מידע The Low Bar Squat is Not an Exercise

מעניין שבמכון שלי אין אחד שעושה 100 דדליפט למעט כמה חבר'ה רציניים שעובדים בילדינג וכוח (בילדינג רציני עם מקורות איכותיים מהאינטרנט, אנשים שדואגים להתקדם בצורה קבועה) כל השאר תקועים ב-30 פרס, 20 (מוט ריק כמובן) עד 60 סקוואט (זה בדרך כלל לחצאי חזרות) ודדליפט 60-50.

אז יש לך מכון של פוס'יז וגם לא צריך להסתכל ביחס לאדם הממוצע כי הוא לא זה שמעניין אותי לפחות.
אנחנו חלשים שום רטיו, גיל וכל תירוץ אחר לא יעזור .

3 פלטות בגיל 15 זה נקרא חלש?
רוב הילדים בגיל הזה עם 50 קילו דדליפט בהגזמה, וגם רוב הגברים לא מתקרבים ליותר מ-70 ק"ג (לא כולל מיוחדים כמו אנשים גבוהים מאד ששוקלים הרבה בזכות זה) בדדליפט.
בכל מקרה זה מה שקרה לו, לפעמים הוא ירד 200 גרם עם הקלוריות האלה.

רשמתי לך את המשקלים שלו, אתה מוזמן לראות עמוד הקודם.

גיל לא פקטור אלא אם כן אתה בן 9 או בן 12 עם התפתחות איטית והגיל הביולוגי שלך = 9.
חפש ביוטיוב ילדים בני 14 עם 650+ פאונד(יש כמה) או עם 220 קילו(יש המון), או מיליון סרטונים עם 180 ומטה.
לפני שנה וחצי אני וויבריל התאמנו עם ילד בן 15 ששפף 155 לחמישיות.
התעייפתי מלהגיב פה, תירוצים לעולם לא יגמרו.

בקשר לקלוריות: אני אעלה במשקל עם תפריט של 4000 קלוריות(שוקל 105, עם מאסת שריר יותר מילד), גם ילד בן 15 עם כל האקסטרא הורמוני גדילה יעלה, גם אם הוא שוקל 60 וגם אם שוקל 80. הוא חשב שהוא מכניס 4000...

נערך לאחרונה:
מעניין שבמכון שלי אין אחד שעושה 100 דדליפט למעט כמה חבר'ה רציניים שעובדים בילדינג וכוח (בילדינג רציני עם מקורות איכותיים מהאינטרנט, אנשים שדואגים להתקדם בצורה קבועה)

מצטער לאכזב אותך, אך מי שעובד עם 100 קילו דדליפט ברמות שאתה מציין(בלדינג רציני עם מקורות איכותיים ובלה בלה בלה) הוא ליצן.

- - - עידכון הודעה - - -

וזה שבמכון שלך אין חבר'ה רציניים יותר ממה שציינת, לא אומר שום דבר.

מעניין שבמכון שלי אין אחד שעושה 100 דדליפט למעט כמה חבר'ה רציניים שעובדים בילדינג וכוח (בילדינג רציני עם מקורות איכותיים מהאינטרנט, אנשים שדואגים להתקדם בצורה קבועה) כל השאר תקועים ב-30 פרס, 20 (מוט ריק כמובן) עד 60 סקוואט (זה בדרך כלל לחצאי חזרות) ודדליפט 60-50.

לאף אחד לא אכפת כמה הליצנים שלך מהמכון מרימים וזה נחמד שהגעת ל2 פלטות סקוואט, אבל אתה חייב לפסיק לזיין את השכל כאילו אתה היחיד שמתאמן כמו שצריך

אני רואה שאנשים פה רושמים משקלים גבוהים בסוף SS של 140-160 ואפילו יותר, אבל לפי מה שאני יודע ורואה אתם מסיימים עם רטיו טיפה יותר גבוה או אפילו זהה למתאמנים אחרים.
אתם שוקלים כמו מקרר, אז יפה שמשכתם את התוכנית למשך חצי שנה, אבל הרטיו שלכם לא גדול בהרבה משאר המתאמנים שעשו אותה שלושה חודשים (אני עד למתאמן שעשה אותה שלושה וחצי חודשים וסיים עם רטיו שלך 175% סקוואט למשקל גוף, לחמישייה כמובן. דדליפט של 212% גם ל-5).
זה לפחות מה שאני רואה ומבין, אל תתפסו אותי במילה.

אגב, נחש- שים לי גם תוכנית כזו!
😲

אם אתה לא מתחרה ומוגבל לקטגוריית משקל, לאף אחד לא אכפת מ-Ratio.

תרוצים זה למוצצים,
מכונות זה לזונות,
ואם סיימת SS עם פחות מ140 סקוואט,
אז לך לזומבה עם הבנות.

אתם צריכים להבין שיש אנשים שיכולים לסיים עם משקלים פחות מהממוצע, אני סיימתי ב110 סקווט 120 דדליפט, ועשיתי ההההככככככלללללללל לפי הספר + טכניקה טוב (לפי הסרטונים שהעלתי פה), בגלל שהלכתי עם ראש בקיר ולא קבלתי את זה שאני חייב לסיים SS עם המשקלים שלי כי אני בקושי מתקדם, נהפכתי לפח זבל בדרך (אני בן 16 אם זה משנה)...

