הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון השינוי שלי בכמה דק

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=28838

ההבטחה שלך לא שווה כלום,זה למה אתה אדום.
נחכה ונראה , גם אם הוא התחיל ss הוא לא הגיע לתוצאות בגללה , עכשיו אני רואה בפייסבוק שהוא רשם שהוא עובד 6 פעמים בשבוע במכון , לא אוכל פיצה והגאנקפוד שרובכם מכניסים לפה וכו וכו 😃

נחכה ונראה , גם אם הוא התחיל ss הוא לא הגיע לתוצאות בגללה , עכשיו אני רואה בפייסבוק שהוא רשם שהוא עובד 6 פעמים בשבוע במכון , לא אוכל פיצה והגאנקפוד שרובכם מכניסים לפה וכו וכו 😃
אתה יודע בדרך כלל שבן אדם מדבר ככה הוא גדול בעצמו
תעלה תמונות של השינוי שלך מאז שהתחלת לעבוד נפח

רגע אז אתה אומר שאתה מגיב ככה כי אתה מבואס שאנשים מתקדמים ואתה לא ?
בדיוק ולכן אני גם אומר שהם על חומרים כי אין מצב שהם נראים טוב , במיוחד אם הם לא מתאמנים כוח ואז אין מצב שהשריר שלהם יצליח להתאושש אז כמובן שהם על חומרים :D

בדיוק ולכן אני גם אומר שהם על חומרים כי אין מצב שהם נראים טוב , במיוחד אם הם לא מתאמנים כוח ואז אין מצב שהשריר שלהם יצליח להתאושש אז כמובן שהם על חומרים :D
עכשיו אתה מבין זה ידוע שבחלב ופיצה יש שברי אסטרואידים

• פותח/ת השרשור
תודה רבה אנשים ואני עובד נפח כבר 9 חודשים ומדי פעם כח 😃

אשכרה משהו קרא מה שהוא כתב בהתחלה ? חחח

גוף מפלצתי תמשיך כך

תפסיק לדבר שטויות.

בטעות נתתי לך מוניטין חיובי, אל תדאג, במהרה זה יהפוך לשלילי.

שינוי ענק !
אם תוכל לפרט יותר לגבי התזונה שלך ותוכניות אימונים שעבדת איתם / עובד היום זה יעזור פה להרבה אנשים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית