עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה רע בלהשלים קלוריות מחלב?פיתה פיטה מה זה משנה.
אברהם, אפשר לסיים את היום עם 3000 קלוריות רק משטויות. אני לא רואה מישהו עושה את זה.
נכון, פיזית אפשר, אבל אני בספק אם מישהו פה או בעולם פועל ככה.
אם אני בחיטוב, על גרעון 600 והגעתי רק לגרעון 1000, אני אוכל חטיף בשווי 400 קלוריות? לא.
הדבר תקף גם לגבי "מסה"
מספיק כבר עם השיטה המפגרת הזאת של האוראו, חלב סניקרס וכל החרטא הזה.
אפשר להשיג את הDOUBLE STUFF OREO בארץ?(שואל אותך בתור מומחה לאוראו וחלב)תגיד לבנדיקט מגנסון שזה חרטא.
![]()
שליליאפשר להשיג את הDOUBLE STUFF OREO בארץ?(שואל אותך בתור מומחה לאוראו וחלב)
צודק, סוכר לבן יוסיף לך שומן.בדיוק מה שבאתי לענות לו ^^^ חטיפים כמו פסק זמן ושאר ירקות (במבה , ביסלי.... ) זה מזון מתועש בביסיק שלו וכבר מפה נובע שזה זבל ... עכשו בנוסף על זה זה גם מלא קלוריות ריקות כמו סוכר לבן מתועש שיכול להוסיף לך רק שומן ולגרום לך להרגיש שבע בגללו במקום שתשבע מאיזה אוכל יותר איכותי (סיבים תזונתיים, חלבון, פחממה איכותית , שומן... וכו וכו ).
תגיד את זה לבן אדם בלי סקוואט 3XX או דדליפט 4XX עם אחוז שומן ששווה ערך לסטייק שאני אוכל בצהריים.תגיד לבנדיקט מגנסון שזה חרטא.
![]()
לא ברור למה לקחת קלוריות שאין להן ערך תזונתי, תקנה חצי קילו שקדים/בוטנים/קשיו/אגוזים, כל יום תכניס 50 גרם אגוזים ויש לך שם ברזל, סידן, מגנזיום, אבץ ולפחות 4-5 ויטמינים, לא יותר עדיף ובריא? באמת קשה לאכול שליש כוס של קשיו או בוטנים?
גם צואה מורכבת מחלבונים(בעיקר), פחמימות ושומנים והערכים שלה יותר טובים למעשה ממקופלת כי יש בה ריכוז גבוה יותר של חלבון...למה זה קלוריות בלי ערך תזונתי ? יש שם פחמימות,שומנים וחלבונים אז איך אפשר להגיד על זה שאין ערך תזונתי ?
גם צואה מורכבת מחלבונים(בעיקר), פחמימות ושומנים והערכים שלה יותר טובים למעשה ממקופלת כי יש בה ריכוז גבוה יותר של חלבון...
כשאוכלים מזון רוצים לקבל גם מיקרו-נוטריינטים כמו ויטמינים, מינרלים, חומצות שומן חד/רב בלתי רוויות וכו' ולא רק קלוריות
מעבר לזה אני לא מגיב פה, התעייפתי מההטרלות
עזוב, אין טעם להתווכח.גם צואה מורכבת מחלבונים(בעיקר), פחמימות ושומנים והערכים שלה יותר טובים למעשה ממקופלת כי יש בה ריכוז גבוה יותר של חלבון...
כשאוכלים מזון רוצים לקבל גם מיקרו-נוטריינטים כמו ויטמינים, מינרלים, חומצות שומן חד/רב בלתי רוויות וכו' ולא רק קלוריות
בעקרון זה נכון,כשאוכלים מזון רוצים לקבל גם מיקרו-נוטריינטים כמו ויטמינים, מינרלים, חומצות שומן חד/רב בלתי רוויות וכו' ולא רק קלוריות
צודק, סוכר לבן יוסיף לך שומן.
רואים שאין עם מי לדבר.
אוריאו וסניקרס אני מסכים איתך, דבילי. אבל חלב? מה רע? יש ויטמינים, פחמימה, חלבון איכותי וכו'.פיתה פיטה מה זה משנה.
אברהם, אפשר לסיים את היום עם 3000 קלוריות רק משטויות. אני לא רואה מישהו עושה את זה.
נכון, פיזית אפשר, אבל אני בספק אם מישהו פה או בעולם פועל ככה.
אם אני בחיטוב, על גרעון 600 והגעתי רק לגרעון 1000, אני אוכל חטיף בשווי 400 קלוריות? לא.
הדבר תקף גם לגבי "מסה"
מספיק כבר עם השיטה המפגרת הזאת של האוראו, חלב סניקרס וכל החרטא הזה.
יבוא היום שיבוא ילד קוביות ויפתח לוג. באחד העידכונים הוא ירשום "היה חסר לי חלבון אז חרבנתי ואכלתי חזרה את החלבון, זה לא טעים אבל דני אמר להקריב בשביל המטרה והשלמתי את החלבון. תודה נחש על הטיפ!"גם צואה מורכבת מחלבונים(בעיקר), פחמימות ושומנים והערכים שלה יותר טובים למעשה ממקופלת כי יש בה ריכוז גבוה יותר של חלבון...
ראית שני ילדים, יש פה עוד 3-5 שלא ככה (ואגב שניהם נתנו תמונות אחרי העמסה או לפני החיטוב), אל תכליל...עזוב, אין טעם להתווכח.
שימשיכו עם האוראו והסניקרס, ראית איך כל הבני 15 כאן מקשיבים להם ונראים כמו פח זבל ( "אשכול הכרס החדש" ).
מישהו אמר את זה? לא.לא אתה צודק סוכר לבן תעשיתי זה בריא מה זה בריא אתה מגדיל מסת שריר בין לילה.... מאיפה מגרילים תאנשים האלה פה. ?? מהקרקרס ? 🤡
1. גם ריפטו אומר הרבה שטויות. זה פוסל את כל מה שהוא אומר? לא.אבל בספר שלפיו אתה עושה את הלוג שלך הוא מסביר שפחמימות כן משמינות.
תשאר עם החלב.אוריאו וסניקרס אני מסכים איתך, דבילי. אבל חלב? מה רע? יש ויטמינים, פחמימה, חלבון איכותי וכו'.
יבוא היום שיבוא ילד קוביות ויפתח לוג. באחד העידכונים הוא ירשום "היה חסר לי חלבון אז חרבנתי ואכלתי חזרה את החלבון, זה לא טעים אבל דני אמר להקריב בשביל המטרה והשלמתי את החלבון. תודה נחש על הטיפ!"
ראית שני ילדים, יש פה עוד 3-5 שלא ככה (ואגב שניהם נתנו תמונות אחרי העמסה או לפני החיטוב), אל תכליל...
מישהו אמר את זה? לא.
אבל זה בוודאות לא משמין כמו ששומן בפני עצמו לא משמין וכמו שפחמימה בפני עצמה לא משמינה. מה שכן זה יכול לגרום באופן עקיף לבעיות, אבל לא בגלל שאכלת סוכר לבן אתה תהיה שמן, אלה בגלל פלוס קלורי.
אשמח לשמוע מה לא טוב בחלב יצא לי להסתמך עליו כמה פעמים.(שואל ברצינות)תשאר עם החלב.
על הנייר יש בו פחמימות, שומנים, חלבונים, ויטמינים, קלוריות, אפילו אסטרואידים. הרי "חלב: המשקה האולטימטיבי".
כנראה שלא קראת מספיק על אינסולין.
אבל רגע, אני לא מבין כי אני לא מרים לטווח חזרות נמוך מ6. כנראה הידע שלי מוטעה.
אסטרואידים בחלב? אז זה מה שהרג את הדינוזאורים?החלב...
על הנייר יש בו פחמימות, שומנים, חלבונים, ויטמינים, קלוריות, אפילו אסטרואידים.
תמיד אמרתי שהחלב הוא המשקה האולטימבטיבי.אסטרואידים בחלב? אז זה מה שהרג את הדינוזאורים?