הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מלמדים את הדדליפט במכון..

• פותח/ת השרשור gome12
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
כן, תעלה סרטוני טכניקה של כל התרגילים.
זה בסדר בינתיים לעשות את הסקוואט ולעלות משקלים בסמית מאשין,תוך כדי שאני לומד את הטכניקה במוט חופשי? (מוט בלי משקל)

זה בסדר בינתיים לעשות את הסקוואט ולעלות משקלים בסמית מאשין,תוך כדי שאני לומד את הטכניקה במוט חופשי? (מוט בלי משקל)

לא, תתמקד אך ורק בסקוואט חופשי.

זה בסדר להיעזר במדריך?

זה כבר תלוי מי המדריך.
יש מדריכים מוצלחים שמרחיבים את הידע שלהם מעבר למה שנלמד בקורס, אבל אין לך דרך לדעת אם המדריך יודע על מה הוא מדבר במצבך הנוכחי.
תתייעץ כאן ותעלה סרטוני טכניקה.

• פותח/ת השרשור
אני יודע שהכול פה טעויות,רואים שאני לא יודע עד הסוף מה אני עושה.. בכל זאת פעם ראשונה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תצלם מזווית יותר ברורה. מה שאני יכול להגיד לך בינתיים, בפרס האחיזה שלך רחבה מדי, בדדליפט תיישר את הגב ותנסה לעלות בקו ישר, בסקוואט תעבור כבר את המקביל! ולפי הזווית נראה שאתה בגב ישר.
כל אלו הערות, לא עלבונות. פעם הבאה שאתה מעלה סרטוני טכניקה תצלם מהצד וכשרואים את כל גופך.
אל תתבאס, לוקח זמן ללמוד את הטכניקה, בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
תצלם מזווית יותר ברורה. מה שאני יכול להגיד לך בינתיים, בפרס האחיזה שלך רחבה מדי, בדדליפט תיישר את הגב ותנסה לעלות בקו ישר, בסקוואט תעבור כבר את המקביל! ולפי הזווית נראה שאתה בגב ישר.
כל אלו הערות, לא עלבונות. פעם הבאה שאתה מעלה סרטוני טכניקה תצלם מהצד וכשרואים את כל גופך.
אל תתבאס, לוקח זמן ללמוד את הטכניקה, בהצלחה!
איך אני עובר מקביל בידיוק?
תודה על ההערות,פעם הבאה אני יישם אותם

• פותח/ת השרשור
יורד יותר, מקביל=הירך||לרצפה, שהירידה לא תפגע במשהו אחר, כן? 😃
תודה רבה אחי.. היה לי מצב קצת מוזר שהתחלתי לתרגל את הדדליפט אנשים הסתכלו עליי במבט מוזר כזה של מה אתה חושב שאתה עושה?

תודה רבה אחי.. היה לי מצב קצת מוזר שהתחלתי לתרגל את הדדליפט אנשים הסתכלו עליי במבט מוזר כזה של מה אתה חושב שאתה עושה?
אם תמשיך להתמיד, לאכול ולהעלות משקל על המוט, יום יבוא ואתה תסתכל על כל הסובבים אותך במכון מוזר.😃

• פותח/ת השרשור
אם תמשיך להתמיד, לאכול ולהעלות משקל על המוט, יום יבוא ואתה תסתכל על כל הסובבים אותך במכון מוזר.😃
חחח,קצת מודאג מהטכניקה של הדדליפט אבל אני מקווה שאני ישפר

חחח,קצת מודאג מהטכניקה של הדדליפט אבל אני מקווה שאני ישפר

זה לא היה אפילו קרוב ל-100% לאף אחד מאיתנו בהתחלה, הכי חשוב זה להתמיד ולשפר את הדגשים שהחבר'ה פה יתנו לסרטונים שתעלה.

בנעוץ של פורום פאוורליפטינג יש מין מדריך שמסביר כיצד לצלם סרטוני טכניקה בצורה טובה

אני יודע שהכול פה טעויות,רואים שאני לא יודע עד הסוף מה אני עושה.. בכל זאת פעם ראשונה.

פרס:
1. אתה מוציא את המוט הפוך, כיוון ההוצאה צריך להיות כך שהראק יהיה מולך. אתה לא רוצה אחרי סט כבד לעשות רוורס.
2. האחיזה רחבה בטירוף, אתה צריך להחזיק את המוט כך שהאמה ניצבת לקרקע ולמוט והמרפקים נמצאים מתחתיו. אחרי שתסדר את האחיזה תרים מרפקים ותוציא חזה.
3. אל תנוח למטה, תשתמש בשלב האקסצנטרי (הירידה) בשביל להעיף את המוט למעלה כמה שיותר מהר (stretch reflex).
4. תסתכל תמיד קדימה, זה עוזר ביציבות.

דדליפט:
1. יותר מדי דברים לשנות, תקרא את "דדליפט - המדריך למאמנים" בפורום פאוורליפטינכ (נעוץ).

סקוואט:
1. היציאה הפוכה, כמו בפרס.
2. תעבור קצת על סרטוני טכניקה שאנשים אחרים העלו ותראה מה הדגשים שנתנו להם, אני אשמח להגיב על הסט הבא שתצלם כי גם כאן יש לי יותר מדי דברים לכתוב.

כללי:
1. אל תצלם בportrait, תמיד landscape.
2. בשביל למקסמם חשיפה - תעלה לפורום פאוורליפטינג את הסרטונים שלך באשכול מרוכז, יש הרבה אנשים שבכלל לא נכנסים לשרשור הזה.
3. תן למישהו לצלם אותך מהצד, קשה מאוד לשפוט טכניקה מנקודת מבט של נמלה (יש מדריך על צילום סרטוני טכניקה בפורום).

• פותח/ת השרשור
פרס:
1. אתה מוציא את המוט הפוך, כיוון ההוצאה צריך להיות כך שהראק יהיה מולך. אתה לא רוצה אחרי סט כבד לעשות רוורס.
2. האחיזה רחבה בטירוף, אתה צריך להחזיק את המוט כך שהאמה ניצבת לקרקע ולמוט והמרפקים נמצאים מתחתיו. אחרי שתסדר את האחיזה תרים מרפקים ותוציא חזה.
3. אל תנוח למטה, תשתמש בשלב האקסצנטרי (הירידה) בשביל להעיף את המוט למעלה כמה שיותר מהר (stretch reflex).
4. תסתכל תמיד קדימה, זה עוזר ביציבות.

דדליפט:
1. יותר מדי דברים לשנות, תקרא את "דדליפט - המדריך למאמנים" בפורום פאוורליפטינכ (נעוץ).

סקוואט:
1. היציאה הפוכה, כמו בפרס.
2. תעבור קצת על סרטוני טכניקה שאנשים אחרים העלו ותראה מה הדגשים שנתנו להם, אני אשמח להגיב על הסט הבא שתצלם כי גם כאן יש לי יותר מדי דברים לכתוב.

כללי:
1. אל תצלם בportrait, תמיד landscape.
2. בשביל למקסמם חשיפה - תעלה לפורום פאוורליפטינג את הסרטונים שלך באשכול מרוכז, יש הרבה אנשים שבכלל לא נכנסים לשרשור הזה.
3. תן למישהו לצלם אותך מהצד, קשה מאוד לשפוט טכניקה מנקודת מבט של נמלה (יש מדריך על צילום סרטוני טכניקה בפורום).
תודה רבה אני ישפר באימון הבא

• פותח/ת השרשור
סקוואט מהיום: 40 ק''ג קל מאוד

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
Back
למעלה תחתית