לוג Starting Strength חדש

• פותח/ת השרשור gome12
  • פורסם בתאריך
squat_shelf.jpg
תודה רבה

אימון 28.7
אימון A
אחד האימונים הכי טובים שהיו לי
סקוואט: 72.5 pr היה מלחמה אבל סגרתי כמו גדול,עד עכשיו עוד לא היה אפילו כשל פעם אחת בסקוואט.. והתחלתי לשים את המוט כמו שצריך לא כמו HB
בנץ: 50 ק''ג pr בלאגן אחד שלם,יש קימור ממש קטן בגב,המוט לא עולה בצורה ישרה.. חייב לעבוד על זה
מתח: 5x3 +4 pr
אימון מצוין חוץ מהבנץ
סקוואט סט שני:

בנץ:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אימון 30.7
אימון B
אימון קשה
סקוואט: PR 75 5X3,לא האמנתי שאני יסגור בלי כשל אבל הצלחתי.. היה לחץ מטורף הרגשתי שאני עומד להתעלף..
פרס: 27.5 קליל
דדליפט: 67.5,קל,לדעתי העליה טובה אבל בירידה אני מעקם את הגב לגמרי אימון הבא אני יסגור את הפינה הזאת

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תנסה לשבת יותר אחורה בסקוואט. תצלם פעם הבאה גם בעוד זווית כדי שנראה את הזווית של הברכיים.
בדדליפט אל תעקם את הגב ככה. חבל עליך. תרד עם האגן אחורה. תעבור קצת על סרטוני טכניקה.

תנסה לשבת יותר אחורה בסקוואט. תצלם פעם הבאה גם בעוד זווית כדי שנראה את הזווית של הברכיים.
בדדליפט אל תעקם את הגב ככה. חבל עליך. תרד עם האגן אחורה. תעבור קצת על סרטוני טכניקה.
אחי לא ראיתי את התגובה שלך מצטער..
אימון 1.8
סקוואט: 77.5 סגרתי את כל הסטים אבל בסט האחרון הגב קרס וזה היה קצת מפחיד למרות שלא הרגשתי כאבים בגב... מאוד מאוד מקווה שלא יקרה יותר
בנץ: 52.5,הצלחתי רק סט ראשון בלי עזרה של ספוטר,להשאר עם המשקל? (היה ממש קשה ואני לא יצליח לעלות ל55 נראה לי)
מתח: 5x3 +5
יד קדמית 8x2

מתח : 5x3 +5

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נראה לי שמוקדם מדי להוסיף תרגילי עזר

בלבלת קצת את האימונים B ו-A. בד"כ עושים A סקוואט, בנץ', דדליפט ו-B סקוואט, פרס, *מתח
*אם לא עושים פאוורקלין
עדיף לא לעשות שינויים.(אולי זה יעבוד, אבל עדיף ללכת עם הבנוי)

בבנץ' תנסה בלי עזרה כמה שאפשר. תספור כמה בסה"כ חזרות אתה מצליח לבד. ככה נדע לעזור אם אפשר לעלות משקל.
בכל מקרה, נשמע שאתה צריך פעם הבאה להשאר על אותו משקל. תנסה ככה שלוש פעמים, אם אתה תקוע עדיין אז ריסט.
אתה אוכל מספיק?

בקשר לסקוואט, יש מצב שאתה לא מכווץ את הגב מספיק?
נראה גם שאתה לא מישר את הגב מספיק, אבל אולי זה סתם נראה לי.
תקח נשימה עמוקה לפני החזרה ותשחרר אחרי שאתה עולה. זה אמור לעזור ליציבות.

נערך לאחרונה:
נראה לי שמוקדם מדי להוסיף תרגילי עזר

בלבלת קצת את האימונים B ו-A. בד"כ עושים A סקוואט, בנץ', דדליפט ו-B סקוואט, פרס, *מתח
*אם לא עושים פאוורקלין
עדיף לא לעשות שינויים.(אולי זה יעבוד, אבל עדיף ללכת עם הבנוי)

בבנץ' תנסה בלי עזרה כמה שאפשר. תספור כמה בסה"כ חזרות אתה מצליח לבד. ככה נדע לעזור אם אפשר לעלות משקל.
בכל מקרה, נשמע שאתה צריך פעם הבאה להשאר על אותו משקל. תנסה ככה שלוש פעמים, אם אתה תקוע עדיין אז ריסט.
אתה אוכל מספיק?

בקשר לסקוואט, יש מצב שאתה לא מכווץ את הגב מספיק?
נראה גם שאתה לא מישר את הגב מספיק, אבל אולי זה סתם נראה לי.
תקח נשימה עמוקה לפני החזרה ותשחרר אחרי שאתה עולה. זה אמור לעזור ליציבות.
לפי המאמר בקילוגרם זו הנוסחה הנכונה,בסקוואט הגב אכן מכווץ אבל חזרה אחרונה קרה לי משהו שלא קרה לי אף פעם ואני קצת מודאג למרות שאין כאבים בכלל,הגב ממש קרס כי נתקעתי בראק..
אני אוכל מספיק,עובדה שבסקוואט אני עולה במשקלים ממש טוב,גם בדדליפט ופרס כנראה שבבנץ גם הטכניקה לא הכי טובה. אחלה אימון
סקוואט: 80 5x3 הייתה מלחמה מטורפת
פרס: 30 ק''ג קשה וגם יש טיפה עבודה על טכניקה (אני מאבד שווי משקל בסוף התנועה שהמוט למעלה)
דדליפט: 75 5x1 היה קשה ולא הצלחתי לשמור בירידה על גו ישר,חייב לעבוד על זה

אימון 6.8
אימון גרוע כל כך
נתחיל בזה שהתחלתי בתחילת השבוע קורס גלישת גלים אז יש סיכוי שבגלל זה גם לא סגרתי בסקוואט והכתפיים עובדות המון בכל החתירות והדברים האלה וגם היד אחורית הרגשתי שהיא תפוסה
סקוואט: 80
5
5
2
יכלתי לסגור גם את הסט האחרון אבל כל האימון הייתי מרוכז בזה שכל פעם שאני מחזיר את המוט לראק יש לי כאבים באיזה נקודה בצד ימין בגב ובכללי נראלי שאין לי גמישות בכתפיים. בסט האחרון כעיקרון הייתי מרוכז רק בכאב הזה,אני רק עוד חודשיים בן 14 ואני מפחד מאוד מאוד מפציעה בגיל הזה היה כבר כמה פעמים שחשבתי לעבור למכונות קצת עד לגיל 14 שזה עוד חודשיים-שלוש ,אני חייב לציין שבזמן הסט עצמו אין לי שום כאבים בגב רק שאני מחזיר את המוט לראק ושאני לוקח אותו,יכול להיות שגם האחיזה צרה מידי (2 ס''מ ימינה מהטבעת, שם אני שם את הזרת)
בנץ: היה אמור להיות 52 אבל בגלל כל העיניין של הכתפיים והגב אז עשיתי 45 5x3 קל מאוד (גם כי רציתי לעבוד על טכניקה,אני צריך לעבוד על הקימור בגב אבל היום באימון זה היה פעם ראשונה שהחזתי את המוט באחיזת המוות או משהו כזה.. המשקל מרגיש הרבה יותר קל והרבה יותר קל להוריד את המוט לחזה בקו ישר אני מרגיש הרבה יותר שליטה על המוט)
מתח: 5x3 +5 הייתי אמור לסגור את זה בלי בעיה כי כבר עשיתי את זה,אבל היד אחורית הייתה תפוסה..
הקורס אמור להגמר ביום ראשון הקרוב: עד אז מה לעשות: להשאר עם אותם משקלים?
אני מאוד מצטער על החפירה אבל אני מאוד מפחד מכל העיניין של הפציעות ואולי מוקדם מידי להתחיל בגיל כזה? (לחכות חודשיים לגיל 14 ואז?)
מה דעתכם?

לא נורא יש ימים כאלה,
אל תעבור למכונות! תהיה מבסוט שאתה אפילו לא בן 14 וכבר מרים 80קילו סקוואט אתה חזק

האמת שאני לא בטוח, הייתה לי בידיוק אותה בעיה עם הכאב הזה ומה שפתר את זה היה אחיזה רחבה יותר ומתיחות לידיים ולכתפיים לפני האימון

תעשה מתיחות.
http://www.exrx.net/Stretches/DeltoidAnterior/Seated.html
תעשה את זה וכל פעם תגדיל את המתח דרך זה שתתקדם קדימה עם התחת.
כל פעם תתקדם טיפה, תחכה שהמתיחה תעלם והגוף יתרגל לזה ותתקדם עוד קצת ועוד קצת ועוד קצת עד שימאס לך.
תרגע ותעשה את זה בסבבה שלך, 3-5 פעמים בשבוע ל-2 סטים.

האמת שאני לא בטוח, הייתה לי בידיוק אותה בעיה עם הכאב הזה ומה שפתר את זה היה אחיזה רחבה יותר ומתיחות לידיים ולכתפיים לפני האימון

תעשה מתיחות.
http://www.exrx.net/Stretches/DeltoidAnterior/Seated.html
תעשה את זה וכל פעם תגדיל את המתח דרך זה שתתקדם קדימה עם התחת.
כל פעם תתקדם טיפה, תחכה שהמתיחה תעלם והגוף יתרגל לזה ותתקדם עוד קצת ועוד קצת ועוד קצת עד שימאס לך.
תרגע ותעשה את זה בסבבה שלך, 3-5 פעמים בשבוע ל-2 סטים.
תודה,קצת נרגעתי עם העיניין של הכאב מתחת לשכמות,הכאב עבר לגמרי וכנראה שהשילוב של אימון כוח קשה מאוד וקורס גלישה של 5 שעות הוא קשה ובקלות אפשר להגיע לאימון יתר..

אימון יותר גרוע מהקודם.. הקורס גלישה הזה דפק לי תמשקלים והתאוששות לגמרי
סקוואט: 80 ק''ג,יש לי עוד אימון אחד לנסות להצליח ועם לא אני עושה ריסט קטן..
5
4
2
מרגיש חרא,כי גם הטכניקה היא בידיוק אותו דבר בערך (אני מצליח להחזיק את הגב רק ב1-2 הראשונות אחרי זה אני פשוט לא מצליח)
פרס: 5x3 טיפה קשה לא יותר מידי
דדליפט: 75
יכלתי לסיים אבל הטכניקה פשוט פח (אני לא מצליח לרדת בלי לעגל תגב) אחד המדריכים הציע לעזור לי בדדליפט נקווה לטוב
סה''כ שבוע גרוע מאוד.. כל המשקלים שהיו האימון זה משקלים שכבר העפתי..
אני מאוד מאוד מקווה שלפחות הטכניקה טיפה השתפרה בסקוואט

נערך לאחרונה:
חזרתי אחרי טיול של 3 ימים ויש עליי כל כך הרבה מוטיבציה אבל אני עושה ריסט של 5 ק''ג בסקוואט כי פספסתי אימון וגם 5 ק''ג בבנץ ובדדליפט אני בכלל חוזר ל60 ק''ג כי אין לי טכניקה... אימון A
12.8
אימון מטורף!
סקוואט: למרות הריסט היה קשה 75kg 5x3
בנץ: 50 ק''ג היה ממש קל,לפני שהתחלתי את אחיזת המוות כבר הייתי בכשל בסט השני ב52.5
מתח: עברתי למתח בספונציה כדי שאני לא יצטרך לתת עבודה מיותרת על הבייספס 5x3 +6.25 היה קשה בטירוף,חזרה אחרונה התחלתי לבעוט עם הרגליים..
תכף יעלו סרטונים.. אמן כל אימון יהיה ככה

נערך לאחרונה:
תגידו אני לא מבין משהו,נגיד מישהו רושם 50ק"ג בנץ זה אומר עם המוט או 25כול צד?

ואחלה לוג גבר,רק שמתי לב שהטכניקה בדדליפט לא משהו.
אם הייתי יכול לעזור הייתי עוזר,אבל אני גם מתאמן מתחיל.

תגידו אני לא מבין משהו,נגיד מישהו רושם 50ק"ג בנץ זה אומר עם המוט או 25כול צד?

ואחלה לוג גבר,רק שמתי לב שהטכניקה בדדליפט לא משהו.
אם הייתי יכול לעזור הייתי עוזר,אבל אני גם מתאמן מתחיל.
כן אכן דדליפט פח,50 עם המוט

אימון B
14.8
סקוואט: בן זונה
5
3
5
הסט השני זה רק כי לא נחתי מספיק (אימון הבא 80 (השיא שלי),שמתי לב שבחזרות האחרונות בסקוואט הבטן כואבת ברמות וממש ממש קשה לי לכווץ אותה והגב קורס טיפה כתוצאה מזה.. מה לעשות?
פרס: 30 ק''ג קליל,שאתה נותן חזרות מהירות המשקל הרבה הרבה יותר קל..
דדליפט: התרגיל היחידי שבגללו אני לא אוהב את אימון B,ירדתי ל60 שוב,הטכניקה פשוט פח ופשוט חרשתי כמו חמור על כל הסרטונים והכול..
אימון בסדר..

נערך לאחרונה:
סקוואט: 80 5x3,קשה בטירוף,הגב עדיין קורס אבל הרבה הרבה פחות (למרות שהרגשתי כאבים קטנים אחרי הסקוואט בגב) העמידה שלי לא הייתה טובה בכלל (רגליים פונות החוצה ב70-80 לפחות) הרגליים הרבה הרבה אחרי רוחב כתיפיים וכנראה שבגלל זה היה קשה לי לשמור על הכיווץ בגב (עם כי התרגיל שעשיתי לפני הסקוואט עזר לי מאוד!)
בנץ:52 5x3 הייתי יכול להעיף את הכל אבל בסט שני עזרו לי ממש טיפה והייתי יכול לסיים בלי שום עזרה (אימון הבא 55)
מתח בספונציה : 6x3 +6.25
אחלה אימון אבל מודאג קצת מהסקוואט מקווה שיסתדר עד אימון הבא
סרטונים תכף יעלו

נערך לאחרונה:
אימון B
19.8
סקוואט: 67.5 יש שיפור אדיר בטכניקה,לא יודע למה אבל המשקל היה טיפה קשה,אימון הבא 72.5,ומשם אני עולה רק ב2.5 סה''כ הריסט עזר לי מאוד ואני מודה לכם על זה שאמרתם לי להוריד משקל כי לדעתי מהר מאוד הייתי דופק את הגב אבל בזכותכם שמתי את האגו בצד והורדתי משקל
פרס: pr 32.5 אני נשבע שזה פעם ראשונה שאני יכול להגיד שאני באמת מרגיש שקשה בפרס
דדליפט: 60 1x3
הטכניקה גם השתפרה אבל עדיין יש מה לעבוד בעיקר בירידה,עשיתי 3 חזרות כי התחיל לנזול לי דם בכמויות ואנשים העירו לי על זה תוך כדי הסט,אימון הבא מכנסיים ארוכים..
בכללי אני מרגיש שהטכניקה השתפרה ברמות..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית