נחכה ונראה , גם אם הוא התחיל ss הוא לא הגיע לתוצאות בגללה , עכשיו אני רואה בפייסבוק שהוא רשם שהוא עובד 6 פעמים בשבוע במכון , לא אוכל פיצה והגאנקפוד שרובכם מכניסים לפה וכו וכו 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נחכה ונראה , גם אם הוא התחיל ss הוא לא הגיע לתוצאות בגללה , עכשיו אני רואה בפייסבוק שהוא רשם שהוא עובד 6 פעמים בשבוע במכון , לא אוכל פיצה והגאנקפוד שרובכם מכניסים לפה וכו וכו 😃
אתה יודע בדרך כלל שבן אדם מדבר ככה הוא גדול בעצמונחכה ונראה , גם אם הוא התחיל ss הוא לא הגיע לתוצאות בגללה , עכשיו אני רואה בפייסבוק שהוא רשם שהוא עובד 6 פעמים בשבוע במכון , לא אוכל פיצה והגאנקפוד שרובכם מכניסים לפה וכו וכו 😃
חחחח ילדון ,אתה יודע בדרך כלל שבן אדם מדבר ככה הוא גדול בעצמו
תעלה תמונות של השינוי שלך מאז שהתחלת לעבוד נפח
רגע אז אתה אומר שאתה מגיב ככה כי אתה מבואס שאנשים מתקדמים ואתה לא ?חחחח ילדון ,
טוב נזרום איתך,
תראה לי בן אדם שמדבר "ככה" והוא גדול.....
בדיוק ולכן אני גם אומר שהם על חומרים כי אין מצב שהם נראים טוב , במיוחד אם הם לא מתאמנים כוח ואז אין מצב שהשריר שלהם יצליח להתאושש אז כמובן שהם על חומרים :Dרגע אז אתה אומר שאתה מגיב ככה כי אתה מבואס שאנשים מתקדמים ואתה לא ?
עכשיו אתה מבין זה ידוע שבחלב ופיצה יש שברי אסטרואידיםבדיוק ולכן אני גם אומר שהם על חומרים כי אין מצב שהם נראים טוב , במיוחד אם הם לא מתאמנים כוח ואז אין מצב שהשריר שלהם יצליח להתאושש אז כמובן שהם על חומרים :D
כל יום שריר אחד אתה עושה ?תודה רבה אנשים ואני עובד נפח כבר 9 חודשים ומדי פעם כח 😃
אותי יותר מעניין מי הלהקה ושם של השיר ?
תפסיק לדבר שטויות.נחכה ונראה , גם אם הוא התחיל ss הוא לא הגיע לתוצאות בגללה , עכשיו אני רואה בפייסבוק שהוא רשם שהוא עובד 6 פעמים בשבוע במכון , לא אוכל פיצה והגאנקפוד שרובכם מכניסים לפה וכו וכו 😃