נק' מוניטין:
59,267
- 6,008
- 4,798
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מעניין שבמכון שלי אין אחד שעושה 100 דדליפט למעט כמה חבר'ה רציניים שעובדים בילדינג וכוח (בילדינג רציני עם מקורות איכותיים מהאינטרנט, אנשים שדואגים להתקדם בצורה קבועה) כל השאר תקועים ב-30 פרס, 20 (מוט ריק כמובן) עד 60 סקוואט (זה בדרך כלל לחצאי חזרות) ודדליפט 60-50.
3 פלטות בגיל 15 זה נקרא חלש?
רוב הילדים בגיל הזה עם 50 קילו דדליפט בהגזמה, וגם רוב הגברים לא מתקרבים ליותר מ-70 ק"ג (לא כולל מיוחדים כמו אנשים גבוהים מאד ששוקלים הרבה בזכות זה) בדדליפט.
בכל מקרה זה מה שקרה לו, לפעמים הוא ירד 200 גרם עם הקלוריות האלה.
רשמתי לך את המשקלים שלו, אתה מוזמן לראות עמוד הקודם.
מעניין שבמכון שלי אין אחד שעושה 100 דדליפט למעט כמה חבר'ה רציניים שעובדים בילדינג וכוח (בילדינג רציני עם מקורות איכותיים מהאינטרנט, אנשים שדואגים להתקדם בצורה קבועה)
מעניין שבמכון שלי אין אחד שעושה 100 דדליפט למעט כמה חבר'ה רציניים שעובדים בילדינג וכוח (בילדינג רציני עם מקורות איכותיים מהאינטרנט, אנשים שדואגים להתקדם בצורה קבועה) כל השאר תקועים ב-30 פרס, 20 (מוט ריק כמובן) עד 60 סקוואט (זה בדרך כלל לחצאי חזרות) ודדליפט 60-50.
אני רואה שאנשים פה רושמים משקלים גבוהים בסוף SS של 140-160 ואפילו יותר, אבל לפי מה שאני יודע ורואה אתם מסיימים עם רטיו טיפה יותר גבוה או אפילו זהה למתאמנים אחרים.
אתם שוקלים כמו מקרר, אז יפה שמשכתם את התוכנית למשך חצי שנה, אבל הרטיו שלכם לא גדול בהרבה משאר המתאמנים שעשו אותה שלושה חודשים (אני עד למתאמן שעשה אותה שלושה וחצי חודשים וסיים עם רטיו שלך 175% סקוואט למשקל גוף, לחמישייה כמובן. דדליפט של 212% גם ל-5).
זה לפחות מה שאני רואה ומבין, אל תתפסו אותי במילה.
אגב, נחש- שים לי גם תוכנית כזו!
😲
תרוצים זה למוצצים,
מכונות זה לזונות,
ואם סיימת SS עם פחות מ140 סקוואט,
אז לך לזומבה עם הבנות.
שתית גלון חלב ביום?אתם צריכים להבין שיש אנשים שיכולים לסיים עם משקלים פחות מהממוצע, אני סיימתי ב110 סקווט 120 דדליפט, ועשיתי ההההככככככלללללללל לפי הספר + טכניקה טוב (לפי הסרטונים שהעלתי פה), בגלל שהלכתי עם ראש בקיר ולא קבלתי את זה שאני חייב לסיים SS עם המשקלים שלי כי אני בקושי מתקדם, נהפכתי לפח זבל בדרך (אני בן 16 אם זה משנה)...
חחחחח כן שתיתי 1-2 ליטר ביום אם זה כל כך משנה, הייתי עם איזה 4000 קלוריות...שתית גלון חלב ביום?
סלח לי אבל מהסרטונים שראיתי עכשיו (ה-1 ביוני) אתה לא כזה שק שומן, הייתי אומר אפילו רזה.חחחחח כן שתיתי 1-2 ליטר ביום אם זה כל כך משנה, הייתי עם איזה 4000 קלוריות...
1. אני על איזה 20-22% שומן כנראה, זה לא שק שומן אבל לדעתי זה כבר לא נראה טוב, בנוסף אני כבר עשיתי לינארית ולא SS, אבל לא משכתי אותה יותר מידי זמן כי הגעתי לא.ש שאני עכשיו בו.סלח לי אבל מהסרטונים שראיתי עכשיו (ה-1 ביוני) אתה לא כזה שק שומן, הייתי אומר אפילו רזה.
רגע, לא הבנתי. אתה טוען שיש אנשים יותר מוכשרים מאחרים, ושאנשים שונים מסיימים להתקדם ליניארית במשקלים שונים?אתם צריכים להבין שיש אנשים שיכולים לסיים עם משקלים פחות מהממוצע, אני סיימתי ב110 סקווט 120 דדליפט, ועשיתי ההההככככככלללללללל לפי הספר + טכניקה טוב (לפי הסרטונים שהעלתי פה), בגלל שהלכתי עם ראש בקיר ולא קבלתי את זה שאני חייב לסיים SS עם המשקלים שלי כי אני בקושי מתקדם, נהפכתי לפח זבל בדרך (אני בן 16 אם זה משנה)...
הדבר היחיד שאני טוען הוא שעשיתי הכל נכון ולפי הספר והגעתי רק ל110 סקווט 120 דדליפט.רגע, לא הבנתי. אתה טוען שיש אנשים יותר מוכשרים מאחרים, ושאנשים שונים מסיימים להתקדם ליניארית במשקלים שונים?
וואו, מפחיד. זה אמיתי?
בוודאי שכולם מסיימים באותם משקלים. זה חייב להיות 137.5 ק"ג - אחרת עשית משהו לא טוב, ואם זה 140 קילו - לא יתכן ששברת מקביל.הדבר היחיד שאני טוען הוא שעשיתי הכל נכון ולפי הספר והגעתי רק ל110 סקווט 120 דדליפט.
מהי הסיבה לכך? גנטיקה לא טובה? התפתחות איטית לגילי? כל דבר אחר? לא יודע...
ורגע, אתה חושב שכל האנשים מסיימים התקדמות לינארית באותם משקלים (אם הם עושים הכל אותו דבר)?
בוודאי שכולם מסיימים באותם משקלים. זה חייב להיות 137.5 ק"ג - אחרת עשית משהו לא טוב, ואם זה 140 קילו - לא יתכן ששברת מקביל.
וזה תופס על כולם, בני 13, 23, 33 ו-83.
הדבר היחיד שאני טוען הוא שעשיתי הכל נכון ולפי הספר והגעתי רק ל110 סקווט 120 דדליפט.
מהי הסיבה לכך? גנטיקה לא טובה? התפתחות איטית לגילי? כל דבר אחר? לא יודע...
ורגע, אתה חושב שכל האנשים מסיימים התקדמות לינארית באותם משקלים (אם הם עושים הכל אותו דבר)?
מה אתה באמת חושב ככה?!? שמע לפי הגיל מלא דברם משתנים וכל אחד מסיים במשקלים שונים!
אם עשית הכל לפי הספר ואלה המשקלים שהגעת אליהם אז לא עשית הכל לפי הספר.