הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת על תוכנית ABCD והצעות לשיפור

וואלה מודה שאני לא בקיא בשפה שדיברת בה כרגע. אם תוכל בבקשה להסביר.

5/3/1 של ג'ים וונדלר תגגל את זה
תעשה BBB ואז 2-3 תרגילי עזר כל פעם.

ממליץ אבל לדעתי תן לפחות חודש אחד ל-SS ואז

באמת עכשיו לא בקטע רע אני פשוט שואל, לא מבין מה יעזור לי ss זה לא שאני מתאמן יומיים ולא יודע מה לעשות עם עצמי בחדכ וגם לפני ה8 חודשים האלה זה לא שלא היה לי מושג מה זה משקולת פשוט 8 חודשים זה במסודר. מה גם שכמעט כל התרגילים שבss כלולים בab שאני עושה עכשיו. בקיצור ולעניין אני לא מתכוון לעשות עכשיו ss ואני יעבור לabc או abcd(לא ממש משמעותי מבחינתי) אז בקטע הזה אני רוצה לדעת איך התוכנית, אם להוריד תרגילים, כמה תרגילים צריך לכל קבוצת שריר ואם התרגילים ששמתי מספיק טובים. תודה.

אז מה אם אתה מתאמן 8 חודשים? אתה יכול לעשות גם SS מעל שנה הוא עוזר לך לבנות את הבסיס ואחרי זה תוכל לרוץ במסה, מניסיון, אני עשיתי ABC, לא ראיתי הרבה התקדמות, עברתי לSS לתקופה של 7 חודשים ואז חזרתי שוב לABC וזה הלך הרבה יותר טוב ככה או ככה אתה צריך להחליף את התוכנית, היא מעמיסה יותר מידי.

ראשית אם אתה בקטע של ABCD הייתי ממליץ לך לפחות ככה אני עושה
A חזה + קדמית
B רגליים
C כתפיים
D גב+ אחורית
שריר גדול בין 4-5 תרגילים טווח סטים 3-4 , שריר קטן 3 תרגילים. עדיפות יום חופש בין הAB לCD וכן הלאה וכן הלאה...
ABXCDXABXCD
נ.ב לא ראיתי שאתה מתחיל אז קבל ביטול.

Back
למעלה תחתית