הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

Redneck Method

• פותח/ת השרשור Vibryll
  • פורסם בתאריך
יודע מה הכי עצוב שאנשים עשו ממכון כושר מכון לבלט !
במכון זורקים משקלים וצריך להיות רעש אומנם לא ב 60 קילו אבל במשקלים כבדים שיהיה וטוב שכך .
עצוב שזה מה שנהיה !
כן, אבל המנהל כולו חש שהוא מאסטר של העולם ויודע הכל.
אומר לי שכאן זה לא בית ספר להרמת משקולות, אעלק.
אין אחד ששאלתי אותו עליו ולא שונא אותו.

השאלה אם יש לך מכון אחר באיזור, אני מניח שלא חסר באשדוד, אבל אם במכון אחר אין מנהל שיזיין תמוח על דברים כאלה או אחרים

השאלה אם יש לך מכון אחר באיזור, אני מניח שלא חסר באשדוד, אבל אם במכון אחר אין מנהל שיזיין תמוח על דברים כאלה או אחרים
אני בודק אופציות, אבל כרגע מה שחשוב הוא למצוא דרך לצאת משם יפה בלי לשלם סכום מפגר.

Vibryll עדכן את הלוג ״Redneck Method״:

עדכון לוג: 06/11/14

שבוע 3:

אימון 3:

Squat:
60X5
90X4
120X3
140X2
145X3X5-לא היה כזה קל, אבל היה סה"כ סבבה.

Bench Press:
60X5
70X4
80X3
90X2
95X3X5-היה סביר, הכל ננעל.
רציתי לנסות את החימום שרן כהן המליץ עליו, אבל נזכרתי רק לקראת ה-80.
גם הוספתי קלוריות, נראה איך ילך.

KB Swings
24X3X15

סה"כ אימון קטלני!

קרא את שאר עדכון הלוג...

שמע אם אתה מחפש דרך לצאת מהמכון תמשיך להתאמן כמו ליפטר וברעש ותגיד לו אתה מוזמן להעיף אותי ולהחזיר לי את הכסף אם לא נראה לך.

שמע אם אתה מחפש דרך לצאת מהמכון תמשיך להתאמן כמו ליפטר וברעש ותגיד לו אתה מוזמן להעיף אותי ולהחזיר לי את הכסף אם לא נראה לך.
ואם זה מה שקורה, הוא מחוייב להחזיר לי הכל, בהשוואה למצב שבו אני בעצמי אבקש לעזוב?
מה זה החימום שרן כהן המליץ עליו?
שכחתי איפה זה היה, צריך לחפש.

ואם זה מה שקורה, הוא מחוייב להחזיר לי הכל, בהשוואה למצב שבו אני בעצמי אבקש לעזוב?
רק שלא יהיה מצב שהוא יגיד שהוא מעיף אותך כי אתה "מהווה סכנה לציוד ולסובבים" או משהו כזה בשביל לא להחזיר לך הכל

אם הוא יעיף אותך אז זה יהיה אינטרס שלו להחזיר לך הכל... אחרת תמשיך לעשות לו בלאגן.

Vibryll עדכן את הלוג ״Redneck Method״:

עדכון לוג: 13/11/14

שבוע 4:

אימון 3:

Squat:
60X5
90X4
115X3
130X2
145X1
155X3X5-כבר אחרי הסט הראשון רציתי למות, היה מזעזע, ואפילו כתבתי לקובה וטום שאני כנראה נכשל.
סט שני היה יותר טוב וגם בשלישי הייתה מלחמה, אבל הכל עלה.
מתחיל להיות לי נורא כבד וצריך לשקול את המשך הדרך, כי אני צופה לכשל ב-160 בשבוע הבא.

Bench Press:
50X5
60X5
70X4
80X3
90X2
97.5X3X5-היה סבבה לגמרי, הלחיצה משתפרת.

KB Swings
24KGX3X15

סה"כ אימון קטלני, אבל לא קל בכלל.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות