נק' מוניטין:
24
- 610
- 8
זה חלבון שמחשיבים החלבון בשניצל טבעול ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שיט אז זה לא שווה כלום החלבון הזה ?לא מלא (חסרות חומצות אמינו)
תכף לכל החלבון מהצומח
מחשבים את כל סוגי החלבון,פשוט תדאג לאכול איתו עוד משהו.
טבעול זה השניצל תירס אתה מדבר?זה חלבון שמחשיבים החלבון בשניצל טבעול ?
משהו אחר לא היה שם תירס איזה חרטה כזאת קצת חריפהטבעול זה השניצל תירס אתה מדבר?
או הרגיל?
בכל מקרה סביר להניח שמדובר בחלבון סויהמשהו אחר לא היה שם תירס איזה חרטה כזאת קצת חריפה
לא בדיוקיצא לי לקרוא באתר שכן אפשר להחשיב את החלבון הלא "מלא" פשוט צריך לאכול איתו\אחריו חלבון כן "מלא" ואז הוא משלים לו את החומצות אמינו שצריך.
יש פה אמת ?
זה יכול להיות נעוץ טוב. איזה מאכלים כן משלימים 👏לא בדיוק
יש סוגי חלבון אשר נמצאים במאכלים שלא מכילים את כל חומצות האמינו,רק את חלקם..אבל יש מזונות שמכילים את החלק החסר במזון אחר..ככה שאפשר לשלב ולקבל חלבון מלא
גם נכוןזה יכול להיות נעוץ טוב. איזה מאכלים כן משלימים 👏
הנה מצאתי את ההודעה של אחד המנהלים, זה מ2008גם נכון
אבל זה לא מאכלים ספציפיים..זה סוגים (אני חושב שדגנים+קטניות יוצרים חלבון מלא)
ככה שזה יהיה נעוץ לא ענייני כ"כ
אחלה תודה לךהנה מצאתי את ההודעה של אחד המנהלים, זה מ2008
"חלבון לא מלא מכיל גם כן את כל החומצות אמינו פשוט במינון קטן יותר , לדוגמא לבשר לוקח כמה שעות טובות להתעכל כאשר עוכל החומצות אמינו בדם עוד כמה שעות טובות בזמן הזה אתה לדוגמא מכניס חלבון לא מלא (לחם) כאשר הוא מסיים את תהליך העיכול ועובר לדם החומצות אמינו משלימות אחת את השנייה כי ה"מלאות" כבר קיימות לכן חלבון לא מלא בהנחה שאוכלים כל כמה שעות ולא עושים משהו בסיגנון IF אפשר להחשיב ללא בעיה ואף מומלץ."
בכל מקרה סביר להניח שמדובר בחלבון סויה
לאכול חלבון מלא.כן אני חושב שכן , אז מה אני צריך לאכול כדי שה 30 גרם חלבון סויה הזה יהפוך לכזה שמחשיבים ?
השאלה היא אם זה עשוי מחזה עוף.
תלוי בסוג אני חושב.
אם זה עשוי מחזה עוף אז כמובן, החלבון מלא.
אני לפעמים שומע בפרסומות, לא יודע אם טבעול או מאמה עוף או כל מיני יצורים כאלה ואחרים, אתה המותג 100% עוף אמיתי.טבעול אחי מה חזה עוף זה בלי בשר אנערף מה הם מכניסים שם חח
לא הייתי מסתמך על חלבון סויה בכללכן אני חושב שכן , אז מה אני צריך לאכול כדי שה 30 גרם חלבון סויה הזה יהפוך לכזה שמחשיבים ?