הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה שאלות אשמח לעזרה

Nadav Peled

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
לפני חודש הייתי בשיא, אבל במשך חודש הבחינותת לא התאמנתי כלל, עוד חודשיים אני מתגייס- האם שווה באמת להשקיע או שכמו שרבים אומרים זה בזבוז זמן כי בצבא אתה מאבד את רוב העבודה וההשקעה שלך?
שאלות נוספות- אם יש לי זמן בחודשיים האלה להתאמן יום יום- האם יש תוכנית יעילה לקח? או שעדיף להשאר עם הSS?
איך כדאי לשלב אימוני ריצה? בימי המנוחה או בסוף כול אימון?
האם בסקוואט עלי להוציא את התחת החוצה או פשוט לרדת כמה שיותר כול עוד המוט נשאר בקו האמצע של כף הרגל?

חודשיים אימונים בהחלט יעזרו לך, שאר בSS.
לאן אתה מתגייס? אם לוחם כנראה שתאבד די הרבה אבל יש דבר שנקרא " זיכרון שריר", על עצמי אני יכול להבטיח לך שזה אמיתי.

מומלץ לשלב אימוני ריצה ולהיכנס טיפה לכושר, לא יותר מדי כי בצה"ל יש "סולם מאמצים" כולם מתחילים כביכול מ-0

בקשר לסקוואט תקרא את המדריך, תראה סרטונים.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
העניין לגבי הסקוואט שיש כולכך הרבה סרטונים באינטרנט וההדגמה היא לא אחידה, ואז אי אפשר לדעת על איזה סרטון אפשר להסתמך ועל איזה לא,
אני יודע להגיד אבל שאני עושה LOWBAR ואם מישהו יוכל להביא סרטון שיודע שהוא אמין והטכניקה שמוסברת בו נכונה אני ממש אודה לו 😃

Back
למעלה תחתית