תרוצים זה למוצצים,
מכונות זה לזונות,
ואם סיימת SS עם פחות מ140 סקוואט,
אז לך לזומבה עם הבנות.

סיימתי SS עם כרס גדולה
ציצי ענק, כמו לבחורה
אבל מה זה אכפת הסקוואט הוא שמונים
אני אגיד לכולם שSS זה לא לילדים

(בצחוק כה אין לי שום דבר נגד SS)

• פותח/ת השרשור
אתם צריכים להבין שיש אנשים שיכולים לסיים עם משקלים פחות מהממוצע, אני סיימתי ב110 סקווט 120 דדליפט, ועשיתי ההההככככככלללללללל לפי הספר + טכניקה טוב (לפי הסרטונים שהעלתי פה), בגלל שהלכתי עם ראש בקיר ולא קבלתי את זה שאני חייב לסיים SS עם המשקלים שלי כי אני בקושי מתקדם, נהפכתי לפח זבל בדרך (אני בן 16 אם זה משנה)...
שתית גלון חלב ביום?

• פותח/ת השרשור
חחחחח כן שתיתי 1-2 ליטר ביום אם זה כל כך משנה, הייתי עם איזה 4000 קלוריות...
סלח לי אבל מהסרטונים שראיתי עכשיו (ה-1 ביוני) אתה לא כזה שק שומן, הייתי אומר אפילו רזה.

סלח לי אבל מהסרטונים שראיתי עכשיו (ה-1 ביוני) אתה לא כזה שק שומן, הייתי אומר אפילו רזה.
1. אני על איזה 20-22% שומן כנראה, זה לא שק שומן אבל לדעתי זה כבר לא נראה טוב, בנוסף אני כבר עשיתי לינארית ולא SS, אבל לא משכתי אותה יותר מידי זמן כי הגעתי לא.ש שאני עכשיו בו.
2. אני סיימתי SS, ובטוח סיימתי כי נתקעתי בהכל, בחרא משקלים לצערי

רגע, לא הבנתי. אתה טוען שיש אנשים יותר מוכשרים מאחרים, ושאנשים שונים מסיימים להתקדם ליניארית במשקלים שונים?
וואו, מפחיד. זה אמיתי?

רגע, לא הבנתי. אתה טוען שיש אנשים יותר מוכשרים מאחרים, ושאנשים שונים מסיימים להתקדם ליניארית במשקלים שונים?
וואו, מפחיד. זה אמיתי?
הדבר היחיד שאני טוען הוא שעשיתי הכל נכון ולפי הספר והגעתי רק ל110 סקווט 120 דדליפט.
מהי הסיבה לכך? גנטיקה לא טובה? התפתחות איטית לגילי? כל דבר אחר? לא יודע...
ורגע, אתה חושב שכל האנשים מסיימים התקדמות לינארית באותם משקלים (אם הם עושים הכל אותו דבר)?

הדבר היחיד שאני טוען הוא שעשיתי הכל נכון ולפי הספר והגעתי רק ל110 סקווט 120 דדליפט.
ורגע, אתה חושב שכל האנשים מסיימים התקדמות לינארית באותם משקלים (אם הם עושים הכל אותו דבר)?
בוודאי שכולם מסיימים באותם משקלים. זה חייב להיות 137.5 ק"ג - אחרת עשית משהו לא טוב, ואם זה 140 קילו - לא יתכן ששברת מקביל.
וזה תופס על כולם, בני 13, 23, 33 ו-83.

בוודאי שכולם מסיימים באותם משקלים. זה חייב להיות 137.5 ק"ג - אחרת עשית משהו לא טוב, ואם זה 140 קילו - לא יתכן ששברת מקביל.
וזה תופס על כולם, בני 13, 23, 33 ו-83.

מה אתה באמת חושב ככה?!? שמע לפי הגיל מלא דברם משתנים וכל אחד מסיים במשקלים שונים!

אם עשית הכל לפי הספר ואלה המשקלים שהגעת אליהם אז לא עשית הכל לפי הספר.

מה אתה באמת חושב ככה?!? שמע לפי הגיל מלא דברם משתנים וכל אחד מסיים במשקלים שונים!
4621_176564760289_8240198_n.jpg

חחחחחחחח גם אני הייתי ציני, המתונה מכוונת חזרה אליך 😃

אם עשית הכל לפי הספר ואלה המשקלים שהגעת אליהם אז לא עשית הכל לפי הספר.

מה יכולתי לעשות לא נכון? טכניקה טובה, היה חופש אז יושן בי סוף, אוכל 4000 קלוריות, עושה SS אפילו ללא השינוי הכי קטן,
בחיים הכל בסדר ואני לא בדיכאון\כל דבר פסיכולוגי אחר, מתמיד באימונים (לא פספסתי אפילו אימון 1).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית