הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרוטוקול שומן עיקש

• פותח/ת השרשור Adid
  • פורסם בתאריך

Adid

משתמש מתחיל
231
0
נק' מוניטין:
1
231
0
איזה מבין הפרוטוקול מניב תוצאות מירביות? איני נוטל תוספים תזוניים הרשומים בפרוטוקול מלבד קפאין.

איזה מבין הפרוטוקול מניב תוצאות מירביות? איני נוטל תוספים תזוניים הרשומים בפרוטוקול מלבד קפאין.
אני לא זוכר איזה מספר (חושב 2)..זה הקבוע שלי בכל סוף חיטוב לשבועיים\שלוש (הכי נוח)
אני מדבר על זה שאתה עושה 45-55 דק' אירובי בקצב קל

אני לא זוכר איזה מספר (חושב 2)..זה הקבוע שלי בכל סוף חיטוב לשבועיים\שלוש (הכי נוח)

תמיד הייתי בטוח שאתה טיפוס של אינטרוולים 😛

לפותח השרשור :
אין פרוטוקול מומלץ שמפיק את מירב המאמצים , זה משתנה מאדם לאדם ולנוחיותו.

אם אני משלים את הקלוריות ששרפתי בפרוטקול(מדבר על הזה שעושים אירובי 45-55 דקות) זה יפגע בשריפת השומן?

• פותח/ת השרשור
מה זה אירובי קל ? הליכה מהירה לדוגמא? וכמה פעמים בשבוע לבצע זאת?

אם אני משלים את הקלוריות ששרפתי בפרוטקול(מדבר על הזה שעושים אירובי 45-55 דקות) זה יפגע בשריפת השומן?

אני גם משלים את הקלוריות לפי כמה ששרפתי באירובי
לא נראה לי שזה פוגע אבל אני אשמח לשמוע תשובה של אנשים שיודעים כי גם לי עברה השאלה הזאת בראש

תמיד הייתי בטוח שאתה טיפוס של אינטרוולים 😛

לפותח השרשור :
אין פרוטוקול מומלץ שמפיק את מירב המאמצים , זה משתנה מאדם לאדם ולנוחיותו.
שלא תבין לא נכון אני מאוד בעד אינטרוולים.
אבל סוף חיטוב,לא נראה לי שזה חכם להעמיס על הרגליים אימון שיהיה קשה להתאושש ממנו..
מה זה אירובי קל ? הליכה מהירה לדוגמא? וכמה פעמים בשבוע לבצע זאת?
דופק 60-70% בערך

שלא תבין לא נכון אני מאוד בעד אינטרוולים.
אבל סוף חיטוב,לא נראה לי שזה חכם להעמיס על הרגליים אימון שיהיה קשה להתאושש ממנו..

דופק 60-70% בערך
במבה יש לך אולי תשובה בקשר לשאלה שלי ושל GB165?

מה זה אירובי 70%?

נגיד בהליכון,על איזה מהירות בערך?(ריצה-10,הליכה-6-8)
זה תלוי בדופק מקסימום שלך. אם נגיד אתה בן 25 אז הנוסחה(בערך) לחישוב הדופק המקסימלי היא: 225 פחות הגיל(25)=200. עכשיו 50% זה 100.. 60% זה 120.. 70%..140! זאת נוסחה אחת, יש מלא מחשבוני "דופק מטרה" ו"דופק מקסימלי" ברחבי האינטרנט.

זה תלוי בדופק מקסימום שלך. אם נגיד אתה בן 25 אז הנוסחה(בערך) לחישוב הדופק המקסימלי היא: 225 פחות הגיל(25)=200. עכשיו 50% זה 100.. 60% זה 120.. 70%..140! זאת נוסחה אחת, יש מלא מחשבוני "דופק מטרה" ו"דופק מקסימלי" ברחבי האינטרנט.
אני יודע את הנוסחה לחישוב הדופק מטרה, אבל אם כבר מתפתח על זה דיון אז אשמח לתשובה של איך אפשר לדעת מה המהירות שבה יש לי דופק X?
רוב המחטבים לא רצים במעבדה או עם מד דופק ולא ממש יודעים מה הדופק...
בחור שבשפת העם נקרא בטט, דאב או סמי טריילר יכול להיות על דופק של 90% עם הליכה מהירה של 7 קמ"ש.
לעומתו מרתוניסט יכול להיות על דופק 70% בקצב של 14-15 קמ"ש.

אני יודע את הנוסחה לחישוב הדופק מטרה, אבל אם כבר מתפתח על זה דיון אז אשמח לתשובה של איך אפשר לדעת מה המהירות שבה יש לי דופק X?
בחור שבשפת העם נקרא בטט, דאב או סמי טריילר יכול להיות על דופק של 90% עם הליכה מהירה של 7 קמ"ש.
ענית לעצמך...זה משתנה מאדם לאדם אף אחד לא יכול להגיד לך באיזה מהירות יהיה לך דופק X
תרוץ על הליכון ...ואם אין לך אז פשוט תעשה איזה "יום ניסיון" במכון כלשהוא תרוץ עד קצב מסויים שתגיע לדופק מטרה ותשים לב לקצב ושמור עליו בחוץ..

אני יכול להגיד לך על עצמי שאני עושה ברוב הימים אירובי קל עד שעה גג לרוב לפני,ופעמים בשבוע אינטרוולים,של 10 דק' גג,כמובן על פי הפרוטוקול ועם התוספים לעיל.

לי אישית יש פולאר(Polar, שעון דופק, ממליץ). וכך אם אני לא עושה HIIT אז אני יכול לראות כמה קלוריות שרפתי. גם יש אפשרות לבדוק עם פעימות לב אבל בזה אני לא מבין.. והאפשרות השלישית היא עוד מחשבון! אני לא זוכר במדוייק, אבל זה לפי הגיל, מין, גובה, דופק במנוחה, משקל ועצימות האימון.
לדוגמה זכר בן 15 ששוקל 80 קילו ומתנשא לגובה של 185 ודופק המנוחה שלו הוא 65~ אז בעצימות של 65% הוא ירוץ 12 קמ"ש בערך.(כל השורה הזאת היא היפוטתית ואינה בהכרח נכונה)

• פותח/ת השרשור
עד כמה מדי הדופק בהליכונים מדוייקים ? אפשר להסתמך עליהם ?
והאם זה משנה באיזה זמן ביום עושים את הפרוטוקול? בוקר/ערב? או שזה לא חשוב והעיקר הוא התזמון עם התזונה?

נערך לאחרונה:
עד כמה מדי הדופק בהליכונים מדוייקים ? אפשר להסתמך עליהם ?
והאם זה משנה באיזה זמן ביום עושים את הפרוטוקול? בוקר/ערב? או שזה לא חשוב והעיקר הוא התזמון עם התזונה?
אם אתה על יוהימבין אז יש חשיבות לזמן הפרוטוקול
רוב המדי דופק בהליכונים לא משהו בכלל
מציע לך לבדוק על עצמך פעם ב10 דק' נגיד

• פותח/ת השרשור
אם אתה על יוהימבין אז יש חשיבות לזמן הפרוטוקול
רוב המדי דופק בהליכונים לא משהו בכלל
מציע לך לבדוק על עצמך פעם ב10 דק' נגיד
אני כתבתי שאני לא על יהומבין או משהו אחר, רק קפאין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית