הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

[שאלה] לגבי חצאי חזרות

• פותח/ת השרשור FatBoy
  • פורסם בתאריך

FatBoy

משתמש מתחיל
154
7
נק' מוניטין:
7
154
7
אני לא מבין למה הרבה בסרטונים שאני רואה לא נועלים מרפקים, עולים אפילו חצאי חזרות
עכשיו בדיוק אני רואה קטע על קאטלר שעושה חצאי חזרות בבנצ' פרס, ולא מזמן ראיתי את פאמפינג איירון ומי שראה רואים שם את פריגנו לוחץ כתפיים בקושי חצי חזרה כל פעם
מה הקטע בזה? לא עדיף טווח תנועה מלא ליותר גירוי ועבודה של השריר שבסוף יביאו לגדילה טובה יותר?

מה הכוונה? הרי בלחיצת חזה היד האחורית והכתף יעבדו בתרגיל בכל מקרה לא?

הוא רוצה רק לעבוד על החזה,והוא טוען שהחלק של הנעילת מרפקים זה מיותר כי החלק הזה נעשה ע"י הפעלת היד האחורית והוא מעוניין לעבוד חזה.
אל תקשיב לאנשים הם רובם ליצנים.

בנוסף לכך שהם מבודדים שרירים, באדיבלדרים אוהבים לפמפם(מביא היפרטרופיה טובה יותר לטענתם ואם החומרים שהם לוקחים). אז לפעמיים הם מפמפמים חצאים כדי להזרים דם.
בכל מקרה אל תתייחס לדברים האלה אנשים שמחכים אותם הם אנשים מפגרים.

• פותח/ת השרשור
הוא רוצה רק לעבוד על החזה,והוא טוען שהחלק של הנעילת מרפקים זה מיותר כי החלק הזה נעשה ע"י הפעלת היד האחורית והוא מעוניין לעבוד חזה.
אל תקשיב לאנשים הם רובם ליצנים.

בנוסף לכך שהם מבודדים שרירים, באדיבלדרים אוהבים לפמפם(מביא היפרטרופיה טובה יותר לטענתם ואם החומרים שהם לוקחים). אז לפעמיים הם מפמפמים חצאים כדי להזרים דם.
בכל מקרה אל תתייחס לדברים האלה אנשים שמחכים אותם הם אנשים מפגרים.
אני לא ראיתי הסבר של קאטלר או פריגנו למה הם עושים את זה, זה לא שאני "מקשיב להם" סתם מעניין אותי לדעת מה הסיפור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית