הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מלמדים את הדדליפט במכון..

• פותח/ת השרשור gome12
  • פורסם בתאריך

gome12

משתמש פעיל
372
13
נק' מוניטין:
52
372
13
חוץ מיזה שאני כבר הייתי שמה בערך 6 פעמים, ובכל הפעמים האלה לא ראיתי אפילו פעם אחת מישהו עושה דדליפט...
שאלתי מדריך והוא אמר שלא מלמדים את זה.
אז להמשיך עם fbw?
אני ממש רוצה ss אבל אני באמת מפחד שאני לא יעשה את זה טוב.
נתוני שיא:
סקוואט 40
בנץ 35
פרס 40
הסקוואט והפרס אני עושה אותם בכלוב,זה בסדר?

זה בסדר, בשנה הראשונה שהתאמנתי לא ראיתי אפילו אדם אחד מלבדי שעשה דדליפט.
תקרא את המאמרים בקילוגרם, תעלה סרטונים לביקורת טכניקה ויהיה בסדר.
אני מניח שמה שאתה קורא לו "כלוב" הוא למעשה סמית' מאשין כשהמוט מוגבל לתנועה אנכית ומחובר למתקן, אני צודק?

דבר אחרון - פתחת חמישה שרשורים בחמישה ימים (לא כולל הלוג), תשתדל לאחד את השאלות שלך בשביל לא להספים פה, תודה.

• פותח/ת השרשור
אני לא יפתח יותר שרשורים,אתה יכול לנעול את כולם חוץ מיזה.
אכן צדקת זה סמית' מאשין (זה בסדר לעשות שם סקוואט ופרס?)
תודה רבה.

אני לא יפתח יותר שרשורים,אתה יכול לנעול את כולם חוץ מיזה.
אכן צדקת זה סמית' מאשין (זה בסדר לעשות שם סקוואט ופרס?)
תודה רבה.

לא, זה לא בסדר לעשות בסמית' שום דבר (טוב, אולי תאומים עוד איכשהוא בסדר, אבל לא שמעת את זה ממני).

כבר שמתי באחד מהשרשורים שלך לינק ל"שאלות ותשובות" שיש בפורום קילוגרם, אם אתה לא מתכוון לקרוא את הספר באנגלית מה שיש שם זה המינימום - זה רק יעזור לך.

• פותח/ת השרשור
השאלה העיקרית שלי זה איך אני בעצם לומד את הטכניקות שאין אף מדריך בחדר כושר או מתאמן שמוכן לעזור לי ? (מאמנים לא יודעים אפילו מה זה ss,גם המתאמנים לא יודעים)
עברתי על המאמר של ss עשרות פעמים..
התוכנית ss באמת כזאת עוזרת? (לא הבנתי את הפואנטה,זה רק 3 תרגילים וזה לא אמור לקחת יותר מחצי שעה)

ה״קטע״ בSS זה להוסיף כמה שיותר משקל על המוט בזמן קצר תוך כדי לימוד
ותרגול טכניקה נכונה.

איך להגיע לטכניקה נכונה?
אם אתה באמת רציני, תקנה את הספר ותראה את הסרט.
לא כזה יקר אבל שווה זהב.
יש כל מיני חנויות באינטרנט שמוכרות/ להוריד את הסרט זה שניה.

אגב, החלק של הסקוואט פורסם בפורום עם תרגום לעברית. תריץ חיפוש

מחזק,
אתה רוצה להשקיע ולהתקדם?
זה מתחיל מלשבת על התחת וללמוד, לא מללכת למכון ולעשות טעויות.
ובפורטל+סרטון של הSS אתה תבין מה שאתה צריך להבין

• פותח/ת השרשור
הקטע הוא שאני לא כזה טוב באנגלית (בכל זאת כיתה ז')
את החלק של הסקוואט ראיתי.
אני יכול לתרגל את הטכניקות והכול ולעלות לפה שתגידו לי איך הם?

אם אתה בן 13 תתחיל בFBW אין לך מה למהר.

מה הבעיה להתחיל ישר ss?
אני בן 13.8 עם זה משנה

כי אתה אומר שאתה לא יכול לקרוא את הספר, אין מי שילמד אותך, הייתי מחשיב את זה כתירוצים אבל בתכלס אין לך מה למהר ללכת להרים כבד כבר עכשיו, רמת הטסטוסטרון שלך יחסית נמוכה מאוד וסביר להניח גם שתעשה טעות בדרך שתגרום לך לפציעה, אי אפשר ללמוד טכניקה מביקורת של סרטונים שתעלה לפה זה יכול להיות עזר אבל אתה צריך מישהו שיכוון אותך לכן לדעתי כדאי לך לעשות הכל בהדרגה, אתה צעיר ואין לך מה למהר תתחיל בFBW תצבור קצת ניסיון במכון תקרא מאמרים תלמד טכניקה וכו' ועוד חודשיים תתחיל לשלב גם סקוואט ודדליפט או SS אם אתה רוצה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה..
איך התכנית?
בשכיבה לחיצת חזה כנגד מוט 8x3
מתח בתוספת משקל 10x3
בעמידה לחיצת כתפיים כנגד מוט באחיזה רחבה 6x3
בשכיבה פשיטת מרפקים כנגד מוט 10x3 w
בעמידה כפיפת מרפקים כנגד מוט 12x3
כפיפת גו במכונה יעודית 12x1

תודה רבה..
איך התכנית?
בשכיבה לחיצת חזה כנגד מוט 8x3
מתח בתוספת משקל 10x3
בעמידה לחיצת כתפיים כנגד מוט באחיזה רחבה 6x3
בשכיבה פשיטת מרפקים כנגד מוט 10x3 w
בעמידה כפיפת מרפקים כנגד מוט 12x3
כפיפת גו במכונה יעודית 12x1

תוסיף leg curl + leg extension וסבבה.

• פותח/ת השרשור
תוסיף leg curl + leg extension וסבבה.
סבבה אחי תודה רבה..
1.
מה לגבי תזונה? אני חייב להיות דבוק לתפריט או רק לדאוג שאני אוכל 2 חלבונים לכל קילו ביום אחד?
2.
מתי להוסיף את הleg extension וleg curl ? בסוף או בהתחלה? כמה סטים וכמה חזרות?
3.
כדאי להוסיף אולי עוד סט או שתיים לכפיפת מרפקים כנגד מוט ופשיטת מרפקים כנגד מוט w?

נערך לאחרונה:
סבבה אחי תודה רבה..
1.
מה לגבי תזונה? אני חייב להיות דבוק לתפריט או רק לדאוג שאני אוכל 2 חלבונים לכל קילו ביום אחד?
2.
מתי להוסיף את הleg extension וleg curl ? בסוף או בהתחלה? כמה סטים וכמה חזרות?
3.
כדאי להוסיף אולי עוד סט או שתיים לכפיפת מרפקים כנגד מוט ופשיטת מרפקים כנגד מוט w?

1.כמה שתצמד יותר יהיה לתפריט יהיה יותר טוב, לדעתי אתה לא צריך 2 גרם לקילו משקל גוף, הטסטוסטרון שלך נמוך בגיל הזה ואני לא חושב שהגוף שלך צריך כל כך הרבה חלבון אז תתחיל מ1.7.
2.לא ממש משנה אבל אני הייתי מכניס ראשון, תעשה 3X10
3.שלוש סטים לכל תרגיל זה מספיק, תפעיל את הראש גם באימונים שלך, הרי לא נשמע הגיוני שיד קדמית שזה שריר מאוד קטן יקבל 4-5 סטים עבודה בעוד שגב יקבל רק 3, נכון ? 3 זה דיי ויותר אפילו.

• פותח/ת השרשור
1.כמה שתצמד יותר יהיה לתפריט יהיה יותר טוב, לדעתי אתה לא צריך 2 גרם לקילו משקל גוף, הטסטוסטרון שלך נמוך בגיל הזה ואני לא חושב שהגוף שלך צריך כל כך הרבה חלבון אז תתחיל מ1.7.
2.לא ממש משנה אבל אני הייתי מכניס ראשון, תעשה 3X10
3.שלוש סטים לכל תרגיל זה מספיק, תפעיל את הראש גם באימונים שלך, הרי לא נשמע הגיוני שיד קדמית שזה שריר מאוד קטן יקבל 4-5 סטים עבודה בעוד שגב יקבל רק 3, נכון ? 3 זה דיי ויותר אפילו.
זה היה טעות שלי,התוכנית המקורית הייתה עם רק סט 1 לכפיפת מרפקים ופשיטת מרפקים ואז הוספתי שתי סטים.
תודה רבה על הכול אחי,אין שאלה שלא קיבלתי מענה עליה. אפשר להגיד עליך שאתה איש רציני

זה היה טעות שלי,התוכנית המקורית הייתה עם רק סט 1 לכפיפת מרפקים ופשיטת מרפקים ואז הוספתי שתי סטים.
תודה רבה על הכול אחי,אין שאלה שלא קיבלתי מענה עליה. אפשר להגיד עליך שאתה איש רציני

בכיף אחי שיהיה בהצלחה.

אני חושב שאם אתה מתאמן מתחיל אל תכנס בכלל לדדליפט .. תנסה לעשות פשיטה ברכיים במכונה יעודית

Back
למעלה תחתית