הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני חוזר אחרי חצי שנה למכון אם מה עדיף לחזור fbw/ab

מצב
השרשור נעול

mma1234

משתמש מתחיל
56
0
נק' מוניטין:
-3
56
0
אני חוזר אחרי חצי שנה למכון אם מה עדיף לחזור fbw/ab

מה העבר שלך?

בעיקרון העניין הוא לאמן את כל הגוף באימון ולכן FBW.

• פותח/ת השרשור
מה העבר שלך?

בעיקרון העניין הוא לאמן את כל הגוף באימון ולכן FBW.

התלחתי 18 קילו מיתחת לגובה ואז הגעתי ל 10 קילו מיתחת לגובה אבל ירדתי איזה 4-5 קילו בחצי שנה הזאות
והמטרה זה רק נפח אז מה אתה אומר?

אני רוצה נפח לא כוח מה אתה אומר עדיף לחזור אם ab/fbw
הנושא כבר נטחן, תריץ חיפוש.
בכל מקרה, כשאתה שוקל 60 קילו על 1.75 מ' אתה יכול וצריך לעשות SS. אל תדאג, אתה לא תמצא את עצמך בטעות מרים מהריצפה 180 קילו כשמסת השריר שלך זהה. זה לא עובד.

• פותח/ת השרשור
אפשרי לעבוד בAB בחלוקה לאימון פלג גוף עליון ופלג גוף תחתון, לך זה גם יהיה מצויין כי תוכל לעשות אימוני מהירות/דינאמיים.

לא הבנתי מהירות/דינאמיים?ויש מצב אתה מסביר אני לא יודע אנגלית טוב

הנושא כבר נטחן, תריץ חיפוש.
בכל מקרה, כשאתה שוקל 60 קילו על 1.75 מ' אתה יכול וצריך לעשות SS. אל תדאג, אתה לא תמצא את עצמך בטעות מרים מהריצפה 180 קילו כשמסת השריר שלך זהה. זה לא עובד.

אני לא רוצה לעשות ss ניסתי כבר לא בשבילי אני אוכל 500 מעל הנטרלי ולא מצליח יותר אני עושה רק מסה נקייה גם

נערך לאחרונה:
אני לא רוצה לעשות ss ניסתי כבר לא בשבילי אני אוכל 500 מעל הנטרלי ולא מצליח יותר אני עושה רק מסה נקייה גם
אני יכול ללמד אותך לדוג, אבל לא לתת לך דג. ובטח ובטח שאני לא יכול להכריח אותך לדוג, להכין את הדג ולאכול. במיוחד לא כשאתה מפחד מהים. את ההמלצה קיבלת, תעשה איתה מה שאתה רוצה. ויש עוד המון מידע על הנושא בפורום ובפורטל.

• פותח/ת השרשור
אני יכול ללמד אותך לדוג, אבל לא לתת לך דג. ובטח ובטח שאני לא יכול להכריח אותך לדוג, להכין את הדג ולאכול. במיוחד לא כשאתה מפחד מהים. את ההמלצה קיבלת, תעשה איתה מה שאתה רוצה. ויש עוד המון מידע על הנושא בפורום ובפורטל.

אני רק שואל מה עדיף לחזור אם fbw או Ab זהוא

כמו שנאמר SS. אם אתה לא מעוניין להתקדם בצורה מקסימלית לך על FBW.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית