הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני לא מתחיל ממש, ארצה להתייעץ בירידה באחוז שומן במצבי הנוכחי

• פותח/ת השרשור Heya
  • פורסם בתאריך

Heya

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
אני לא מתחיל ממש ויחסית יוזר וותיק בפורום אך שחכתי את פרטי החשבון, מתאמן כמה שנים ON/OFF עם צבא באמצע וכו'...
ארצה להתייעץ בירידה באחוז שומן במצבי הנוכחי...

אני חייב לציין שבמהלך השנים למדתי על תזונה ואימונים למרות שבתקופות האחרונות שום דבר ממה שאני עושה לא נכון.
אני רוצה להתמקד במצב הנוכחי שקורה כרגע כי הוא פשוט לא מובן לי...

אני שוקל 64-65 קילו, גובה 172-173

סידור האימונים הוא ABC רגיל, 3 פעמים בשבוע, מה שכן - האימונים הם קריעה.. נותן את כל הכוח, עד שאני יוצא שבור מחדר הכושר.

העניין הוא כזה פשוט - אני מתאמן בצורה הזו כבר כ-5 חודשים, עם "דיאטה" דלה מאוד שבסופה מכילה כ- 1600 קלוריות עם 150 גרם חלבון.

במהלך כל חמשת החודשים יש תרגילים שבהם "איכשהו" אפילו העליתי משקלי עבודה מה שלא הגיוני לי.. אבל הדבר הלא הגיוני שבו אני תוהה הוא... לא ירדתי במשקל, עקב כך כמובן לא ירדתי באחוז השומן. מאז תחילת חמשת החודשים אני עומד על 12% שומן, עם כל התהליך נשארתי פלוס מינוס 12% כאשר הסדרי האכילה שלי כמעט ועקביים לחלוטין כל יום, כנ"ל לגבי סידור האימונים.

אני יודע שזה לא מצב לדיאטה או חיטוב, ואני יודע שההרגלים שלי ההפך מנכונים. בבקשה לא אחפש תגובות של "למה בכלל תנסה לרדת במשקל"....

כרגע הייתי פשוט רוצה לדעת איך לעזאזאל עם הנתונים הקיימים, נשארתי באותו משקל ולצערי גם לא ירדתי באחוז השומן לפחות?.. כיצד זה אפשרי?

יש שאמרו שחישוב הקלוריות שאני אוכל ביום לא נכון, בדקתי עשרות פעמים והראתי לאנשים מסביב, אכן יוצא כ- 1600 קלוריות.
התחזוקה שלי היא בערך 2200 קלוריות. זאת אומרת שב- 1700 אצטרך כבר להתחיל לרדת "יפה" מה שאומר שב-5 חודשים סביר להניח שארד מ12 ל-10 אחוז... (שסה"כ זו מטרה שכיוונתי אליה מאחר ואני כבר מתאמן ומתנהל בצורה הנוכחית..)

כיצד זה אפשרי?

תודה רבה לכם,

במשך ה5 חודשים נתקעת גם במשקל וגם באחוז שומן? כמה קילו ירדת מאז שהתחלת?

במקום לתת הכל עד שאתה מפורק בABC שלך תחליף לאימונים פשוטים יחסית של FBW X3 פעמים בשבוע,
ותתחיל לעשות אירובי, מומלך על אינטרווליום (HIIT פרוטוקול TABATA תריץ חיפוש)

אם אתה עוד יותר רוצה אז תרד לדל פחמימה של 50-70 גרם.
ולך לפי הספר בתפריט שלך+העמסות מסודרות.

ככה אתה תצליח במקום לצאת "שבור" מהחדר כושר.

למה אתה מתאמן ABC שלוש פעמים בשבוע בחיטוב? מה לגבי פרוטוקולים לשומן עיקש?

אתה מחשיב כל דבר שאתה אוכל(ושותה)? ותזכור שגם נשנושים בסוף מצטברים... אם תאכל כ-20 עגבניות(אני מגזים בכוונה) זה יצטבר לך לכמות נכבדה של קלוריות...
בקשר לתכנית, תחליף לFBW כמו שאמרו מעליי, אתה מסתכן באיבוד מסת שריר(למרות שזה לא קרה לך ככל הנראה)

• פותח/ת השרשור
למה אתה מתאמן ABC שלוש פעמים בשבוע בחיטוב? מה לגבי פרוטוקולים לשומן עיקש?

כי אני לא בחיטוב. מבחינת נתונים אני כן,אבל מה שיוצא זה שככה התאמנתי ואכלתי במשך חמישה חודשים, אני לא בחיטוב, אבל מתסכל כרגע אחורה ותוהה אך במצב שהסברתי למעלה, לא ירדתי בכל זאת באחוז שומן?

- - - עידכון הודעה - - -

תמונה לא הכי ברורה כדי שאסביר את עצמי..:
534534.jpg

נניח וארצה פשוט להיות טיפה יותר חטוב לחודשיים הקרובים, נראה ע"פ התמונה שלא אצטרך להוריד הרבה, 1.5-2 קילו בצורה נכונה, האם אני טועה?
העניין הוא שזה לא קרה במשך 5 חודשים עם "תפריט" דל מאוד של קלוריות ואימונים יחסית קשים.

ואני מחשיב כמעט כל דבר שאני אוכל, כן.

פשוט תעבוד על פרוטוקול שומן עיקש+תאכל לפי הספר..
זה יעשה את העבודה..

למרות שלפי המשקל-גובה שלך אין לך יותר מדי מסה, כי אתה על אחוז שומן נמוך

Back
למעלה תחתית