הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תיסוף במגנזיום

מצב
השרשור נעול

משתמש חדש

משתמש פעיל
345
6
נק' מוניטין:
237
345
6
היי, יש לי כמה שאלות לגבי תיסוף במגנזיום שהייתי רוצה לשמוע את דעתכם לפני שאני שוקל קנייה.

1. ראיתי במקומות שעודף סידן מקשה על ספיגת המגנזיום, אבל מצד שני ראיתי הרבה מוצרים כמו זה למשל:
Calcium Citrate with Vitamin D3 & Magnesium

שמשלב גם סידן וגם מגנזיום... לא מובן כל כך

2. תיסוף מגנזיום לפני השינה יחד עם אבץ מסייע לשינה.
ראיתי שיש לי מספיק אבץ במולטי ויטמין, אם אני אקח לפני השינה מגנזיום בלבד זה עדיין יהיה עם אותה אפקטיביות או שחובה שילוב עם אבץ?

3. ראיתי גם שמומלץ לקחת על בטן ריקה כדי שזה יספג הכי טוב, נכון?

4. ושאלה כללית קצת, האם חל שיפור "מורגש" מהרגע שמתספים מגנזיום? (כמובן שאני לא מצפה לקסם אבל הבנתם את הכוונה)
אני פשוט שוקל לקחת את זה כי יש לי דומס מטורף ברגליים מהרגע שהתחלתי להוסיף אירובי בחיטוב..

5. בפורטל רשום לקחת מגנזיום ציטראט - במינונים של 400-500 מג' ביום, אבל בחיפוש בפורום ראיתי שההמלצה אפילו 800 - זה העדכני ביותר?

תודה רבה למי שיקדיש זמן לענות ברצינות!

אה, נזכרתי בעוד משהו לגבי תיסוף במגנזיום -
צפה לחלומות מוזרים בשינה....
אני חולם כמעט על כל דבר הזוי שקיים, כאילו סרט מד"ב רץ אצלי במוח בזמן השינה חחח
אבל זה סבבה בבוקר אני בקושי זוכר משהו

ויטמין D זה לא פח. יש מספיק שמש בהרבה מקומות בעולם ולאנשים עדיין חסר.

וכן כדאי לשלב מגנזיום עם סידן ויטמין D וויטמין 2K בשביל סנירגיה יותר טובה. אני קניתי את הכל בנפרד.

ויטמין D זה לא פח. יש מספיק שמש בהרבה מקומות בעולם ולאנשים עדיין חסר.

וכן כדאי לשלב מגנזיום עם סידן ויטמין D וויטמין 2K בשביל סנירגיה יותר טובה. אני קניתי את הכל בנפרד.
אף אחד לא אמר שויטמין D זה פח

התבלבלתי בין התגובה שלך לבין התגובה של פסיכו. אני מסכים איתך, איתו אני פחות מסכים שזה לא דבר נחוץ לתסף עם ויטמין D.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית