הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שומן בבטן

• פותח/ת השרשור ron121
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

ron121

משתמש פעיל
944
62
נק' מוניטין:
74
944
62
שלום,ותודה לעוזרים

יש לי שומן בבצדדים של הבטן מלפנים ומאחור,אבל בכול הגוף אני דיי מחוטב.
אני לא רוצה להרזות כי אני גם ככה דיי רזה,יש דרך להישאר במסת שריר הנוכחית ולהוריד את השומן?
אירובי קל(סקי 30-40דקות)מוריד שומן? או שזה רק קלוריות?

תודה רבה!

אתה לא יכול לבחור מאיפה להוריד שומן בגוף
אם אתה חושב שאתה צריך לרדת עוד אז תרד עוד, עניין של העדפה אישית

בסופו של דבר חיטוב = ירידה באחוז שומן = ירידה במשקל גוף
אני שומע הרבה פעמים דברים כמו "סיימתי לרדת במשקל עכשיו נשאר רק לחטב", זה טעות בהבנה הבסיסית של מה זה לחטב

כמה אתה שוקל ומה הגובה שלך ?
אתה יכול גם להעלות תמונה לפורום "תמונות חברי האתר" להערכת אחוז שומן בגוף

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה לא יכול לבחור מאיפה להוריד שומן בגוף
אם אתה חושב שאתה צריך לרדת עוד אז תרד עוד, עניין של העדפה אישית

בסופו של דבר חיטוב = ירידה באחוז שומן = ירידה במשקל גוף
אני שומע הרבה פעמים דברים כמו "סיימתי לרדת במשקל עכשיו נשאר רק לחטב", זה טעות בהבנה הבסיסית של מה זה לחטב

כמה אתה שוקל ומה הגובה שלך ?
אתה יכול גם להעלות תמונה לפורום "תמונות חברי האתר" להערכת אחוז שומן בגוף

ליפני חודש הייתי 88קילו על 1.90,אבל עליתי בוודאות.

אני לא מאלה שרוצים חיטוב,אני מעדיף לעשות מסה מצידי כול החיים שלי,אני נהנה מזה.
אין דרך להוריד את השומן במותניים בלי חיטוב/לרדת במסה?

• פותח/ת השרשור
זה ניקרא שומן עיקש אינטרוולים יכולים לעזור בוודאות

אז נניח שזה שומן עיקש,אני יכול להמשיך לעלות במסה כרגיל?
האם יהיה שינוי משמעותי אם אני מוריד אותו עכשיו ועושה מסה,או עושה מסה ומוריד אותו בחיטוב?

אם אני לא טועה זה חוזר אחרי שאתה משמין שוב.. אז אם אתה כבר חטוב עדיף להיכנס למסה ובחיטוב הבא להוריד את השומן העיקש

עדיף לך כבר לצבור עוד מסה ואז לחטב לפי איך שזה נשמע

• פותח/ת השרשור
תרשה לי להמליץ לך על שחייה

בעיתי,אני נמצא בחדר כושר בלי בריכה(life n fitness),ולהירשם לבריכה מסודרת שאפשר לשחות בה עולה לא מעט.
אני לא מדבר על בריכה עירונית שאתה לא יכול לזוז בה.

אני חושב על שילוב אירובי-סקי 30דקות פעמים בשבוע לאחר אימון אנאירובי,מה אתה אומר?

שלום,ותודה לעוזרים

יש לי שומן בבצדדים של הבטן מלפנים ומאחור,אבל בכול הגוף אני דיי מחוטב.
אני לא רוצה להרזות כי אני גם ככה דיי רזה,יש דרך להישאר במסת שריר הנוכחית ולהוריד את השומן?
אירובי קל(סקי 30-40דקות)מוריד שומן? או שזה רק קלוריות?

תודה רבה!
אני חושב שהבעיה היא שפשוט אין לך מסיק מאסת שריר והגנטיקה שלך היא בעלת מותן רחבה

וכמה הטרלות היו פה באשכול אלוהים

• פותח/ת השרשור
אני חושב שהבעיה היא שפשוט אין לך מסיק מאסת שריר והגנטיקה שלך היא בעלת מותן רחבה

וכמה הטרלות היו פה באשכול אלוהים

אם אני ישלב אירובי(סקי) פעמים בשבוע 40דקות,זה יעזור לי להוריד שומן?-אני לא מחפש פלאים,פשוט פתרון שאפשר לשלב אותו פה ושם.

אם אני ישלב אירובי(סקי) פעמים בשבוע 40דקות,זה יעזור לי להוריד שומן?-אני לא מחפש פלאים,פשוט פתרון שאפשר לשלב אותו פה ושם.

גבררררר תקשיבב שנייה תעזוב הכל ופשוט תקשיב, מה שאתה צריך זה ידע לפי התגובות שלך יש לך אפס ידע בנושא, אל תכנס לאשכול הזה עד שאתה לא מסיים לקרוא את המאמר על חיטוב בפורטל. חלאס כמה אפשר לטחון מים? תעשה סקי גם חמש שעות זה לא ישרוף לך שומן אם לא תהיה לך תזונה נכונה. תצא מהסרט שהגוף פועל בצורה כזאת פשוטה שאם נעשה אירובי פה ושם אנחנו "נשרוף" שומן זה לא עובד ככה חלאס!

• פותח/ת השרשור
גבררררר תקשיבב שנייה תעזוב הכל ופשוט תקשיב, מה שאתה צריך זה ידע לפי התגובות שלך יש לך אפס ידע בנושא, אל תכנס לאשכול הזה עד שאתה לא מסיים לקרוא את המאמר על חיטוב בפורטל. חלאס כמה אפשר לטחון מים? תעשה סקי גם חמש שעות זה לא ישרוף לך שומן אם לא תהיה לך תזונה נכונה. תצא מהסרט שהגוף פועל בצורה כזאת פשוטה שאם נעשה אירובי פה ושם אנחנו "נשרוף" שומן זה לא עובד ככה חלאס!

מתי דיברתי על תזונה,מאיפה לך שהידע שלי שואף לאפס.

הבעיה היא שאני עושה מסה,אבל אני מתבאס שיש לי שומן במותניים.
אז חיפשתי תשובה,והבנתי שלעשות סקי פעמים בשבוע 40דקות יעזור לי להוריד קצת מהשומן(אני נשאר על מסה).

מתי דיברתי על תזונה,מאיפה לך שהידע שלי שואף לאפס.

הבעיה היא שאני עושה מסה,אבל אני מתבאס שיש לי שומן במותניים.
אז חיפשתי תשובה,והבנתי שלעשות סקי פעמים בשבוע 40דקות יעזור לי להוריד קצת מהשומן(אני נשאר על מסה).

לפי התגובה הזאת אני יודע שהידע שלך שואף לאפס. כן אחי תמשיך במסה ותוך כדי תעשה סקי כדי להוריד שומן בבטן. 😣

• פותח/ת השרשור
לפי התגובה הזאת אני יודע שהידע שלך שואף לאפס. כן אחי תמשיך במסה ותוך כדי תעשה סקי כדי להוריד שומן בבטן. 😣

זהו תודה,זה מה ששאלתי לא יותר.
רציתי להיות בטוח בזה,כי מזיינים לי את השכל במכון .

אפשר לנעול.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית