הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל פחמימות

• פותח/ת השרשור nion
  • פורסם בתאריך

nion

משתמש פעיל
340
6
נק' מוניטין:
3
340
6
אני כרגע התחלתי תקופת מסה , וראיתי שאפשר לעשות מעין העמסת פחמימות , שבהם 4 ימים אוכלים רגיל כביכיול , ואז 8 ימים לאחר מכן אוכלים 2.5-3.5 גרם פחמימה לכל משקל גוף.

מה דעתכם על זה ? והאם בכלל כדאי לעשות את זה ובאמת זה תורם לשמור על אחוזי שומן נמוכים, ותוך כדי לעלות במסה ?

שאלה שנייה, אני מתחיל בדיוק באימונים ונכנסתי למכון כושר , זה יהיה נכון לעשות תרגילים מורכבים על ההתחלה ?

ושאלה אחרונה , התאמנתי ביום חמישי , ואני עדיין תפוס פצצות בגב תחתון , רגליים בעיקר ,חלק עליון פחות אבל גם .
האם זה שייך ללכת להתאמן היום או לתת לגוף לנוח לגמרי עד שיעברו הכאבים ?
(כמובן שאני אוכל נכון בהלבהל עד +500 מתחזוקה וכ"ו)

נערך לאחרונה:
אני כרגע התחלתי תקופת מסה , וראיתי שאפשר לעשות מעין העמסת פחמימות , שבהם 4 ימים אוכלים רגיל כביכיול , ואז 8 ימים לאחר מכן אוכלים 2.5-3.5 גרם פחמימה לכל משקל גוף.

מה דעתכם על זה ? והאם בכלל כדאי לעשות את זה ובאמת זה תורם לשמור על אחוזי שומן נמוכים, ותוך כדי לעלות במסה ?

שאלה שנייה, אני מתחיל בדיוק באימונים ונכנסתי למכון כושר , זה יהיה נכון לעשות תרגילים מורכבים על ההתחלה ?

ושאלה אחרונה , התאמנתי ביום חמישי , ואני עדיין תפוס פצצות בגב תחתון , רגליים בעיקר ,חלק עליון פחות אבל גם .
האם זה שייך ללכת להתאמן היום או לתת לגוף לנוח לגמרי עד שיעברו הכאבים ?
(כמובן שאני אוכל נכון בהלבהל עד +500 מתחזוקה וכ"ו)
למה להסתבך בשטויות האלה ?
תפריט עם מאזן חיובי קל-בינוני (500-300+) מספיק חלבון ושומן יביאו אותך לתוצאות טובות

• פותח/ת השרשור
למה להסתבך בשטויות האלה ?
תפריט עם מאזן חיובי קל-בינוני (500-300+) מספיק חלבון ושומן יביאו אותך לתוצאות טובות

אוקיי , אבל שוב מה דעתך על זה ? זה לא עונה על השאלה חח .

ולגבי השאלות האחרות..מה דעתך ? 😃

תלך להתאמן, רק תקפיד על טכניקה נכונה.
אם היא מתפקששת, תוריד קצת משקל

• פותח/ת השרשור
תלך להתאמן, רק תקפיד על טכניקה נכונה.
אם היא מתפקששת, תוריד קצת משקל

גם אם אני ממש ממש תפוס ? ברמה שכאילו קשה לי לקום או להתיישב כי כואב לי כל הגוף ?

או שעדיף לי לחכות למחר וזהו ?

קומפרסים (חם וקר) חימום דינאמי ומתיחות עמוקות יעזורו פלאים.

Back
למעלה תחתית