הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דלקת בגיד המרפק....

• פותח/ת השרשור Spiner
  • פורסם בתאריך

Spiner

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
זה היה סתם יום רגיל נסעתי באוטובוס לבסיס באתי לרדת והאוטובוס דפק ברקס עפתי קדימה אז הושתי יד להתפס על איזה עמוד ופתאום הרגשתי כאב במרפק, אחרי זה הלכתי להתאמן ואחרי כמה חזרות של בנצ פרס הרגשתי כאב רצח במרפק ואז אחרי כמה דקות עובר ושמתאמינים זה שוב חוזר...
זה כאב כזה טיפה מעל המרפק אם אני נוגע ומשחק שם אני מרגיש כאילו שריר תפוס וזה כבר כמה ימים בערך....
אז הלכתי ל(רופא כללי) והוא אומר שיש לי דלקת בגיד של המרפק והוא אמר משו מרפק טניס....
אבל אני מאמין שזה מרפק גולף.
הוא אמר שאסור לי להתאמן בכלל על פלג גוף עליון 10 ימים והביא לי כדורים בשם ARCOXIA 90 mg TABLETS (etoricoxib, MSD) ואמר לי לשתות אחד ביום בערב...
והוא אמר לי שאסור לי להתאמן על פלג גוף עליון בכלל במשך 10 ימים עד שזה יעבור
אז קבעתי טור לאורטופד ליום ראשון...
מה אתם חושבים באמת אסור להתאמן? יש לכם עצות לגבי המצב, מה לעשות, מה לא לעשות ואיך להעביר אתזה יותר מהר...
כי בתקופה האחרונה התחלתי כלכך להתמכר לאימונים וכלכך נהנה 10 ימים בלי אימונים נראים לי כמו גהנום עכשיו.

קרה לי כמוך בדיוק ... התאמנתי ופתאום התחלתי להרגיש כאבים במרפק
הלכתי לאורתופד והוא אמר שיש לי גולף אלבו והפנה אותי לאולטראסאונד על מנת לוודאות אם יש לי דלקת
ועכשיו חזרו אליי בדיוק היום התוצאות של האולטראסאונד ומתברר שהכל תקין ברוך השם .

העניין הוא שבכל זאת , אם אני שאין לי דלקת היו כאבים בזמן האימונים שמנעו ממני להתאמן
אז אתה בכלל אחי עדיף שתפסיק להתאמן לתקופה ותתחיל טיפול מלא על מנת להעביר את הדלקת ( אם יש לך בכלל - ממליץ לעשות אולטראסאונד)
תצטרך לקחת מנוחה של לפחות חודש - חודשיים מינימום וגם לאחר מכן שתחזור תתחיל לעבוד ממש בהדרגה אחרת אתה תצטרך מתישהו להפסיק להתאמן לגמרי.
תעשה פיזיותרפיות ותקח כדורים על מנת להעביר את זה כמה שיותר מהר .

זה אחרי כמה חזרות של בנצ פרס הרגשתי כאב רצח במרפק
עד שהכל יסתדר אתה יכול לנסות את לחיצת החזה עם משקוליות, מה שמאפשר לשחק עם הזוית של כפות הידיים ולמצוא זוית כזאת שבה אין כאב. לי זה עזר מאד לבעיה של כאבים במרפק שהיו לי (גילוי נאות: המשקל שאני מדבר עליו הוא נמוך). אגב, לחיצת חזה בשיפוע שלילי אני עושה עם מוט ואין לי איתו שום בעיה עם המרפקים. אין לי מושג למה.

יש לי משהו דומה....עדיין לא ראיתי רופא לגבי זה כי זה התחיל השבוע אבל יש לי דקירות קטנות במרפק ימין מידי פעם(ובכלל הרגשה מוזרה כזאת כל הזמן במרפק)...זה היה לי תמיד אבל מאז שהתחלתי להתאמן זה בתדירות גבוהה יותר ועכשיו לאחרונה התחיל לכאוב לי גם כשאני עובד על יד אחורית בשכיבה עם מוט W.
אני לוקח כדורים אנטי-דלקתיים קבוע (סלדרין וארט-3-פלקס) אבל בינתיים לא רואה שיפור.
עצות או איבחון מישהו?

כדאי לי להתאמן היום לראות אם כואב?
כי בדרך כלל זה לא כואב בזמן אימון )חוץ מהפעם האחרונה חח(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית