הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טעות ענקית נעשתה.

מצב
השרשור נעול

werewolf

משתמש פעיל
836
42
נק' מוניטין:
324
836
42
שלום,

כעיקרון הייתי בסוף החיטוב שלי ואתמול העליתי את הפחמימה ל 50 גרם והיום רציתי להיות על 80 גרם ו 400 של גירעון ולמשיך לעלות ככה כל יום 200 קלוריות.

אבל השד תקף אותי והיה לי רעב פשוט לא מובן , וידעתי שזה יקרה כי הייתי פשוט אחרי שבוע ארוך של רעב לא נורמלי וידעתי שיהיה לי התפרצות אבל חשבתי שאני אצליח לשלוט בעצמי.

כעיקרון הגזמתי עם הפחמימות היום ואכלתי מלא , וגם היה הרבה שומן כי זה היה אמור להיות יום עם תפריט רגיל ופשוט לא ידעתי שאני אשבר לקראת הערב -___-.

בעיקרון החלטתי פשוט מחר להתחיל תפריט נייטרלי ישר עם 110-120 גרם פחמימה ככה ו 100 שומן וחלבון פי 2 ממשקל גוף.

עד כמה נדפקתי? והאם אפשר להוריד את הנוזלים בתפריט נייטרלי?

אחח הקושי..

טעות ענקית מי ישמע כאילו קפצת מקומה שמינית.
לא קרה כלום,תמשיך כרגיל.

• פותח/ת השרשור
טעות ענקית מי ישמע כאילו קפצת מקומה שמינית.
לא קרה כלום,תמשיך כרגיל.

בוא נאמר שזה גם פסיכולוגי בגלל זה אני מתחרפן מבפנים.

חוץ מזה אכילת שומן ברמה כזאת יכולה לגרום לעלייה גדולה בשומן , בגלל זה אוכלים מינימום שומן בהעמסת פחמימות.

ומה לגבי השאלה על הנוזלים? אפשרי? הגבלתי פחמימה ל 120 ויש לי שתי אימונים בשבוע שאני מזיע ממש מלא , זה יכול לעזור? ( נשמע קצת טיפשי המשפט הזה ).

זאת כן טעות ענקית כי זה עלול להוביל לריבאונד של שומן שעבדת קשה מאוד בשביל להיפטר ממנו בחיטוב.

חחחח גם לי קרה משהו דומה היום... פשוט לעסתי וירקתי אחכ חחח כמו אנורקסיה תאמין לי
יאללה שיעבור כבר הקיץ הזה, מת להעמיס פחמימות כל יום

• פותח/ת השרשור
חחחח גם לי קרה משהו דומה היום... פשוט לעסתי וירקתי אחכ חחח כמו אנורקסיה תאמין לי
יאללה שיעבור כבר הקיץ הזה, מת להעמיס פחמימות כל יום

לא מבין איך זה עוזר לי פה כל כך .. אבל בהצלחה שיהיה לך..

לא ניסיתי לעזור לך אם לא הבנת. פשוט רציתי לתמוך בך כי אני מכיר את ההרגשה
אתה זה שהגזים ואמר "טעות ענקית נעשתה"

• פותח/ת השרשור
לא ניסיתי לעזור לך אם לא הבנת. פשוט רציתי לתמוך בך כי אני מכיר את ההרגשה
אתה זה שהגזים ואמר "טעות ענקית נעשתה"

איזה הרגשה 😛 , אכלת משהו קטן וירקת , אני העמסתי... ובלי לירוק ודרך אגב רק שתדע יש חומר ברוק שכבר מתחיל לפרק עמילן שנקרא עמילז שמפרק אותו למולקולות של גלוקוז.. אז לא יודע אם עזר לך שירקת ..

רק רוצה הכוונה לאן לפנות מכאן ..

אם תעשה איזה אירובי ארוך מחר לא תאזן את ה"מעידה" שלך ?

בוא נאמר שזה גם פסיכולוגי בגלל זה אני מתחרפן מבפנים.

חוץ מזה אכילת שומן ברמה כזאת יכולה לגרום לעלייה גדולה בשומן , בגלל זה אוכלים מינימום שומן בהעמסת פחמימות.

ומה לגבי השאלה על הנוזלים? אפשרי? הגבלתי פחמימה ל 120 ויש לי שתי אימונים בשבוע שאני מזיע ממש מלא , זה יכול לעזור? ( נשמע קצת טיפשי המשפט הזה ).

אין קשר בין אכילת שומן לעלייה בשומן זה א'.
ולא קרה כלום מיום אחד שהעמסת,גם אם היית 2000 קלוריות מעל הנייטרלי שלך,כמה זה 300 גרם שומן העלית?קיצר לא סיפור.

• פותח/ת השרשור
אם תעשה איזה אירובי ארוך מחר לא תאזן את ה"מעידה" שלך ?

לא יודע אם אוכל מחר לבצע אירובי אבל ביום שני אכן אבצע , אבל זה לא יעזור בהכרח.

מה אתה חושב לגבי התפריט?

- - - עידכון הודעה - - -

אין קשר בין אכילת שומן לעלייה בשומן זה א'.
ולא קרה כלום מיום אחד שהעמסת,גם אם היית 2000 קלוריות מעל הנייטרלי שלך,כמה זה 300 גרם שומן העלית?קיצר לא סיפור.

* מצטער על שתי פוסטים ראיתי את התגובה שלך אחרי ששלחתי *

ומה אתה חושב לגבי זה שאני יתחיל כבר את הנייטרלי ממחר? או שפשוט אחזור ל 80 פחמימה ואעלה ל 110 יום אחרי?

זה ישנה משהו?

ננעל
פעם הבאה תקבל אזהרה אם לא תפתח כותרת עניינית

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית