הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם שומן = שומן ?

TvrSp12

משתמש משקיע
3,716
2,957
נק' מוניטין:
4,269
3,716
2,957
יש משמעות לזמן וכמות שומן שנצבר בגוף על האפשרות להיפטר ממנו.
לדוגמא האם יש הבדל עם צוברים 20 ק"ג שומן בשנה ואז מנסים להוריד אותו מול שומן שנצבר לאורך שנים?
או שבסופו של דבר שומן הוא בר שריפה/הורדה ע"י תזונה ואימונים מתאימים?
האם התשובה תלויה גם בגיל ?
תודה מראש ומתנצל אם חפרתי.

האם זה משנה אם העלית 20 קילו במשך 3 שנים או שנה ומה יהיה יותר קל להוריד?
מבחינה גופנית ומטבולית לא,אין.

ומגיל מסוים חילוף חומרים מתחיל לרדת אם אני לא טועה

• פותח/ת השרשור

סבבה אז אין תירוצים לזה שנשארו לי love handles.
נכסח גם אותם.

מבחינה יחסית, חילוף החומרים יורד מהיום שנולדת. מבחינת כמות הקלוריות הכללית שאתה יכול לאכול ביום, זה מתחיל לרדת מהיום שבו הפסקת לגבוהה.

מבחינה יחסית, חילוף החומרים יורד מהיום שנולדת. מבחינת כמות הקלוריות הכללית שאתה יכול לאכול ביום, זה מתחיל לרדת מהיום שבו הפסקת לגבוהה.
אתה מדבר על משקל שלא זז + הפסקת לגבוהה = אתה יורד בקלוריות, או שאתה מדבר גם על מצב שאתה עולה במשקל גוף (נניח עושה מסה עם פלוס קלורי של 500) והפסקת לגבוהה?

אתה מדבר על משקל שלא זז + הפסקת לגבוהה = אתה יורד בקלוריות, או שאתה מדבר גם על מצב שאתה עולה במשקל גוף (נניח עושה מסה עם פלוס קלורי של 500) והפסקת לגבוהה?
כן, הכוונה למשקל סטטי ולא דינאמי. כמובן שככל שהמשקל גבוה יותר, ההוצאה האנרגטית תהיה גבוהה יותר.
אם אתה עולה במסת השריר, ההוצאה האנרגטית שלך עולה מאחר ומסת שריר גוזלת יותר אנרגיה משומן (נניח) וסביר להניח יותר מתאי עצב, אבל זה מאוד תלוי איפה בדיוק בגוף, האם יש כיווץ של השריר באופן תמידי, באיזו עצימות וכו'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית