נק' מוניטין:
59,267
- 6,008
- 4,798
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מדהים. הייתי מגיב, אבל אני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל.אני רואה שאנשים פה רושמים משקלים גבוהים בסוף SS של 140-160 ואפילו יותר, אבל לפי מה שאני יודע ורואה אתם מסיימים עם רטיו טיפה יותר גבוה או אפילו זהה למתאמנים אחרים.
אתם שוקלים כמו מקרר, אז יפה שמשכתם את התוכנית למשך חצי שנה, אבל הרטיו שלכם לא גדול בהרבה משאר המתאמנים שעשו אותה שלושה חודשים (אני עד למתאמן שעשה אותה שלושה וחצי חודשים וסיים עם רטיו שלך 175% סקוואט למשקל גוף, לחמישייה כמובן. דדליפט של 212% גם ל-5).
זה לפחות מה שאני רואה ומבין, אל תתפסו אותי במילה.
אגב, נחש- שים לי גם תוכנית כזו!
😲
שכחת גם להגיד שככל שמשקל הגוף עולה יותר קשה להשיג את אותו רטיו (כלומר סקוואט 180 על 90 קילו > סקוואט 160 על 80 קילו)ילדים שמתחילים על 47 קילו ו"מסיימים" על 60 קילו עם סקוואט 95 ודדליפט 115 יכולים לדבר עד מחר- YNDTP.
אדם שמפחד לעלות הרבה במשקל מסיבה זו ואחרת לא צריך לעשות SS.
יותר ויותר אנשים מראים שהם לא מבינים מה זה SS ומה היא דורשת...
כל המשחק על קלף המשקל והRATIO הזוי, כי התכנית דורשת עליה במשקל.
אני מכיר בחור שהתחיל 46 וסיים 81 ועם משקלים הגיוניים: 127 סקוואט ו145 דדליפט לחמישיות.
לי אישית לקח חודש וחצי בערך לטכניקה סבירה בתרגילים, אני לא רואה איך תוך 3 חודשים מתחילת התכנית אפשר לסיים אותה, עד שמגיעים ל80-90 קילו עוברים חודשיים ורק אז מתחיל להיות קשה...
facepalmאני רואה שאנשים פה רושמים משקלים גבוהים בסוף SS של 140-160 ואפילו יותר, אבל לפי מה שאני יודע ורואה אתם מסיימים עם רטיו טיפה יותר גבוה או אפילו זהה למתאמנים אחרים.
אתם שוקלים כמו מקרר, אז יפה שמשכתם את התוכנית למשך חצי שנה, אבל הרטיו שלכם לא גדול בהרבה משאר המתאמנים שעשו אותה שלושה חודשים (אני עד למתאמן שעשה אותה שלושה וחצי חודשים וסיים עם רטיו שלך 175% סקוואט למשקל גוף, לחמישייה כמובן. דדליפט של 212% גם ל-5).
אני רואה שאנשים פה רושמים משקלים גבוהים בסוף SS של 140-160 ואפילו יותר, אבל לפי מה שאני יודע ורואה אתם מסיימים עם רטיו טיפה יותר גבוה או אפילו זהה למתאמנים אחרים.
אגב, נחש- שים לי גם תוכנית כזו!
😲
How uuuu doin 🖕תחתוך את שתי הרגליים, אתה יודע איזה ratio מטורף יהיה לך בבנץ'?
How uuuu doin 🖕
אחי לא יודע מה קרה, יום אחד נכנסתי לפורום ונהייתי תכלת! 😳אחי, ירדת מניהול?? 😲
אחי לא יודע מה קרה, יום אחד נכנסתי לפורום ונהייתי תכלת! 😳
נו טוב תיודע איך זה - אחד בלי ביצים, אחד עם יותר מדי ביצים, אחד רוצה למות, אחד חושב שצריך להיות שמן בשביל להוסיף 5 קילו לסקבט, ואחד שאינו יודע לשאול. things are bound to happen!איזה צוות ניהול של כפויי טובה 😲
מי שמסיים בפחות מחצי שנה SS, כנראה סיים על 100 קילו סקוואט.וואלה אין לי מה לענות לכם.
הוא אכל 3000 קלורית על ההתחלה והגיע לכמעט 4000, לא עלה גרם במשקל גוף.
90% מהתוכנית הוא על 66 ק"ג אז אין לו מה לעשות חוץ מלבלוע משאיות של תנובה, אם זה יעזור לו בכלל.
בכל מקרה, אני יודע שככול שהמשקל גבוה יותר אזי יותר קשה להשיג רטיו גבוה, אבל זה לא הבדל של פי 2 זמן וקצת יותר תוצאות.
לי זה נשמע שסתם מרחתם שישה חודשים כשאני רואה אחרים שעשו את זה בזמן קצר (לקח לי חודש וחצי לא כולל הפסקות להגיע לשתי פלטות בסקוואט ודדליפט מפלטה אחת).
ילדים שמתחילים על 47 קילו ו"מסיימים" על 60 קילו עם סקוואט 95 ודדליפט 115 יכולים לדבר עד מחר- YNDTP.
אדם שמפחד לעלות הרבה במשקל מסיבה זו ואחרת לא צריך לעשות SS.
יותר ויותר אנשים מראים שהם לא מבינים מה זה SS ומה היא דורשת...
כל המשחק על קלף המשקל והRATIO הזוי, כי התכנית דורשת עליה במשקל.
אני מכיר בחור שהתחיל 46 וסיים 81 ועם משקלים הגיוניים: 127 סקוואט ו145 דדליפט לחמישיות.
לי אישית לקח חודש וחצי בערך לטכניקה סבירה בתרגילים, אני לא רואה איך תוך 3 חודשים מתחילת התכנית אפשר לסיים אותה, עד שמגיעים ל80-90 קילו עוברים חודשיים ורק אז מתחיל להיות קשה...
למה שלא תתקדם בSS? יש לך עוד הרבה להתקדם בסקוואט ובבנץ למשלאם כבר על הדרך, עכשיו שיש לי טכניקה סבירה בהכל ובסיס טוב אחרי הרבה זמן של טעויות מטומטמות והליכה עם הראש בקיר (סקוואט 100X5, דדליפט קלאסי 135X5, בנץ' 65X5, פרס 50X7 על מ.ג. 75 בערך) אבל אני לא רואה את עצמי מתקדם מהר ב-SS רגיל התוכנית הכי אחרונה פה היא בסדר?
http://startingstrength.wikia.com/wiki/The_Starting_Strength_Novice/Beginner_Programs
במידה ואני מוכן לעלות למ.ג. של 92.5 לפחות.
דדליפט פעם בשבועיים זה לא מעט מדי?
מומלץ לשים סקוואט קל באמצע שבוע?
ובמידה ואני איתקע בלחיצות האם החלפת הלחיצות למתכונת של מדקאו תהיה אפקיטיבית או YNDTP?
רשמתי לך את המשקלים שלו, אתה מוזמן לראות עמוד הקודם.מי שמסיים בפחות מחצי שנה SS, כנראה סיים על 100 קילו סקוואט.
ומי שלא מסיים SS על 140 בבעיה.
זה כן סוג של SS מה ששמתי בלינק אבל אני בודק כיוונים למקרה שאני אתקע במעגל ריסטים ממושך.למה שלא תתקדם בSS? יש לך עוד הרבה להתקדם בסקוואט ובבנץ למשל
3 פלטות בגיל 15 זה נקרא חלש?
רוב הילדים בגיל הזה עם 50 קילו דדליפט בהגזמה, וגם רוב הגברים לא מתקרבים ליותר מ-70 ק"ג (לא כולל מיוחדים כמו אנשים גבוהים מאד ששוקלים הרבה בזכות זה) בדדליפט.
בכל מקרה זה מה שקרה לו, לפעמים הוא ירד 200 גרם עם הקלוריות האלה.
מעניין שבמכון שלי אין אחד שעושה 100 דדליפט למעט כמה חבר'ה רציניים שעובדים בילדינג וכוח (בילדינג רציני עם מקורות איכותיים מהאינטרנט, אנשים שדואגים להתקדם בצורה קבועה) כל השאר תקועים ב-30 פרס, 20 (מוט ריק כמובן) עד 60 סקוואט (זה בדרך כלל לחצאי חזרות) ודדליפט 60-50.זה כן סוג של SS מה ששמתי בלינק אבל אני בודק כיוונים למקרה שאני אתקע במעגל ריסטים ממושך.
עכשיו אני יוצא מ5/3/1 עוד שבוע ומתחיל SS או התוכנית שנתתי
הגזמת , יותר כמו 85 ו-110 ולא 50 ו-70
לא כתבת, כתבת אחוזים בכלל.3
רשמתי לך את המשקלים שלו, אתה מוזמן לראות עמוד הקודם.