הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מפרק כתף בעייתי

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
תמיד סבלתי מרגישות בכתפיים , זה התבטא בזה שלא יכולתי לעשות מתיחות לתלת ראשי למשל , בגלל כאבים והרגשה לא נוחה במפרק , כאבים בתרגילי הרחקות לכתפיים , ואפילו במסור לפעמים .
לפני כמה ימים קיבלתי מכה שזעזעה לי את הכתף , וכרגע אני מחכה שיעברו הכאבים ע"מ לחזור להתאמן .
באופן שוטף אני מבצע לחיצות , ולא סובל מכאבים .
מה יכולה להיות הבעיה , והאם יש מה לעשות .
תודה

אחרי הבדיקה, אל תמהר לטיפול דרסטי בלי שאתה מקבל כמה חוות דעת.
אם מדובר במשהו שמרני כמו פיזיו'+ איבורופן זה לא משהו רציני.

אם זה משהו פולשני כמו זריקה למפרק תחשוב פעמיים.
יש יותר מדי "מומחים" שממהרים לבצע הזרקות קורטיזון סוב-אקרומיאליות(כושיליראבק!!!) או לאזורים אחרים שהוכחו במחקרים כלא יעילות לפני לא מעט שנים- שלמעשה חוץ מלנפח לרופא את החשבון בנק ולהקל על הכאב זמנית(בלי לטפל בבעיה) לא עושים כלום. ואז אחרי 3-4 זריקות לא יעילות של סטרואידים למפרק מודיעים לך שאתה צריך ניתוח.
יש מקרים בהם זריקה נדרשת ואכן תעזור, אבל ממש לא בכל המקרים.
אפשר מחקר ?

אני לא יודע אם תוכל לענות לי עליה אבל יש לי שאלה קטנה .
לפי מה שהבנתי ישנו גיד בכתף ברוחב 4 ס"מ , נגיד וסנטים מהגיד נקרע , הדבר שאמרת על הזריקות תקף למקרה הזה ?

עוד דבר , מה שאמרת על הזריקות יכול להיות גם לגבי כדורים ?

תודה רבה .

אפשר מחקר ?

אני לא יודע אם תוכל לענות לי עליה אבל יש לי שאלה קטנה .
לפי מה שהבנתי ישנו גיד בכתף ברוחב 4 ס"מ , נגיד וסנטים מהגיד נקרע , הדבר שאמרת על הזריקות תקף למקרה הזה ?

עוד דבר , מה שאמרת על הזריקות יכול להיות גם לגבי כדורים ?

תודה רבה .

גיד ברוחב של 4 ס"מ ?!?!

אני הייתי הולך לרופא ובודק לעומק ניתוחים שהיו מציעים לי לעשות, לא מתייעץ בנדון בפורום LBS שמישהו אמר בו X...

אף אחד פה לא רופא מנתח, אני אמרתי תשובה מניסיון אישי על מקרה מאוד ספציפי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית