הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Handball Player Method

• פותח/ת השרשור asf
  • פורסם בתאריך
עדכון:
שבת-מנוחה
ראשון-אימון קצר במכון:
שינוי בתוכנית סופי, לאחר התייעצות בפורום.

סקוואט-3x5
בגלל כאבים בגב עשיתי עם מוט ריק.

בנץ פרס-63kgx3x5

דדליפט קלאסי-עם 40kg סתם תרגול.

שני-יש אימון כדוריד כנראה שאני ילך בלי להתאמן עדיין לא בטוח.
עדכונים בהמשך.

עדכון:
שבת-מנוחה
ראשון-אימון קצר במכון:
שינוי בתוכנית סופי, לאחר התייעצות בפורום.

סקוואט-3x5
בגלל כאבים בגב עשיתי עם מוט ריק.

בנץ פרס-63kgx3x5

דדליפט קלאסי-עם 40kg סתם תרגול.

שני-יש אימון כדוריד כנראה שאני ילך בלי להתאמן עדיין לא בטוח.
עדכונים בהמשך.
תפרט מה התוכנית שאתה עושה סופית.
הכאב בגב זה אותו כאב מלפני חודש בערך? לדעתי כדאי שתלך לאורטופד

תפרט מה התוכנית שאתה עושה סופית.
הכאב בגב זה אותו כאב מלפני חודש בערך? לדעתי כדאי שתלך לאורטופד

לא זה כבר ניהיה שונה, אז זה היה בעצם הזנב משהו שונה עכשיו אני מרגיש דלקת בזוקפים של הגב משהו אחר כאילו הכאב התחלף בכל מקרה אני לא נותן לפציעה לעבור עם 4-5 אימוני כדוריד בשבוע אז השבוע אני ינסה לנוח לגמרי וכנראה שאני ישלב תוך כדי פרוטוקול פציעות.
התוכנית:

יום א': סקוואט 3X5 כבד (שיא אישי), פרס 5X5 עם 90% מהRM5 (+-), דדליפט 1X5 כבד (שיא אישי)
יום ג': סקוואט 2X5 קל (70%-80% מהמשקל של יום א'), בנץ' פרס 3X5 כבד אבל לא MAX, צ'ין אפס 2X8-10 (להוסיף משקל ולהתקדם כל שבוע)
יום ה': סקוואט 3X5 כבד (שיא אישי), פרס 1X3-5 (שיא אישי), פאוור קלין 5X3 (מוסיף משקל כל פעם, מתחיל במשקל קל כי התרגיל מאוד טכני)

וכל שבוע מחליף בין הבנץ' לפרס.
אפשר להוסיף תרגילי עזר פה ושם אבל לא להשתגע. תרגיל לטרייספס ביום א' ל2X12 יוכל לתת לך פוש בלחיצות
נכתב על ידי beast and cheat

עדכון:
יום שלישי-
המון חזרות בסקוואט עם מוט ריק,דדילפט, ובכיסא רומי כל התרגילים שמרגישים לי עם קצת כאב בגב עשיתי בשביל להזרים דם לגב שיעזור לפציעה.
פרס-3x5x48kg (פעם שעברה כאב לי הגב ממש בפרס עכשיו דווקא הרגשתי דיי בסדר)
סבבה.
צין אפ-82.2x2x8
קשה.

משקל גוף עדיין בעליה-82.2

נערך לאחרונה:
עדכון:
יום רביעי-חטפתי מכה באצבע באימון והיא התנפחה מאוד...עדיין כואב, אז אני נח לבנתיים וכנראה שבשבת (מחר) אני ילך למכון.
חמישי,שישי-מנוחה
שבת-מכון.

שבת-הלכתי עשיתי רק בנץ והייתי עייף לא אכלתי טוב והלך חרא:
75.5x2
חוזר על המשקל פעם הבאה.
משקל גוף עם נעליים-81.5

חוץ מזה נחתי כל השבוע בגלל האצבע ובגלל העומס בלימודים לא הלכתי לאימונים והיום (שלישי) אולי נלך לאימון במכון.
רביעי-כדוריד
חמישי-כדוריד
עידכונים בהמשך ובהצלחה לכול התלמידים בעומס מבחנים שיש החודש...

עדכון:
בזמן האחרון אין לי זמן להכנס לפורום אולי דקה ביום יש לי זמן לנשום מכל הלימודים האלה...
רביעי-כדוריד
חמישי-כדוריד
שישי-מנוחה
שבת-מכון:
הלכתי לראות מה מצב הגב וזה משתפר ממש בדדליפט לא כואב בכלל בסקוואט עשיתי עם 70kgx3x5 אחר כך קצת כאב אבל בסך הכל בסדר אני יחזור לאט לאט...
עשיתי רק דדליפט וסקוואט בגלל חוסר זמן.
ראשון-כדוריד
שני-כדוריד
שלישי-מכון
עדכונים בהמשך...

שלישי-מכון:
אימון fbw-סקוואט,בנץ סט אחד 75kgx2, לחיצת כתפיים עם משקולות בישיבה, מתח chinup 81.9kgx3x8 , יד קידמית-אחורית סט לכל אחת.
אין מה עוד לפרט בקרוב מקווה לחזור לשגרת אימונים נורמליים ולהפסיק להתמרח..
רביעי-כדוריד
חמישי-כדוריד
שישי-אולי מכון + פוטבול עם חברים 😵‍💫🥊 (פעם ראשונה)
שבת-אולי מכון

חזרתי...הרבה זמן לא עידכנתי.
בנתיים אני ממשיך עם אימונים fbw בלי יותר מידי זמן כי השבוע ושבוע שעבר היה לי 6 אימוני כדוריד והמון לחץ, המוטיבציה יורדת בנתיים אני לא מתקדם וסיכמתי עם עצמי שזה גם בלתי אפשרי להמשיך במסה אז בנתיים אני ממשיך נייטרלי ובקרוב אני יכנס לחיטוב.

מקווה לעידכונים קרובים בהמשך.

לא עדכנתי חודש מחוסר מוטיבציה.
בחודש הזה היה לי בערך 6 אימוני כדוריד בשבוע פלוס אימון אחד במכון בשבוע.
החלטתי להכנס לחיטוב ולא למשוך עוד סתם זמן מיותר, בשבוע האחרון אני מנסה להמנע מכל השטוית שאני אוכל אבל בלי הצלחה לכן אמרתי לעצמי שאני אמשיך לעדכן כאן אולי זה יתן לי יותר מוטיבציה.
לגבי עניין הפציעה בגב, הפציעה מרגישה שונה מאז והכאב שונה אני מניח שעכשיו זה בגלל כל העומס שיש לי בכדוריד כל הנחיתות מהניתורים והעומס לא עושה לי טוב (גם לשאר הקבוצה שלי יש עוד 5 ילדים עם כאבים בגב ועוד כמה עם כאבים בברכים, המאמנים בכדוריד על הפנים בעיניינים האלה ורוב הילדים לא מצליחים לעמוד בעומס בצורה טובה והמון נפצעים).
שוקל-80
גובה-178
אחוז שומן מוערך-15-16
בנתיים אני שואף לרדת בערך 0.5-1 בשבוע ולהגיע לאחוז שומן של בערך 10-12 אני לא לחוץ בזמן לחטב יקח כמה זמן שיקח, בנתיים אני אוכל חופשי בלי תפריט פשוט מקצץ קצת פחמימות.
מתאמן פעם בשבוע אימון fbw

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית