הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תעזרו לי להפריח כמה מיתוסים

Eliran58

משתמש מתחיל
131
5
נק' מוניטין:
5
131
5
קיצר בגלל חברה מטומטמת של אמא שלי אסור לי לקחת גיינר כי היא אמרה לה שזה עושה סרטן 😣
לא רק על זה, כמעט כל אימון שאני בחדר כושר אני שומע מישהו אומר שלמה אני מתאמן בגיל הזה (13) זה ידפוק לי ת'גדילה ואני לא גבוהה במיוחד (1.55) אז לא כדי לי להתאמן לפניי גיל 14-15 facepalm

אנשים שלא מבינים עדיף שישתקו פשוט....

מה אני יכול לעשות בשביל להוכיח שהקטע של הגיינרים והאבקות חלבון לא נכון ואותו דבר גם הקטע של הגובה?

תסביר לה שבגיינר יש את אותם הדברים שאתם אוכלים ביום ביום אבל בכמות מרוכזת,ושהוא עשו מדברים טבעים.
ותגיד לחברה שלה להביא מחקר מדעי שזה באמת עושה סרטן.

בחיייית שחררו כבר מזה
מספיק להתווכח אם טמבלים
אתה שוקל 44!!! מה גיינר!~?!?!

אין לאן לרוץ בגילך, תתחיל באיזי שיהיה לך בסיס טוב עד שיתחיל לזרום קצת טסט בגוף. עם הגובה ומשקל שלך, נראה כאילו אתה לא מפותח וההתקדמות תהיה מאכזבת.

ישר אתה חושב על גיינר?

תתחיל מאוכל.

הוא יכול להגיע לכמות הקלורית שהוא צריך בקלות ( 90 חלבון, 40 שומן... זה כלום)
אני 65 ק''ג על 1.82, ובחיים לא הייתי סוגר את הכמות קלוריות והחלבון שאני צריך ביום בלי גיינר, אני שונא לאכול

• פותח/ת השרשור
יופי שאני אומר לה היא לא מקשיבה לי, היא חושבת שהחברה המטומטמת הזאתי שלה היא אלוהים בתחום התזונה או משו facepalm
מי לא הבאתי שיסביר לה??? אח שלי שהתאמן לפניי חצי שנה אבל הפסיק בגלל פציעה, המאמן שלי עזר לי מה להגיד לה היא פשוט לא מבינה ;maeq

אני 65 ק''ג על 1.82, ובחיים לא הייתי סוגר את הכמות קלוריות והחלבון שאני צריך ביום בלי גיינר, אני שונא לאכול

אתה יודע, רוב האנשים לא שונאים לאכול, ואפילו נהנים מזה. אולי אתה מכין אוכל דוחה, אני לא יודע... זה שאתה יוצא דופן זה אתה, לא כולם. ופשוט בלי ההדגשה לא הייתי מבין שאתה שונא, הייתי חושש שאולי אתה אוהב.

חמישה שקלים - ליטר חלב. האימא גם לא חייבת לראות אותך שותה את זה במכולת.

אני מקנא בך, היום דפקתי 3000 קלוריות לפני ארבע ואני בחיטוב:152on:

קיצר בגלל חברה מטומטמת של אמא שלי אסור לי לקחת גיינר כי היא אמרה לה שזה עושה סרטן 😣
לא רק על זה, כמעט כל אימון שאני בחדר כושר אני שומע מישהו אומר שלמה אני מתאמן בגיל הזה (13) זה ידפוק לי ת'גדילה ואני לא גבוהה במיוחד (1.55) אז לא כדי לי להתאמן לפניי גיל 14-15 facepalm

אנשים שלא מבינים עדיף שישתקו פשוט....

מה אני יכול לעשות בשביל להוכיח שהקטע של הגיינרים והאבקות חלבון לא נכון ואותו דבר גם הקטע של הגובה?

אלא אם יש לך חילוף חומרים סופר מהיר אמור להיות לך rmr מאוד נמוך ואני חושב שאם תפריט מסודר אתה יכול להשלים את הערכים.
אם אתה בכל זאת לא מצליח להשלים אותם אתה יכול להכין גיינר ביתי מחלב, אגוזים, שיבולת שועל ופירות. יש פה מתכון שהעלתי לפורום ואתה יכול לחפש בטוח יש עוד.

הוא יכול להגיע לכמות הקלורית שהוא צריך בקלות ( 90 חלבון, 40 שומן... זה כלום)

כבר סיכמנו שאתה מזלזל במסה. להזכיר לך את ההעמסה?

יש הסברים על גיינרים מפה ועד הירח, אף אחד פה לא ייכנס בין עניינים שיש לך לאמא שלך.
במשקל גוף שלך אתה אמור לאכול כל מה שזז ולהזיע/להגיע לדופק גבוה מרוב שהקיבה שלך צריכה דם כדי לעכל כל כך הרבה אוכל, ממש כמו אימון אירובי.

סיבות כמו "אני שונא לאכול" הן תירוץ שיוביל אותך לשום דבר באימונים.
תשנה גישה ותתחיל לאכול כמו גבר אם אתה רוצה לגדול כמו גבר...

יכול להיות שזה מסרטן, אבל היא גם לא מרשה לך לאכול צ'יפס? ומה עם נקניקיות? אלכוהול (את זה היא בטח לא מרשה!) ומשקאות קלים (ובעצם כל דבר עם צבע מאכל) את זה אמא מרשה לך? כי לכ אלו נמצא שיש קשר עם סרטן.

אין דבר כזה שבן אדם שונא לאכול גם כששקלתי 105 קילו, אותו גובה כמו שלך הייתי מצליח להגיע למאזן חיובי
אתה צריך לדעת מה לאכול, אין לו סיבה לקחת גיינר כי הוא פשוט יכול להגיע למאזן חיובי בכלום מאמץ.

Back
למעלה תחתית