הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צ'יטינג פעם בשבוע, דעות?

Grrr All Mighty

משתמש משקיע
2,380
127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,833
2,380
127
הרקולס
אהלן כולם ולילה טובה,

אני כרגע נמצא בחיטוב כבר בחודש השני, ירדתי כ10 קילו וכרגע חלה האטה בקצב הירדה.
המאזן השלילי שלי לא ממש קיצוני, אני גם נוטה לאכול בין 70~100 גרם פחמימה בממוצע ביום.
הבעיה שלי נמצאת במתוקים, אני יודע שאם אני אוכל מתוק פעם בשבוע אפילו במשך שעה בודדה, אני מסודר לכל השבוע.
השאלה היא האם כמות השומן בצ'יטינג יכול להאט את קצב הירידה?
העמסת פחמימה נטו לא ממש מושכת אותי, לאכול יותר פחמימה פעם בשבוע לא יעזור לי מנטלית, אבל הקטע של המתוק דווקא כן.
אני מדבר בעיקר על עוגות שוקולדים וכאלה.
לאכול פעם בשבוע או לנסות לדחוף את זה פעם בשבועיים?

• פותח/ת השרשור
השאלה שלי יותר היא- האם יש בעיה עם לאכול מאכלים שומניים אחת לשבוע ובפרק זמן נורא קצר?
וגם לא מדבר על המון שומן, לא יותר מ70~80 (אני כרגע שוקל 97)

השאלה שלי יותר היא- האם יש בעיה עם לאכול מאכלים שומניים אחת לשבוע ובפרק זמן נורא קצר?
וגם לא מדבר על המון שומן, לא יותר מ70~80 (אני כרגע שוקל 97)
לא יהרוג אותך פעם בשבוע(תחשיב את זה כמעין "העמסה")

• פותח/ת השרשור
זה שזה לא יהרוג זה ידוע
אני לא חושב שאני יכול להשוות את זה להעמסה כי בהעמסה מדובר בעיקר בפחמימה ואני מדבר על יותר סוכרים ושומן, ככה שזה X ו-Y.
שוב, האם זה דרסטי שאני יעשה צ'יטינג ולא העמסות בסופי שבוע או שהעדיפות היא להימנע ולעשות רק העמסות נקיות פעם בשבוע.

זה שזה לא יהרוג זה ידוע
אני לא חושב שאני יכול להשוות את זה להעמסה כי בהעמסה מדובר בעיקר בפחמימה ואני מדבר על יותר סוכרים ושומן, ככה שזה X ו-Y.
שוב, האם זה דרסטי שאני יעשה צ'יטינג ולא העמסות בסופי שבוע או שהעדיפות היא להימנע ולעשות רק העמסות נקיות פעם בשבוע.
לדעתי זה לא דרסטי(כול עוד אתה לא מגזים ממש) הבעיה היחידה יכול להיות נוזלים שקצת יקשו על ההתקדמות אבל זה לא הכי נורא..למשל moonlight אוכל בהעמסות שלו בלי הכרה גם שומנים וסוכרים וזה לא הפריע לו בהתקדמות(תסתכל בלוג שלו)

יש המון עניין של גנטיקה-נטייה להשמנה, רגישות לאינסולין, ספיחת נוזלים.
בתור אחד עם נטייה להשמנה וספיחת נוזלים הייתי עושה העמסות/צ'יטים אחת לשבועיים וזה עבד לי מעולה.

אני עושה העמסה של פעם בשבוע ואוכל מה שבא לי בלי להתחשבן אם זה קופסת בורקסים שלמה, ואז דופק במבה עם שוקולד ואחר כך מקנח בפסק זמן...
התחלתי עם 101 קילו וירדתי יפה ובלי להתקע עד עכשיו (76 וזה שבוע שעבר)
אבל שוב זה אני.

אהלן כולם ולילה טובה,

אני כרגע נמצא בחיטוב כבר בחודש השני, ירדתי כ10 קילו וכרגע חלה האטה בקצב הירדה.
המאזן השלילי שלי לא ממש קיצוני, אני גם נוטה לאכול בין 70~100 גרם פחמימה בממוצע ביום.
הבעיה שלי נמצאת במתוקים, אני יודע שאם אני אוכל מתוק פעם בשבוע אפילו במשך שעה בודדה, אני מסודר לכל השבוע.
השאלה היא האם כמות השומן בצ'יטינג יכול להאט את קצב הירידה?
העמסת פחמימה נטו לא ממש מושכת אותי, לאכול יותר פחמימה פעם בשבוע לא יעזור לי מנטלית, אבל הקטע של המתוק דווקא כן.
אני מדבר בעיקר על עוגות שוקולדים וכאלה.
לאכול פעם בשבוע או לנסות לדחוף את זה פעם בשבועיים?
אתה מעמיס?
כי בהעמסות אתה יכול לאכול מתוק גם. (אפילו כמה מחקרים הראו שהעמסת פחמימות של 24 שעות
מפחמימות בעלי ערך גליקמי גבוה,תהיה יותר יעילה מאשר פחמימות עם ערך גליקמי נמוך)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית