הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון ברחוב לאחר שנתיים בחדר כושר

• פותח/ת השרשור ziv2
  • פורסם בתאריך

ziv2

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
נגמר לי המנוי בחדר כושר לאחר שנתיים של אימונים, ואני מעוניין לנסות את התחום של סטריט וורקאוט לפחות לכמה שבועות לפני שאני נרשם למכון אחר, כדי לראות אולי אני אתחבר לזה.

אני שוקל 80 על כ10-11 א"ש וגובה 177 ככה שיש לי מסה טובה הייתי אומר.
איפה אני יכול למצוא תוכנית אימונים של משקל גוף בלבד? בתוכניות כאלו מאמנים את כל הגוף באותו אימון או שיש פיצולים? איך זה עובד?
יש ברשותי מתח ומקבילים
תודה על העזרה

תחפש באינטרנט STREETWORK OUT יש להם אתר ישראלי פה בארץ שיש שם גם תרגילים , בנוסף תמיד תוכל להיכנס לאתרים מחו"ל
אם אתה יכול תחפש של רוסים אני יודע שאצלם זה דווקא קטע מאוד חזק

• פותח/ת השרשור
תחפש באינטרנט STREETWORK OUT יש להם אתר ישראלי פה בארץ שיש שם גם תרגילים , בנוסף תמיד תוכל להיכנס לאתרים מחו"ל
אם אתה יכול תחפש של רוסים אני יודע שאצלם זה דווקא קטע מאוד חזק
את התרגילים אני מכיר הבעיה שאני לא יודע בדיוק איך להרכיב תוכנית טובה כי אין הרבה מבחר כמו שיש במכון ככה שלדעתי חלק גוף אחד באימון זה מוגזם לסוג כזה של אימונים...

חזרתי מהאימון הראשון שלי שהיה נראה ככה:
שכיבות סמיכה 3X35
מקבילים 3X12

מתח רחב 3X8
צ'ין אפס ידיים צמודות 3X8

הרמת רגליים 3X15

סקוואט רגל אחת 3X10
סקוואט רגיל ATG 50 חזרות

מה אתם אומרים? מספיק טוב לאימון ראשון? איזה עוד תרגילים להכניס?

• פותח/ת השרשור
יש לך שם עשרות תכניות מהקל אל הקשה.

כן אני מכיר את האתר הבעיה שהכל מבולגן שם, יש שם הרבה תוכניות לקבוצת שריר מסוימת והרבה לכל הגוף או לחלקי גוף, איך אני יודע מה לעשות?
יש פה מישהו עם ניסיון בעניין?

כן אני מכיר את האתר הבעיה שהכל מבולגן שם, יש שם הרבה תוכניות לקבוצת שריר מסוימת והרבה לכל הגוף או לחלקי גוף, איך אני יודע מה לעשות?

גם אני ישמח לתוכניות טובות.. ניסיתי להירשם גם לפורום שלהם לבקש תוכנית ומשום מה הוא לא נותן לי

לי נגמר היום המנוי ומה שאני מתכוון לעשות זה 2 אימונים שמחולקים לקבוצות שרירים ספציפיות ועוד אימון אחד על כל הגוף. כמובן להתחיל ממה שהם מחשיבים קל.

וואו סחטיין על האתר 😃 קבל מוניטין
חחח תודה אחי אבל לא אני בניתי אותו...😉

אתה יכול לעשות פרונט לבר באק לאבר
מתח עם יד אחת ולהתקדם עם זה

לא כדאי מתח עם יד אחת,
פעם נדפק לי המפרק של היד בגלל זה :nono:

Back
למעלה תחתית