ייעוץ לגבי תוכנית FBW ארבע פעמים בשבוע

• פותח/ת השרשור koko19
  • פורסם בתאריך

koko19

משתמש קבוע
1,347
89
נק' מוניטין:
-73
1,347
89
לפי פורטל קילוגרם התוכנית אמורה להיות מבוצעת עד 3 פעמים בשבוע.. השאלה שלי אם אפשר לבצע אותה שבוע אחד 4 פעמים (א,ג,ה,ש) ושבוע שני רק 3 פעמים (ב,ד,ו) וחוזר חלילה?

לא. ואני עונה לך בהנחה (אולי אני תמים) שאתה מתקדם ברוב התרגילים מאימון לאימון ומתאמן כמו שצריך.

אם אתה סתם יושב ומפמפם אפשר גם להתאמן כל יום.

תודה , עוד תגובות מהכרישים הוותיקים פה? 😵‍💫🥊
סליחה, טעות שלי. משום מה הנחתי שאתה בחיטוב ולכן אינך שואף לעלות במשקלים. אם אינך בחיטוב אז לא, אבל אם כן אז בכיף...(כלומר אם אתה לא רוצה לעלות במשקלים בזמן החיטוב)

• פותח/ת השרשור
סליחה, טעות שלי. משום מה הנחתי שאתה בחיטוב ולכן אינך שואף לעלות במשקלים. אם אינך בחיטוב אז לא, אבל אם כן אז בכיף...(כלומר אם אתה לא רוצה לעלות במשקלים בזמן החיטוב)

לא. ואני עונה לך בהנחה (אולי אני תמים) שאתה מתקדם ברוב התרגילים מאימון לאימון ומתאמן כמו שצריך.

אם אתה סתם יושב ומפמפם אפשר גם להתאמן כל יום.

אפשר הסבר למה לא ?... ההגיון שלי אומר אם צריך יום חופש בין אימון לאימון כמו שרשום בפורטל קילוגרם וגם ברור לכולם אז לפי מה שרשמתי יש יום חופש בין אימון לאימון ...

וכן אני במסה <<

תודה לכם

צרפתי את המאמר שנלקח מאתר פיתוח גוף שאסור לפרסם פה.

קבצים מצורפים

• ScreenHunter_06 Jul. 08 19.50.png
    ScreenHunter_06 Jul. 08 19.50.png
    KB 34.3 · צפיות: 181
  • ScreenHunter_06 Jul. 08 19.51.png
    ScreenHunter_06 Jul. 08 19.51.png
    KB 31 · צפיות: 158
  • ScreenHunter_06 Jul. 08 19.57.png
    ScreenHunter_06 Jul. 08 19.57.png
    KB 21.7 · צפיות: 176
נערך לאחרונה:
אי אפשר לענות על זה ממש מבלי להכיר אותך אבל בגדול כשהמשקלים יעלו אתה פשוט תפסיק להתקדם. אולי אפילו תתחיל לפתח פציעות.

לרוב נהוג לעשות את מה שאתה מציע עם חלק עליון ותחתון או משהו כזה.

כשאתה מתאמן רציני וגמור אחרי כל אימון אתה חייב כל שלושה אימונים יומיים מנוחה כדי להתאושש, אתה גם תרגיש את זה.
זה מורגש באמצע SS לדוגמה, או אחרי אימון נפח/עצימות של טקסס.

אם אתה מתאמן ארבע פעמים בשבוע ומסוגל להתאושש מאימון לאימון, ולהתקדם גם, אשריך. עשה זאת.

אבל בוא נחשוב יחד, אם זה המצב בד"כ, והכל מושלם לכאורה, אז בשביל מה המציאו AB?

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתאמן ארבע פעמים בשבוע ומסוגל להתאושש מאימון לאימון, ולהתקדם גם, אשריך. עשה זאת.

אבל בוא נחשוב יחד, אם זה המצב בד"כ, והכל מושלם לכאורה, אז בשביל מה המציאו AB?

בתוכנית AB אתה לא תאמן 4 פעמים בשבוע את כול השרירים כמו ב FBW אז לדעתי אין בכלל מקום להשוואה , שנהם שונות במטרה וגם בעצימות הביצוע מבחינת תרגילים.

בתוכנית AB אתה לא תאמן 4 פעמים בשבוע את כול השרירים כמו ב FBW אז לדעתי אין בכלל מקום להשוואה , שנהם שונות במטרה וגם בעצימות הביצוע מבחינת תרגילים.

אתה הופך סיבה ותוצאה.
בAB אתה לא מאמן ארבע פעמים בשבוע בדיוק בגלל שאתה לא יכול. אם אתה יכול, אז לא עושים AB.

• פותח/ת השרשור
אתה הופך סיבה ותוצאה.
בAB אתה לא מאמן ארבע פעמים בשבוע בדיוק בגלל שאתה לא יכול. אם אתה יכול, אז לא עושים AB.

כלומר לפי דבריך תוכנית AB זה למתאמנים חלשים יותר (שלא יכולים)?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית