הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אופני כושר- כדאי?

• פותח/ת השרשור Shroud
  • פורסם בתאריך

Shroud

משתמש מתחיל
44
1
נק' מוניטין:
1
44
1
אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה, אבל אנסה את זה:
לאחר מחשבה עם עצמי, כנראה שלחדר כושר לא ארשם בזמן הקרוב. גם יש לי חרדת קהל כך שריצות/הליכות בחוץ קצת לא בשבילי.

מה שאני רוצה זה לקנות אופני כושר, עד 600 ש"ח +- ומכאן הבעיה: אני נכנס ל-Zap אבל אני לא מבין בזה יותר מידי ולכן לא יודע מה הכי כדאי לי לקנות. אשמח מאוד אם מישהו יכול לעזור לי בזה ולייעץ לי לקנות אופני כושר הכי טובים שניתן עד מחיר 600 ש"ח +-. אפשר 100 שקל יותר, זה לא הבעיה. אבל אני לא רוצה להגזים במחיר.

חשוב שיהיו כל מיני מדדים - אולי איזה מרחק עברתי, כמה קלוריות אני שורף, וכו'.

תודה רבה.

• פותח/ת השרשור
להוריד משקל, והרבה. אני הורדתי 18 ק"ג בחודשיים האחרונים וצריך להוריד עוד 30.

לפי דעתי זה רעיון רע לקנות אופני כושר אם אין לך ניסיון באימונים וכוח רצון חזק.
זה יהפוך אחרי בערך שבועיים למתלה,מנסיון(לא שלי אלא של הרבה אנשים אחרים שקנו וזה תקוע בסלון).
אגב אם לא אכפת לך שאני שואל,למה בחרת לא להרשם לחד"כ?

לקנות אופני כושר עם רצון כמו שלך,לא יעזור כלל!
תתגבר על הפחד שלך ותתחיל לרוץ בשכונה\בעיר. אין ממה לפחד,תציב לעצמך מטרה ותראה איך תצליח.
ואיך בדיוק הורדת 18 ק"ג בחודשיים? הרי אתה לא עושה ספורט בחוץ כמו שאתה מספר,ולא נרשמת לחד"כ.
מעניין מאוד.
ואני הייתי ממליץ להירשם לחד"כ,אבל תלוי מה המטרה האישית שלך.

• פותח/ת השרשור
לקנות אופני כושר עם רצון כמו שלך,לא יעזור כלל!
תתגבר על הפחד שלך ותתחיל לרוץ בשכונה\בעיר. אין ממה לפחד,תציב לעצמך מטרה ותראה איך תצליח.
ואיך בדיוק הורדת 18 ק"ג בחודשיים? הרי אתה לא עושה ספורט בחוץ כמו שאתה מספר,ולא נרשמת לחד"כ.
מעניין מאוד.
ואני הייתי ממליץ להירשם לחד"כ,אבל תלוי מה המטרה האישית שלך.
אטקינס. זה ה"סוד" הקטן שלי. 18 ק"ג בחודשיים. ספורט עשיתי אולי 4 פעמים בחודשיים האחרונים (הליכה של שעה כל פעם).

אז תמשיך עם ההליכות, בתדירות יותר גבוה, עזוב את האופניים,
והעניין עם החדר כושר, אתה לא יכול בשום אופן ושום מצב להתגבר עליו?

ד"א אני הורדתי 20 ק"ג רק בהליכות ותזונה נכונה, עד היום אני מצטער שלא היה משולב שם חדר כושר..
אבל זה היה ממש מזמן ;maeq

שמע קודם כל להוריד משקל זה דרך תזונה. בשביל להקל על עצמך אתה יכול להוסיף גם פעילות אירובית.. דווקא אופני כושר? תקנה אופני הרים וצא לרכב בחוץ, למרות שהכי כדאי בשבילך זה להתחיל עם הליכות ולאט לאט להתקדם לריצות.

Back
למעלה תחתית