ייעוץ אימונים עם פציעה קלה

• פותח/ת השרשור G.Pas
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

G.Pas

משתמש פעיל
406
64
נק' מוניטין:
260
406
64
אהלן,
אני לא אכנס לאיך זה קרה אבל כבר בערך מאז 4 חודשים ועד היום יש לי מעין רגישות במרפק ימין וקצת פחות בשמאל שהופכת לכאב בתרגילי יד אחורית.
בעקבות כך הורדתי את תרגילי היד האחורית מהתכנית.
העניין הוא שבכל זאת ישנה תחושת רגישות שגובלת בכאב כשאני נועל מרפק או מכופף עד הסוף את המרפק - כמו שאתם יודעים נעילת מרפק ו/או כפיפה מלאה של המרפק מתרחשת בלחיצת חזה (כשאתה דוחף עד הסוף), במתח (כשאתה עולה עד הסוף) ובעצם כמעט בכל תרגיל.

למרות הרגישות הזאת לא הפסקתי להתאמן והמשכתי להעלות משקלים.
בשורה התחתונה, כרגע הרגישות קצת החמירה ואני מרגיש שאני עוד יכול להציל את עצמי מפציעה מלאה אם אני אעשה משהו בנידון.

השאלה שלי אליכם היא מה אתם ממליצים לעשות?
- להוריד משקלים?
- לקחת הפסקה?

כל הצעה אחרת תתקבל באהבה.

(אם זה משנה - כרגע אני במסה ככה שאני לא בגירעון...)

תודה רבה מראש!

• פותח/ת השרשור
צריך לדעת מה הפציעה.

אני לא יודע בעצמי מהי בדיוק הפציעה, אבל אני כן יכול להגיד שהיא
נגרמה בעקבות מקבילים בתוספת משקל (כנראה טכניקה לא נכונה, העמסתי יותר מדי או כל סיבה אחרת...).
מאז כל מה שתיארתי קורה.

יש לך עצה?

אני לא יודע בעצמי מהי בדיוק הפציעה, אבל אני כן יכול להגיד שהיא
נגרמה בעקבות מקבילים בתוספת משקל (כנראה טכניקה לא נכונה, העמסתי יותר מדי או כל סיבה אחרת...).
מאז כל מה שתיארתי קורה.

יש לך עצה?
מהפרטים שסיפקת, לא ניתן להגיד מה הפציעה או מה לעשות עם זה. אם אני צריך לנחש, לא סביר שזה משהו רציני וכנראה שאם תוריד קצת עומס ותמשיך להתאמן זה יעבור - אבל זה רק ניחוש. אתה תקבל אבחון הרבה יותר טוב לגביי מה הפציעה אצל אורטופד, ואם וכאשר אתה עושה את זה - תבוא לכאן עם האבחון שלו ויהיה הרבה יותר פשוט לעזור עם האימונים תוך התחשבות בפציעה.
בינתיים, ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית