הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החלבון בשניצל טבעול הוא איכותי ?

יצא לי לקרוא באתר שכן אפשר להחשיב את החלבון הלא "מלא" פשוט צריך לאכול איתו\אחריו חלבון כן "מלא" ואז הוא משלים לו את החומצות אמינו שצריך.
יש פה אמת ?

יצא לי לקרוא באתר שכן אפשר להחשיב את החלבון הלא "מלא" פשוט צריך לאכול איתו\אחריו חלבון כן "מלא" ואז הוא משלים לו את החומצות אמינו שצריך.
יש פה אמת ?
לא בדיוק
יש סוגי חלבון אשר נמצאים במאכלים שלא מכילים את כל חומצות האמינו,רק את חלקם..אבל יש מזונות שמכילים את החלק החסר במזון אחר..ככה שאפשר לשלב ולקבל חלבון מלא

לא בדיוק
יש סוגי חלבון אשר נמצאים במאכלים שלא מכילים את כל חומצות האמינו,רק את חלקם..אבל יש מזונות שמכילים את החלק החסר במזון אחר..ככה שאפשר לשלב ולקבל חלבון מלא
זה יכול להיות נעוץ טוב. איזה מאכלים כן משלימים 👏

זה יכול להיות נעוץ טוב. איזה מאכלים כן משלימים 👏
גם נכון
אבל זה לא מאכלים ספציפיים..זה סוגים (אני חושב שדגנים+קטניות יוצרים חלבון מלא)
ככה שזה יהיה נעוץ לא ענייני כ"כ

גם נכון
אבל זה לא מאכלים ספציפיים..זה סוגים (אני חושב שדגנים+קטניות יוצרים חלבון מלא)
ככה שזה יהיה נעוץ לא ענייני כ"כ
הנה מצאתי את ההודעה של אחד המנהלים, זה מ2008

"
חלבון לא מלא מכיל גם כן את כל החומצות אמינו פשוט במינון קטן יותר , לדוגמא לבשר לוקח כמה שעות טובות להתעכל כאשר עוכל החומצות אמינו בדם עוד כמה שעות טובות בזמן הזה אתה לדוגמא מכניס חלבון לא מלא (לחם) כאשר הוא מסיים את תהליך העיכול ועובר לדם החומצות אמינו משלימות אחת את השנייה כי ה"מלאות" כבר קיימות לכן חלבון לא מלא בהנחה שאוכלים כל כמה שעות ולא עושים משהו בסיגנון IF אפשר להחשיב ללא בעיה ואף מומלץ."

הנה מצאתי את ההודעה של אחד המנהלים, זה מ2008

"
חלבון לא מלא מכיל גם כן את כל החומצות אמינו פשוט במינון קטן יותר , לדוגמא לבשר לוקח כמה שעות טובות להתעכל כאשר עוכל החומצות אמינו בדם עוד כמה שעות טובות בזמן הזה אתה לדוגמא מכניס חלבון לא מלא (לחם) כאשר הוא מסיים את תהליך העיכול ועובר לדם החומצות אמינו משלימות אחת את השנייה כי ה"מלאות" כבר קיימות לכן חלבון לא מלא בהנחה שאוכלים כל כמה שעות ולא עושים משהו בסיגנון IF אפשר להחשיב ללא בעיה ואף מומלץ."
אחלה תודה לך

טבעול אחי מה חזה עוף זה בלי בשר אנערף מה הם מכניסים שם חח
אני לפעמים שומע בפרסומות, לא יודע אם טבעול או מאמה עוף או כל מיני יצורים כאלה ואחרים, אתה המותג 100% עוף אמיתי.
לא ידעתי אם זה תקף גם כן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית