
ראשון-היה אימון כדוריד
שני-מנוחה
שלישי-מנוחה
רביעי-כדוריד
חמישי-מנוחה
שישי-נוסע לסופש
שבת-נוסע לסופש (המון אוכל יאאמי)

רק שתי אימונים חחח מרגיש ממש קליל בלי לחץ.
חוץ מזה כל יום שעובר אני מרגיש טוב יותר עם הפציעה בגב מקווה שעד שבוע הבא אני כבר לא ירגיש אותה.

בזמן האחרון יש המון לחץ אז לא יוצא לי כמעט להכנס לפורום...
עדכון:
שישי-הייתי בטיול
שבת-הייתי חולה מת בחיים לא כאבה לי ככה הבטן ובקיצור היה ממש סיוט כל דקה שעברה סבלתי אבל זה עבר ביום שלמחרת.
ראשון-אימון
שני-אימון
שלישי-מכון (מחר)
רביעי-אימון
חמישי-מנוחה
שישי-אימון
שבת-מנוחה
ביום שלישי אני עובד פלג גוף עליון ככה שאני יתן עוד קצת זמן לגב עד יום שישי, מקווה שיעבור כבר, אני מרגיש שזה משתפר, אבל עדיין לא 100% בגלל הכדוריד אין לי מנוחה מוחלטת.
בהצלחה לי, שבוע טוב לכולם.

עדכון קצר:
אימון-
בנץ' פרס-70.5kg
זבל נכשלתי חוזר על המשקל-3,2,1 (מספר החזרות)

פאוורקלין-50kgx3x3
המאמן במכון קצת עזר לי, היה סבבה.

פרס-48kg
גם פה זבל-3,2,3 (מספר חזרות)
לא בטוח שאני זוכר נכון.

מקבילים-79.2kgx2x8
משקל גוף.

לחיצת חזה עם משקולות בשיפוע עליון-22kgx2x6

הרחקת ידיים-8kgx1x10

הביתה.
בזמן האחרון אוכל יותר חלבונים,עדיין לא עולה במשקל בגלל שהייתי חולה איזה יום ולא אכלתי כלום כל היום חוץ מזה בגלל הלימודים...כדוריד...לחץ אין לי זמן לאכול, אבל בזמן האחרון אני נכנס באוכל ואני מת כבר לעבור את ה80kg המקולל הזה, מבאס אותי שאני לא עולה במשקל לא מתקדם ועומד במקום במשקלים הפציעה בגב לא עוברת בגלל הכדוריד אני לא מצליח להתאושש לגמרי מהפציעה, נקווה לטוב באימון מחר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית