Soviet Method

אם יש לך 65 שכיבות סמיכה רצופות שהחזה נוגע ברצפה ובעליה המרפק ננעל אני מוריד בפניך את הכובע ונותן לך שבוע של אימונים אישיים חינם עליי במכון קרוספיט שלנו
למה אתה חושב שזה לא אמין? כמה אינטרסים יש לבן אדם לשקר כבר? מה שגם ש65 שכיבות סמיכה זה לא בשמיים..

למה שהוא ישקר? איזה אינטרס כבר יכול להיות לו לכתוב שקרים באינטרנט?
40
למה אתה חושב שזה לא אמין? כמה אינטרסים יש לבן אדם לשקר כבר? מה שגם ש65 שכיבות סמיכה זה לא בשמיים..

למה? כי קשה לי להאמין. לא קשור לאינטרסים שלו, בסה"כ נשמע לי לא אמין שילד שלא מתאמן על שכיבות שמיכה (לפחות לא ציין זאת) יעשה 40 שכיבות שמיכה ב45 שניות שנוגעות ברצפה(מלאות) ולכן אני רוצה שיוכיח לי שאני טועה והוא יכול.

אימון B
SQ 75X3X5
זו ההסקבטה הכי כבדה שלי מאז הפציעה, היה בינוני להפתעתי.
P 32.5X3X5
זה ריסט מתחילת התוכנית, קליל.
DL 60KGX3X2
סתם סטים של 2 חזרות לתרגל טכניקה, אני מרגיש שהיא ממש טובה.
PU 2,2,2 ותמיד בשלישית הייתי ממש קרוב לסגור אבל לא יכלתי. אני לא בטוח אם לעשות גרביטון על טווח של 15 חזרות (להתקדם עד 15,15,15 ואז כשיש לי 3X15 להתקדם במשקל עד ששוב אני סוגר 3X15) או לעשות שליליות (לא בטוח גם כמה סטים של כמה שליליות).

אימון B
SQ 75X3X5
זו ההסקבטה הכי כבדה שלי מאז הפציעה, היה בינוני להפתעתי.
P 32.5X3X5
זה ריסט מתחילת התוכנית, קליל.
DL 60KGX3X2
סתם סטים של 2 חזרות לתרגל טכניקה, אני מרגיש שהיא ממש טובה.
PU 2,2,2 ותמיד בשלישית הייתי ממש קרוב לסגור אבל לא יכלתי. אני לא בטוח אם לעשות גרביטון על טווח של 15 חזרות (להתקדם עד 15,15,15 ואז כשיש לי 3X15 להתקדם במשקל עד ששוב אני סוגר 3X15) או לעשות שליליות (לא בטוח גם כמה סטים של כמה שליליות).
לא זה ולא זה
לעשות מתח (עדיף סופנציה) 2-3 פעמים בשבוע של מקסימום.
בלי שליליות
בלי גרביטון
בלי מאמן שייתן דחיפה
בלי שלשלאות

באחרונות תרמה קצת זה ממש לא משנה .

אימון A (אתמול)
SQ 3X5X80KG PR
ירדתי הרבה מתחת לשבירה וזה כמעט גרם לי להיכשל. בחזרה שלישית או רביעית בסט השני ירדתי ל-ATG וכמעט נתקעתי למטה (בערך במקביל נתקעתי ולקחו לי 3 שניות להצליח להמשיך את החזרה). אני חייב לשפר את זה.
BP 3X3X60KG
הספה הרגילה הייתה תפוסה, המוט היה מוט שחדש לי, והפלטות לא זהות בשתי הספות ולא היה ספוטר. לא רציתי להסתכן אז עשיתי 3X3, אימון הבא שוב 60 בתקווה לעשות 3X5.
DL 1X5X105KG
לא קל בכלל.
בסך הכל אימון כבד מאד, אין כמו הרגשה של PR ראשון בסקוואט (בזמן האחרון כמובן).

אימון A (אתמול)
SQ 3X5X80KG PR
ירדתי הרבה מתחת לשבירה וזה כמעט גרם לי להיכשל. בחזרה שלישית או רביעית בסט השני ירדתי ל-ATG וכמעט נתקעתי למטה (בערך במקביל נתקעתי ולקחו לי 3 שניות להצליח להמשיך את החזרה). אני חייב לשפר את זה.
BP 3X3X60KG
הספה הרגילה הייתה תפוסה, המוט היה מוט שחדש לי, והפלטות לא זהות בשתי הספות ולא היה ספוטר. לא רציתי להסתכן אז עשיתי 3X3, אימון הבא שוב 60 בתקווה לעשות 3X5.
DL 1X5X105KG
לא קל בכלל.
בסך הכל אימון כבד מאד, אין כמו הרגשה של PR ראשון בסקוואט (בזמן האחרון כמובן).
יפה מאוד, אתה מתכנן להגיע עד ל2 פלטות בקפיצות של 5?

יפה מאוד, אתה מתכנן להגיע עד ל2 פלטות בקפיצות של 5?
בסבב הראשון של התוכנית הגעתי ל-100 בלי תקיעות (100 עשיתי 4,1,0), אבל 90-95-100 השתמשתי ברצועות (לא הרגשתי שעזרו אבל הן אמורות לעזור).
אמנם היו רצועות אבל התזונה הייתה פחות טובה, פחות שעות שינה וקל יותר לחזור אחרי פציעה מאשר להגיע לאותם משקלים מ-0, אז אני לא בטוח אם לעצור ב-90-95 או להמשיך עד 100, אני כנראה אלך לפי ההרגשה.

אימון B (היום)
SQ 3X5X85KG PR
הייתי מוכן מהבוקר לכשל- הייתי עייף ולא אכלתי טוב, הרגשתי שיהיה כשל. סגרתי הכל כמו גדול, קיצצתי את העומק למרות שהיו עדיין לא מעט דיפים. היה קשה בטירוף, חשבתי שמתפוצץ לי אישון.
P 3X5X35KG
קליל, אימון הבא RM5
PU 3,2,1
3 זה PR לחזרות, רק חבל שבסוף סגרתי רק חזרה אחת...
סך הכל אימון מעולה.

ממליץ לך לעשות מתח עם גרביטון אם יש לך , לא ייתן לך כלום החזרות הנמוכות האלו

ממליץ לך לעשות מתח עם גרביטון אם יש לך , לא ייתן לך כלום החזרות הנמוכות האלו
וגם גרביטון לא ייתן לו כלום
במקום זה תנסה לתת 6-8 סטים אפילו אם באחרונות יהיה לך 1,1,1 וכה ובכללי ממליץ לך לעבור לסופנציה.
מה שגם הייתי ממליץ כמה שיותר פעמים בשבוע אבל אם הבנתי נכון אתה עושה ss ולא יודע אם כדאי להוסיף ...

וגם גרביטון לא ייתן לו כלום
במקום זה תנסה לתת 6-8 סטים אפילו אם באחרונות יהיה לך 1,1,1 וכה ובכללי ממליץ לך לעבור לסופנציה.
מה שגם הייתי ממליץ כמה שיותר פעמים בשבוע אבל אם הבנתי נכון אתה עושה ss ולא יודע אם כדאי להוסיף ...

למה נראה לך שלא ייתן לו? על סמך מה אתה אומר את זה

למה נראה לך שלא ייתן לו? על סמך מה אתה אומר את זה
שהוא עושה את זה 200 שנה וגם בייעוץ האישי וזה לא עזר זה 1
וגרביטון שונה בהרבה ממתח מה שגם המכונה מייצבת אותך הקטנה וגם האחיזה היא לא באותה מידה....

להשתפר במתח זה סה״כ לעשות מתח לעיתים תכופות וזהו.

שהוא עושה את זה 200 שנה וגם בייעוץ האישי וזה לא עזר זה 1
וגרביטון שונה בהרבה ממתח מה שגם המכונה מייצבת אותך הקטנה וגם האחיזה היא לא באותה מידה....

להשתפר במתח זה סה״כ לעשות מתח לעיתים תכופות וזהו.

צריך לדעת להשתמש בגרביטון ומשם לעבור לגומיה ומהגומיה לעשות מתח עם הרבה עזרה של הגוף ומשם סטריקט. סתם תעשות עליה אחת בקןשי לא כזה יעזור זה כמו שאני אגיד לך תעשה סינגל של 100 קילו דדליפט כל אימון וזהו. תתחזק?

גרביטון עזר לי המון (הוסיף לי 25 ק"ג למתח בחודשיים), הבעיה שאחרי המתח עם הגרביטון הידיים שלי רועדות כמה שעות.
אני מפחד שזה יפגע בהתקדמות, בחיטוב אני אשקיע במתח. בינתיים אני חושב ש-3XF יהיה הכי טוב, לא?

האימון היום היה אימון של פעם בחיים. הייתי אתמול במסעדה, תכננתי לחזור כבר בחצות אבל יצא שהלכתי 4.5 קילומטר לפנות בוקר, מראשון לציון לקצה של חולון, הגעתי הבייתה ב-1:30 לפנות בוקר, קמתי בלי הרבה שינה, פחדתי להתעלף מהליכה מרוב העייפות, אבל...
A
SQ 3X5X90KG PR!!
לא רק שלא עשיתי 80 במקום 90, ולא רק שלא נכשלתי בסט הראשון, סגרתי הכל בהרבה יותר קלות מהאימון הקודם!
BP 3X5X60KG
זה המשקל הכי כבד שהרמתי עד עכשיו בבנץ' ל-3X5 ולדעתי גם ל-5. כבד מאד.
DL 1X5X115KG PR
כבד בטירוף אבל היה לי עוד. אני מתלבט אם להתקדם אימון הבא ב-5 או ב-10- מצד אחד מאד כבד מצד שני זה רק 5 ק"ג מה-RM5 הקודם ולא נתקעתי עדיין, אני כנראה אחליט באימון הבא.
PU 3,2,1
עייף מת, אם הייתי עושה את זה על ההתחלה הייתי מוציא כנראה 4,3,2 או משהו בסגנון.

גרביטון עזר לי המון (הוסיף לי 25 ק"ג למתח בחודשיים), הבעיה שאחרי המתח עם הגרביטון הידיים שלי רועדות כמה שעות.
אני מפחד שזה יפגע בהתקדמות, בחיטוב אני אשקיע במתח. בינתיים אני חושב ש-3XF יהיה הכי טוב, לא?

האימון היום היה אימון של פעם בחיים. הייתי אתמול במסעדה, תכננתי לחזור כבר בחצות אבל יצא שהלכתי 4.5 קילומטר לפנות בוקר, מראשון לציון לקצה של חולון, הגעתי הבייתה ב-1:30 לפנות בוקר, קמתי בלי הרבה שינה, פחדתי להתעלף מהליכה מרוב העייפות, אבל...
A
SQ 3X5X90KG PR!!
לא רק שלא עשיתי 80 במקום 90, ולא רק שלא נכשלתי בסט הראשון, סגרתי הכל בהרבה יותר קלות מהאימון הקודם!
BP 3X5X60KG
זה המשקל הכי כבד שהרמתי עד עכשיו בבנץ' ל-3X5 ולדעתי גם ל-5. כבד מאד.
DL 1X5X115KG PR
כבד בטירוף אבל היה לי עוד. אני מתלבט אם להתקדם אימון הבא ב-5 או ב-10- מצד אחד מאד כבד מצד שני זה רק 5 ק"ג מה-RM5 הקודם ולא נתקעתי עדיין, אני כנראה אחליט באימון הבא.
PU 3,2,1
עייף מת, אם הייתי עושה את זה על ההתחלה הייתי מוציא כנראה 4,3,2 או משהו בסגנון.
מתקדם מעולה! יאללה 3 פלטות בדד.

מציע לך להתקדם בקפיצות כמה שיותר קטנות, slow and steady..

כל הכבוד!

שני האימונים האחרונים:
B יום ראשון
SQ 3X5X95KG PR
קשה בטירוף
P 3X5X37.5KG
לא קל
PU 3,1
היה קשה ולא היה לי כוח אחרי הסקוואט והפרס.

אימון A יום שלישי (אתמול)
DL 120KGX5 PRRRR
היה שיעור ספורט אז עשיתי בשיעור 120 כדי לחסוך זמן באימון
SQ 3X5X100KG PRRR
לא האמנתי שאני אסגור הכל, אבל עשיתית את זה!!
BP 62.5KG 3,4,4
בסט הראשון נכשלתי בחזרה ה-4 ובשני ב-5 בגלל טכניקה, סט 3 נכשלתי בחמישית נטו בגלל כוח.

סך הכל בנץ' פרס על הזין, שני PRים של כל הזמנים בסקוואט ובדדליפט (דדליפט היה 100 ל-5 וסקוואט היה 100 ל-4,1,0 עם רצועות, פה זה 3X5 בלי רצועות ובלי כשל). סקוואט אני מתחיל להתקדם ב-2.5, דדליפט אני אמשים ב-5 ק"ג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית