- פותח/ת השרשור
תודה רבה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה
אחי לא ראיתי את התגובה שלך מצטער..תנסה לשבת יותר אחורה בסקוואט. תצלם פעם הבאה גם בעוד זווית כדי שנראה את הזווית של הברכיים.
בדדליפט אל תעקם את הגב ככה. חבל עליך. תרד עם האגן אחורה. תעבור קצת על סרטוני טכניקה.
לפי המאמר בקילוגרם זו הנוסחה הנכונה,בסקוואט הגב אכן מכווץ אבל חזרה אחרונה קרה לי משהו שלא קרה לי אף פעם ואני קצת מודאג למרות שאין כאבים בכלל,הגב ממש קרס כי נתקעתי בראק..נראה לי שמוקדם מדי להוסיף תרגילי עזר
בלבלת קצת את האימונים B ו-A. בד"כ עושים A סקוואט, בנץ', דדליפט ו-B סקוואט, פרס, *מתח
*אם לא עושים פאוורקלין
עדיף לא לעשות שינויים.(אולי זה יעבוד, אבל עדיף ללכת עם הבנוי)
בבנץ' תנסה בלי עזרה כמה שאפשר. תספור כמה בסה"כ חזרות אתה מצליח לבד. ככה נדע לעזור אם אפשר לעלות משקל.
בכל מקרה, נשמע שאתה צריך פעם הבאה להשאר על אותו משקל. תנסה ככה שלוש פעמים, אם אתה תקוע עדיין אז ריסט.
אתה אוכל מספיק?
בקשר לסקוואט, יש מצב שאתה לא מכווץ את הגב מספיק?
נראה גם שאתה לא מישר את הגב מספיק, אבל אולי זה סתם נראה לי.
תקח נשימה עמוקה לפני החזרה ותשחרר אחרי שאתה עולה. זה אמור לעזור ליציבות.
תודה רבה,יש לך עצה לגבי החוסר גמישות בכתפיים?לא נורא יש ימים כאלה,
אל תעבור למכונות! תהיה מבסוט שאתה אפילו לא בן 14 וכבר מרים 80קילו סקוואט אתה חזק
האמת שאני לא בטוח, הייתה לי בידיוק אותה בעיה עם הכאב הזה ומה שפתר את זה היה אחיזה רחבה יותר ומתיחות לידיים ולכתפיים לפני האימון
תודה,קצת נרגעתי עם העיניין של הכאב מתחת לשכמות,הכאב עבר לגמרי וכנראה שהשילוב של אימון כוח קשה מאוד וקורס גלישה של 5 שעות הוא קשה ובקלות אפשר להגיע לאימון יתר..תעשה מתיחות.
http://www.exrx.net/Stretches/DeltoidAnterior/Seated.html
תעשה את זה וכל פעם תגדיל את המתח דרך זה שתתקדם קדימה עם התחת.
כל פעם תתקדם טיפה, תחכה שהמתיחה תעלם והגוף יתרגל לזה ותתקדם עוד קצת ועוד קצת ועוד קצת עד שימאס לך.
תרגע ותעשה את זה בסבבה שלך, 3-5 פעמים בשבוע ל-2 סטים.
כן אכן דדליפט פח,50 עם המוטתגידו אני לא מבין משהו,נגיד מישהו רושם 50ק"ג בנץ זה אומר עם המוט או 25כול צד?
ואחלה לוג גבר,רק שמתי לב שהטכניקה בדדליפט לא משהו.
אם הייתי יכול לעזור הייתי עוזר,אבל אני גם מתאמן מתחיל.