הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

[שאלה ] בקשר לתוכנית האימונים שלי

Omri Harari

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום , אני בן 18 שוקל 90 קילו וגובה 1.80 אני ההיתי מתאמן והפסקתי , ועכשיו שוב חזרתי . עכשיו ההיתי רוצה לדעת אם התוכנית שלי טובה או שלא . אני עובד AB
A:
חזה
4 תרגילים 3 סטים כל תרגילים 10-12 חזרות , לחיצת חזה בשכיבה 20 -22.5 כל צד , פרפר במכונה , חזה עליון מכונה וחזה תחתון מכונה .
יד קדימת 3 תרגילים 3 סטים כל תרגיל 10-12 חזרות , כפיפות מרפקים עם מוט W במעמידה 5-7.5 קילו כל צד , כפיפות מרפקים בישיבה שיפוע חיובי 7.5 משקולת יד , תתרגיל השלישי איני זוכר .
רגלים סקואט 3 סטים 10 חזרות
B:
גב 3 תרגילים 3 סטים כל תרגיל 10-12 חזרות , פול אובר עליון בעמידה עם מוט , משיכת פול עליון באחיזה רחבה , ובאחיזה צרה ולפעמים חתירה מכשיר.
יד אחורית 3 תרגילים 3 סטים כל תרגיל 10-12 חזרות , פשיטת מרפקים עם משקול יד בעמידה ,פשיטת מרפקים עם פוליעליון חבל ,פשיטת מרפקים בשכיבה עם משקול יד.
כתפיים 2 תרגילים 3 סטים כל תרגיל 10-12 חזרות ,הרחקת כתפיים על משקולת יד , לחיצת כתפיים במכשיר בישיבה
וכמובן בטן בכל סוף אימון .
עכשיו המטרה שלי להתחזק איזה אימון אני צריך לעשות משהו לשנות ? אני נחשב עדיין מתחיל ? איך תגדירו תתוכנית הזאת .
והאם כדי לעבור לss ? הss נראה לי הרבה יותר קצר מהתוכנית הזאת אז אני מפחד שהוא לא יהיה יעיל.
תודה 😃

נערך לאחרונה:
יד קדמית 90 חזרות.
כל מה שמתחת לפופיק... 30.

מה דעתך על התוכנית? היית אומר שהיא מאוזנת?

SS יעיל, בSS תתחזק יותר מהשטויות שרשמת למעלה, SS הוא לא אימון קצר אני מבטיח לך.

התכנית שלך גרוע,
אם אתה רוצה "להתחזק" ולעלות בשרירים תעשה SS,
ואם אתה רוצה "להתחזק" ולאבד שומן תעיף את הAB הזה, תעשה FBW ותתחיל לרוץ.

• פותח/ת השרשור
אוקי הבנתי אותכם , קראתי על ה ss ויש שם באימון משהו כמו 4-5 תרגילים ולא בדיוק הבנתי איך זה הולך , יש מצב שתסביר לי איך
זה עובד ואיזה תרגילים בדיוק .
ויש לי חבר שמשתמש בתוכנית , לאיזה fbw כדי לו להחליף כדי להוריד תאחוזן שומן , תודה 😃

Back
למעלה תחתית