הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בקשר להתקדמות האימונים

• פותח/ת השרשור Niv719
  • פורסם בתאריך

Niv719

משתמש מתחיל
243
4
נק' מוניטין:
11
243
4
אני מתאמן כבר בערך חצי שנה במכון כושר תוכנית מסה, וקורה לי הרבה שיש יום שאני לא אוכל כמו שצריך, לא מגיע לכמות הקלוריות החלבונים.. לפעמים לא יוצא פשוט. אותו דבר מבחינת האימונים קורה לי מדי פעם שאיזה שבוע התאמנתי רק פעמיים בשבוע ולא יותר, אבל בכללי מקפיד כמה שיותר, רציתי לדעת כמה קריטי הימים האלה שפתאום לא יוצא לאכול כמו שצריך או ללכת להתאמן, זה הורס את כל מה שבניתי? ויותר חריג, נגיד שבוע בלי אימונים ובלי לאכול כמו שצריך.. כמה זה הורס מבחינת האימונים? תודה!

כל העניין זה להתמיד, לפעמים התפריט יותר חשוב מהאימונים (תלוי במטרה שלך)... בשורה התחתונה בכל מה שנוגע לכמות הקלוריות והחלבונים יש תוספים ואבקות, אבל אם אתה מפספס אימונים זה כבר סיפור אחר שמן הסתם יפגע בהתקדמות ובתוצאות

פחות יפגע, יותר יאט את הקצב שלך מן הסתם,
גם בשבוע שלא תתאמן לא הרסת את "כל מה שבנית",
פשוט הלך שבוע התקדמות לפח 😵

לוקח לזכר 18 )בערך ( שנים להגיע למצב בוגר. כמה משפיע שבוע?
אין מה להתעסק בדברים שאי אפשר להשפיע עליהם.
פספסת. זהו, עבר.

אתה יכול לקנות אבקה משלימה
כולה לשתות לא צריך זמן בשביל זה בכלל

לא בטוח שאתה חייב אבקה, זה תלוי אם אתה ביום של אימון או לא, אני מציע לך להשתמש במחשבון תזונה כי גם בלחם יש חלבון והרבה אנשים לא כוללים את זה, וגם בפסטה שאכלת ככה שזה מסתכם בסכום נכבד.

Back
למעלה תחתית