עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין פה חוקי ברזלבן 31, 90ק"ג 1.74. בתפריט יש 100ג' פחמימה, כ-200ג' חלבון והשאר שומן(בערך 60).האם בתפריט כזה שהוא אינו דל פחמימה לגמרי צריך לחשב את כמות השומן לפי 30%מהתפריט/0.8 מהמשקל או שבעצם זה צריך להסתדר לפי שאר הערכים שקבעתי?תודה.
האם בכמות של כ-100ג' פחמימה וחלבון בכמות של פי 2 ממשקל הגוף צריך להכניס כמות שומן נמוכה יותר או שמלכתחילה כל עוד נמצאים בגירעון זה בכלל לא משנה?אין פה חוקי ברזל
אני אישית אוהב לאכול יותר שומן מאשר פחמימה (במיוחד בחיטוב).
בעיקרון 0.8 ומעל זה מה שאתה צריך לשאוף אליו
התבלבלתי..תוכל לנסח אותה מחדש בבקשה?האם בכמות של כ-100ג' פחמימה וחלבון בכמות של פי 2 ממשקל הגוף צריך להכניס כמות שומן נמוכה יותר או שמלכתחילה כל עוד נמצאים בגירעון זה בכלל לא משנה?
הוא שואל אם הוא אוכל 100 גרם פחמימה ופי 2 חלבון ממשקל הגוף, האם זה משנה הכמות שומן( נמוך מ0.8)? בהנחה שהוא בגירעון קלורי הנדרש.התבלבלתי..תוכל לנסח אותה מחדש בבקשה?
אהה אוקיי... קשה לי להאמין שמצב כזה יכול לקרות...הוא שואל אם הוא אוכל 100 גרם פחמימה ופי 2 חלבון ממשקל הגוף, האם זה משנה הכמות שומן( נמוך מ0.8)? בהנחה שהוא בגירעון קלורי הנדרש.
נראה לי שהוא רוצה לדעת מה יותר חשוב, הכמות שומן או החלבון והפחמימה שהוא בנה טת התפריט עליהם.