ייעוץ השלמת הקלוריות היומיות ע''י חטיף פסק זמן?

• פותח/ת השרשור gome12
  • פורסם בתאריך
פיתה פיטה מה זה משנה.
אברהם, אפשר לסיים את היום עם 3000 קלוריות רק משטויות. אני לא רואה מישהו עושה את זה.
נכון, פיזית אפשר, אבל אני בספק אם מישהו פה או בעולם פועל ככה.
אם אני בחיטוב, על גרעון 600 והגעתי רק לגרעון 1000, אני אוכל חטיף בשווי 400 קלוריות? לא.
הדבר תקף גם לגבי "מסה"
מספיק כבר עם השיטה המפגרת הזאת של האוראו, חלב סניקרס וכל החרטא הזה.
מה רע בלהשלים קלוריות מחלב?

תגיד לבנדיקט מגנסון שזה חרטא.

1001793_410662292381620_2092306663_n.jpg
אפשר להשיג את הDOUBLE STUFF OREO בארץ?(שואל אותך בתור מומחה לאוראו וחלב)

בדיוק מה שבאתי לענות לו ^^^ חטיפים כמו פסק זמן ושאר ירקות (במבה , ביסלי.... ) זה מזון מתועש בביסיק שלו וכבר מפה נובע שזה זבל ... עכשו בנוסף על זה זה גם מלא קלוריות ריקות כמו סוכר לבן מתועש שיכול להוסיף לך רק שומן ולגרום לך להרגיש שבע בגללו במקום שתשבע מאיזה אוכל יותר איכותי (סיבים תזונתיים, חלבון, פחממה איכותית , שומן... וכו וכו ).
צודק, סוכר לבן יוסיף לך שומן.
רואים שאין עם מי לדבר.

לא ברור למה לקחת קלוריות שאין להן ערך תזונתי, תקנה חצי קילו שקדים/בוטנים/קשיו/אגוזים, כל יום תכניס 50 גרם אגוזים ויש לך שם ברזל, סידן, מגנזיום, אבץ ולפחות 4-5 ויטמינים, לא יותר עדיף ובריא? באמת קשה לאכול שליש כוס של קשיו או בוטנים?

למה זה קלוריות בלי ערך תזונתי ? יש שם פחמימות,שומנים וחלבונים אז איך אפשר להגיד על זה שאין ערך תזונתי ?

למה זה קלוריות בלי ערך תזונתי ? יש שם פחמימות,שומנים וחלבונים אז איך אפשר להגיד על זה שאין ערך תזונתי ?
גם צואה מורכבת מחלבונים(בעיקר), פחמימות ושומנים והערכים שלה יותר טובים למעשה ממקופלת כי יש בה ריכוז גבוה יותר של חלבון...
כשאוכלים מזון רוצים לקבל גם מיקרו-נוטריינטים כמו ויטמינים, מינרלים, חומצות שומן חד/רב בלתי רוויות וכו' ולא רק קלוריות

מעבר לזה אני לא מגיב פה, התעייפתי מההטרלות

גם צואה מורכבת מחלבונים(בעיקר), פחמימות ושומנים והערכים שלה יותר טובים למעשה ממקופלת כי יש בה ריכוז גבוה יותר של חלבון...
כשאוכלים מזון רוצים לקבל גם מיקרו-נוטריינטים כמו ויטמינים, מינרלים, חומצות שומן חד/רב בלתי רוויות וכו' ולא רק קלוריות

כמה חלבון יש ב 100 גרם קקה ? לא מצאתי בגולינגו

עזוב, אין טעם להתווכח.
שימשיכו עם האוראו והסניקרס, ראית איך כל הבני 15 כאן מקשיבים להם ונראים כמו פח זבל ( "אשכול הכרס החדש" ).

בעקרון זה נכון,
אבל כאן יוצאים מנקודת הנחה שהגענו לכמויות מספקות של הכל (גם אם זה אומר מתוספים כמו מולטיויטמין)

במחקר של ווסטון פרייס אנשים שמעולם לא אכלו סוכר לבן, קמח לבן, דברי מתיקה, התחילו לפתח השמנה, מחלות פיזיות ונפשיות ברגע שהם עברו לתזונה שהכילה את המזונות האלה. זה גם השפיע על הילדים שלהם, הם גם נולדו עם בעיות.

פיתה פיטה מה זה משנה.
אברהם, אפשר לסיים את היום עם 3000 קלוריות רק משטויות. אני לא רואה מישהו עושה את זה.
נכון, פיזית אפשר, אבל אני בספק אם מישהו פה או בעולם פועל ככה.
אם אני בחיטוב, על גרעון 600 והגעתי רק לגרעון 1000, אני אוכל חטיף בשווי 400 קלוריות? לא.
הדבר תקף גם לגבי "מסה"
מספיק כבר עם השיטה המפגרת הזאת של האוראו, חלב סניקרס וכל החרטא הזה.
אוריאו וסניקרס אני מסכים איתך, דבילי. אבל חלב? מה רע? יש ויטמינים, פחמימה, חלבון איכותי וכו'.

יבוא היום שיבוא ילד קוביות ויפתח לוג. באחד העידכונים הוא ירשום "היה חסר לי חלבון אז חרבנתי ואכלתי חזרה את החלבון, זה לא טעים אבל דני אמר להקריב בשביל המטרה והשלמתי את החלבון. תודה נחש על הטיפ!"
עזוב, אין טעם להתווכח.
שימשיכו עם האוראו והסניקרס, ראית איך כל הבני 15 כאן מקשיבים להם ונראים כמו פח זבל ( "אשכול הכרס החדש" ).
ראית שני ילדים, יש פה עוד 3-5 שלא ככה (ואגב שניהם נתנו תמונות אחרי העמסה או לפני החיטוב), אל תכליל...
לא אתה צודק סוכר לבן תעשיתי זה בריא מה זה בריא אתה מגדיל מסת שריר בין לילה.... מאיפה מגרילים תאנשים האלה פה. ?? מהקרקרס ? 🤡
מישהו אמר את זה? לא.
אבל זה בוודאות לא משמין כמו ששומן בפני עצמו לא משמין וכמו שפחמימה בפני עצמה לא משמינה. מה שכן זה יכול לגרום באופן עקיף לבעיות, אבל לא בגלל שאכלת סוכר לבן אתה תהיה שמן, אלה בגלל פלוס קלורי.

אבל בספר שלפיו אתה עושה את הלוג שלך הוא מסביר שפחמימות כן משמינות.

אבל בספר שלפיו אתה עושה את הלוג שלך הוא מסביר שפחמימות כן משמינות.
1. גם ריפטו אומר הרבה שטויות. זה פוסל את כל מה שהוא אומר? לא.
2. הכוונה שלו היא לא בדיוק אתה משמין מזה, יותר לכיוון אתה פחות מרזה מזה. זה בדוק- הגוף מעדיף להשתמש בגלוקוז על שומן וחלבון מאחר וסדר העדיפויות (או חשיבות) הוא 1. חלבון 2. שומן 3. פחמימה. הכי חכם לנצל את הדבר הכי פחות טוב, נכון? כמו שהרבה אנשים קודם אוכלים את הביסקוויט בעוגייה ומשאירים את הדבר הטוב (או יותר חשוב במקרה של אבות המזון) לסוף.
במקום לנצל שומן הגוף מנצל פחמימה, וככה זה פחות יעיל. הוא לא מנצל רק פחמימה, אבל השריפת שומן מצטמצמת. בגבול מסויים באמת לא נאבד שומן, לדוגמה בדיאטה שבנויה מהמון פחמימה, 10-15 שומן ואיזה 0.5 גרם לקילו חלבון כדי לא למות.
אז זה נכון אבל לא 100% מדוייק.

אוריאו וסניקרס אני מסכים איתך, דבילי. אבל חלב? מה רע? יש ויטמינים, פחמימה, חלבון איכותי וכו'.

יבוא היום שיבוא ילד קוביות ויפתח לוג. באחד העידכונים הוא ירשום "היה חסר לי חלבון אז חרבנתי ואכלתי חזרה את החלבון, זה לא טעים אבל דני אמר להקריב בשביל המטרה והשלמתי את החלבון. תודה נחש על הטיפ!"

ראית שני ילדים, יש פה עוד 3-5 שלא ככה (ואגב שניהם נתנו תמונות אחרי העמסה או לפני החיטוב), אל תכליל...

מישהו אמר את זה? לא.
אבל זה בוודאות לא משמין כמו ששומן בפני עצמו לא משמין וכמו שפחמימה בפני עצמה לא משמינה. מה שכן זה יכול לגרום באופן עקיף לבעיות, אבל לא בגלל שאכלת סוכר לבן אתה תהיה שמן, אלה בגלל פלוס קלורי.
תשאר עם החלב.
על הנייר יש בו פחמימות, שומנים, חלבונים, ויטמינים, קלוריות, אפילו אסטרואידים. הרי "חלב: המשקה האולטימטיבי".
כנראה שלא קראת מספיק על אינסולין.
אבל רגע, אני לא מבין כי אני לא מרים לטווח חזרות נמוך מ6. כנראה הידע שלי מוטעה.

תשאר עם החלב.
על הנייר יש בו פחמימות, שומנים, חלבונים, ויטמינים, קלוריות, אפילו אסטרואידים. הרי "חלב: המשקה האולטימטיבי".
כנראה שלא קראת מספיק על אינסולין.
אבל רגע, אני לא מבין כי אני לא מרים לטווח חזרות נמוך מ6. כנראה הידע שלי מוטעה.
אשמח לשמוע מה לא טוב בחלב יצא לי להסתמך עליו כמה פעמים.(שואל ברצינות)

אני אישית חושב שחלב זה משקה טוב לאחר אימון בגלל התגובה אינסולינית.
אבל אני לא שותה אותו מסיבות אחרות.

אסטרואידים בחלב? אז זה מה שהרג את הדינוזאורים?
תמיד אמרתי שהחלב הוא המשקה האולטימבטיבי.
חזק כל כך, שאפילו דינוזאור לא יעמוד בכמויות גדולות שכאלו.
האגדה מספרת שהספגטי מסוגל לשתות 4 ליטר ממנו מבלי לבלות את כל היום בשירותים.
אבל שוב, זאת רק אגדה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית