הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה לאחר יציאה משגרה במסה

• פותח/ת השרשור Melamed
  • פורסם בתאריך

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
טוב אז ככה אני התחלתי מסה לפני שבוע לאחר חיטוב ארוך והפעם החלטתי שהמסה תהיה מבוקרת עם כמה שפחות עליה בשומן.
ויש לי כמה שאלות, קורה לפעמים שיש לי אירועים לא מתוכננים כמו פתאום יציאה עם חברים לאכול או להיות במסעדה עם חברה שלי ואז קורה שבעצם אני אוכל מחוץ לתפריט ובעצם מוסיף עוד קלוריות, וכן אני יודע שלא עולים בשומן ביום אחד אבל הקטע פה הוא שגם לאחר היום הזה אני בפלוס קלורי בגלל התפריט מסה שלי מה שבעצם יוצר עודף של קלוריות עוד מהיום של ה"צ'יט" אז רציתי לשאול מה כדאי לעשות ביום לאחר הארוחה הלא מתוכננת שכוללת?
אם הצ'יט הוא מתוכנן מראש אז פשוט להפחית מהתפריט באותו היום ולבצע יותר אירובי נכון? ואם זה לא מתוכנן מה עושים ביום למחרת?

ושאלה שניה אני נוסע בשבוע הבא לחו"ל למשך שבוע ושם אני לא מתכוון לשמור על תזונה אז רציתי לשאול מה עליי לעשות בשבוע שאני חוזר לארץ האם להמשיך כרגיל במסה או לצאת לדל פחמימה עם תוספת של אירובי במהלך השבוע הזה?

תודה.

עם אתה אוכל יותר מידי תעשה אירובי יום אחרי.
בנוגע לחול, עם אתה רואה שהשמנת תוך שבוע אז תעשה חיטוב קצרצר אבל תתצתרך לאכל הרבה מאוד כדי להשמין בשבוע.
לדעתי תמשיך מאסה פשוט תשלוט קצת בכמויות שאתה מכניס בחול

ביום שאחרי לקצץ קלוריות זה לא הפתרון, אני מאמין שימי צ'יט הלא מתוכננים שלך לא קורים פעמיים שלוש בשבוע בגלל זה אתה בסדר,
מה שלא צפוי לא נורא, דל פחמימה יום אחרי לא יגרום לך לשינוי(רק בנוזלים טיפה, שיחזרו לך אחרי כמה ימים)

אם היה לך צ'יט למחר תעשה אירובי ותנסה לשרוף את הקלוריות שהכנסת בצ'יט .
אבל כשאתה יוצא עם לברים נגיד לאכול בורגר אל תגיד טוב נו נעשה אירובי ותכאל מכל הבא ליד , תוכאל רק את ההמבורגר ככה שאחרי שעה אירובי למחרת תהיה מסודר

• פותח/ת השרשור
השאלה היא איך אני משלב אירובי ארוך ביחד עם האימון משקולות? האימונים במסה גם ככה קשים וביום שאחרי הציט אני צריך להוסיף יחסית הרבה אירובי..
ועוד דבר בהנחה שהציט מתוכנן פשוט להוריד מהתפריט במהלך היום?
ומה אני עושה אחרי היזה מחו״ל? יוצא לחיטובון קצר?

לדעתי צ'יט במסה פעם בכמה ימים לא יהרוג אותך..מקסימום אם אתה כול כך מקפיד אז שהצ'יט יהיה במקום ארוחה

יש בדיוק על הנושא הזה מאמר בפורטל.
בכל מקרה, נגיד אתה יודע שהיום בערב אתה יוצא, תחשוב מראש פחות או יותר כמה תאכל בחוץ מבחינת הקלוריות
ותוריד את זה מהתפריט במשך היום. אני לא רואה סיבה לעשות אירובי יום אחרי הארוחה, זה לא יתרום לך הרבה
ואתה סתם תדפוק לעצמך את ההתאוששות. אתה יכול להגביל את עצמך מראש לפעמיים בשבוע ובאותם ימים תסדר
תפריט מראש ככה שתוכל להתפרע קצת, אתה יכול לסדר את האימונים גם שהם יהיו יום אחרי היציאה, ככה תרוויח מהפלוס
הקלורי והביצועים באותו יום יהיו טובים יותר.
חוץ מזה, אתה במסה אז לא צריך להיות אנאלי בקשר לזה, מקסימום תעלה עוד קילו.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית