הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה בדדליפט

• פותח/ת השרשור asf
  • פורסם בתאריך

asf

משתמש פעיל
591
61
נק' מוניטין:
373
591
61
אשמח לעצות !

דברים שאני חושב שאני צריך לשפר זה לנסות שהאגן יפנה יותר למעלה אבל אני לא בטוח לגבי זה-אתם תאמרו לי.

דרך אגב אני לא גמיש בהאמסטרינג בכלל,בנתיים אני עושה מידי פעם מתיחות להשתפר בגמישות אם למישהו יש עצות לתת לי לגבי שיפור גמישות אני אשמח ! והחוסר גמישות הזה יכול לדפוק לי את הטכניקה ?

- - - עידכון הודעה - - -

מקפיץ !
תעזרו לי מחר אני עושה דדליפט שוב צריך עזרה ועצות לשיפור :(

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יש לך קטע כזה שכל פעם שאתה מסיים חזרה אתה מכופף את הגב, תשמור על גב מוקשת כי פה מתחילות בעיות.

חוץ מזה לפי דעתי לוקח לך יותר מידי זמן בין כל חזרה, ואתה חייב באמת לרדת עוד אחורה..
תאמין לי שאני פחות גמיש ממך ואם אני יכול לרדת מספיק גם אתה יכול, אתה כנראה פשוט מפחד פסיכולוגית
ליפול אחורה כי לקראת סוף התנועה אתה מכופף את הגב בשביל להוריד את המוט.

• פותח/ת השרשור
יש לך קטע כזה שכל פעם שאתה מסיים חזרה אתה מכופף את הגב, תשמור על גב מוקשת כי פה מתחילות בעיות.

חוץ מזה לפי דעתי לוקח לך יותר מידי זמן בין כל חזרה, ואתה חייב באמת לרדת עוד אחורה..
תאמין לי שאני פחות גמיש ממך ואם אני יכול לרדת מספיק גם אתה יכול, אתה כנראה פשוט מפחד פסיכולוגית
ליפול אחורה כי לקראת סוף התנועה אתה מכופף את הגב בשביל להוריד את המוט.

אני דווקא יכול להשען עוד אחורה...אתה אומר שאני צריך לקחת את התחת יותר אחורה? ולהקשית את הגב עוד?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית