הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תזונה ואימונים לחיטוב

• פותח/ת השרשור TRX
  • פורסם בתאריך

TRX

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
שלום פורום LBS !
אני רוצה להתחיל חיטוב ולרדת באחוזי שומן אבל המידע שאני מוצא סותר את עצמו כל פעם.
הבנתי שבחיטוב צריך תוכנית אימונים FBW, התוכנית בפורטל לא מתאימה לי והייתי רוצה FBW עם תרגילים למתחילים יותר.
קראתי את המדריך לחיטוב ונושא התזונה לא ברור לי כל כך. בנושא התזונה הבנתי שאני צריך להיות בגרעון קלורי, אבל מעבר לזה לא הבנתי כל כך, אז אשמח אם תוכלו לתת לי תפריט תזונה לתקופת החיטוב.
בנושא התוספים , הבנתי שבשביל חיטוב מוצלח אי אפשר לקבל את החלבון (2 גרם חלבון לכל קילוגרם משקל) רק מאוכל ורצוי לקנות אבקה.
קיבלתי המלצה על Dymatize Isoltate Elite משום שהערכים בה מתאימים לחיטוב (יחס חלבון-פחמימה 3:1 אני חושב ו0% שומן)
אם יש לכם אבקות טובות יותר אשמח לשמוע.

הנתונים שלי:
גובה 1.76
משקל 77
א.ש: לא בטוח משום שהמכשיר בחד"כ גרוע, אבל בסביבות ה17-19

תודה רבה!

נערך לאחרונה:
אתה לא חייב אבקת חלבון, זה בשביל נוחות. אתה כו יכול לקבל את כל החלבון רק מהאוכל.
מה זה "תרגילים למתחילים"? הטכניקה שלהם היא טכניקה שכולם צריכים לדעת.
יש גם תפריטי תזונה בפורטל, תיקח את הזה של ה-70 קילו לחיטוב.
אם אתה בכל זאת בוחר באבקה, האבקה שאתה מדבר עליה נחמדה, אבל אני ממליץ על ISO100 של DYMATIZE. מושלמת לחיטוב.(יקרה)

בקשר לאבקה דיימטיז היא אחלה.

בקשר לתפריט אף אחד לא הולך לבנות לך תפריט כאן, יש בפורטל תפריטים אבל הם די משעממים אתה יכול להחליף דברים עם ערכים זהים.

תקרא את המאמר להורדה באחוזי שומן מהפורטל, תלמד אותה טוב ויאללה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה רבה לשניכם על המענה.
עוד שאלה, לא פעם ראשונה שאני רואה אנשים אומרים "עוד X זמן אני מסיים את החיטוב", לפי מה הם קובעים שהחיטוב הסתיים?
כמה זמן חיטוב לוקח בדרך כלל?

מה זה "תרגילים למתחילים"? הטכניקה שלהם היא טכניקה שכולם צריכים לדעת.
הכוונה היא לתרגילים כמו סקווואטים (על מנת לבצע סקוואט נכון צריך לדעת את הטכניקה, ואני לא חושב שמישהו בחד"כ שלי (כולל המדריכים) יכול להסביר לי אותה), מקבילים, מתח וכו' שאני לא יכול עדיין לבצע והם לא מתאימים לי

נערך לאחרונה:
בקשר לשאלה שלך,
דבר ראשון הם יכולים לדעת לפי קצב הירידה שלהם מתי הם יגיעו ליעד בערך, מכיוון שזה תכנית מסודרת על לפרטים הקטנים בלי חריגות.
ומצד שני יש כאלה שפשוט שמים יעד תאריך ל"סוף הסבל" נקרא לזה ככה, ואז יותר קל להם בתהליך.

• פותח/ת השרשור
כמה זמן בערך יקח לי לרדת ל11% שומן מ18%?
ועוד שאלה, הבנתי שאחרי כל 10-12 ימיי חיטוב מגיע יום העמסה, אתה יכול להסביר לי על היום הזה? מה אוכלים בו? למה עושים את זה?
וכנראה שאני הולך על ה DYMATIZE Isolate Whey Protein ולא על הISO100 משום שהיא מעבר לתקציב שלי...

Back
למעלה תחתית