הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ביקורת על תוכנית שהמדריך נתן

אור צברי

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
מה קורה אנשים
לאחר הרבה זמן שלא התאמנתי והתעצלתי החלטתי שדי , נמאס
אני רוצה להנות מהחיים שלי ועשיתי לעצמי סווי'ץ במוח ונרשמתי למכון כושר בבת ים ששמו פרופיט
לחלק מהאנשים פה שרשומים במכון .. חח 😃
אז יש לי שתי מטרות :
1. לחטב את עצמי ולהוריד אחוזי שומן
ליישר את הגב מפני גיבנת שהתפתחה לי מאז ילדות ממושכת בישיבה במחשב...

אז אני לא אחד שמבין וכמו כולם המאמן של המכון בנה לי תוכנית רציתי להתייעץ איתכם 😃

חזה :

לחיצת חזה - מס' חזרות 15 סטים 3
פרפר - מס' חזרות 15 סטים 3

גב :

פולי - מס' חזרות 15 סטים 3
חתירה - מס' חזרות 12 סטים 3

כתפיים :

לחיצת כתפיים - מס' חזרות 12 סטים 3

רגליים :

פשיטת רגליים - מס' חזרות 15 סטים 3
כפיפת רגליים - מס' חזרות 15 סטים 3

יד קדמית :

משקולות יד יד בנפרד על הספה - משקל 4 קילו כל יד

בטן\גב תחתון :

כפיפות בטן מס' חזרות 10 סטים 3

מצטער שאני רק נותן שמות פשוט אני לא מכיר את השמות המדויקים של המכשירים

תודה 😃

מה השאלה?

התוכנית בסדר להתחלה.
מה עם הגב שלך? זה רציני?

תן לנו פרטים שלך - גיל, משקל, גובה

נערך לאחרונה:
הייתי מוריד תמספר חזרות ל 8-10
ומוסיף לרגלים סקוואט במקום שני התרגילים האלה למשהו כמו 5-6 חזרות 2-3 סטים

אם כבר אתה הולך על סיבולת כוח (15+ חזרות), שזה בסיס מעולה לכל אימון שתבחר לעשות בהמשך, תשנה את כל הסטים בכל התרגילים שיהיו 15+ חזרות ולא 12 חזרות כמו שיש חלק.. התוכנית תהיה לך טובה למשך חודש וחצי-חודשיים ואז תצטרך להתמקד יותר בכוח. עוד דבר זה שיש לך תרגיל ליד קדמית ולא ליד אחורית. בכללי בתור תוכנית להתחלה זה לא כל כך משנה בחודש-חודשיים הראשונים אתה בעיקר צריך להתנסות ולהבין ... אחרי זה יתנו לך דגשים של להתרכז יותר בתרגילים מורכבים, התאוששות נכונה, אימוני נפח, אימוני עצימות, וכו'...

זה בסדר למי שדורך פעם ראשונה במכון, ברגליים הייתי מכניס לחיצת רגליים וסקוואט חופשי ללא משקל וללא מוט במקום שתי המכונות.

בקשר לקיפוזיס, אם יש לך קיפוזיס חמור מאוד(נגיד אתה שוכב על הגב והצוואר צריך להתעקם מאוד כדי שהראש ייגע בספסל) סביר להניח שלא תגיע לעולם לגב ישר, אם זה קיפוזיס קל/אתה כפוף שחיה בסגנונות חתירה וגב, פעמיים-שלוש בשבוע בצורה רצינית למשך תקופה לא קצרה תביא לך תוצאות.
באימונים לא פותרים בעיות כאלה.

אם יש לך קיפוזיס חמור רצוי שלא תעשה תרגילים על הגב בלי כרית לתמיכה של הצוואר

דגש על עניין התכנית למתחיל,
כשתרגיש שמיצית(או שעבר חודש-חודש וחצי)
תחזור לפה ותתייעץ לגבי איזה תכנית אתה תתחיל אחריי.
בהצלחה! וכל הכבוד על השינוי, רק תתמיד

תוסיף סקוואטים לרגליים

חובה סקוואטים!
למתאמן שלא דרך בחיים בחדר כושר, לא חובה סקוואטים, ברור שזה מומלץ, אבל אם הוא יעשה חודש בלי סקוואטים ויצבור קצת ביטחון, לא יקרה כלום.

למתאמן שלא דרך בחיים בחדר כושר, לא חובה סקוואטים, ברור שזה מומלץ, אבל אם הוא יעשה חודש בלי סקוואטים ויצבור קצת ביטחון, לא יקרה כלום.

כל אדם שיכול לשבת לחרבן בשירותים יכול לעשות סקוואט וכמה שיותר מוקדם יותר טוב(לוקח זמן ללמוד)

כל אדם שיכול לשבת לחרבן בשירותים יכול לעשות סקוואט וכמה שיותר מוקדם יותר טוב(לוקח זמן ללמוד)
עוד פעם, אם הוא יעשה חודש בלי סקוואטים הוא לא ימות, לא אמרתי שזה לא מומלץ, ברור שכדאי, אבל בהשוואה למתאמן מתקדם יותר שסקוואטים זה חובה, מתאמן שעוד לא דרך בחדר כושר יכול לחכות חודש בשביל לצבור קצת בטחון לא יקרה כלום.

רק לעדכן אותך- יש לך חרא מכון.
אין אפשרות לסקוואט ודדליפט, אולי יש סמית' אבל לא כלוב או ראק. מצטער אבל אם אתה באמת מצפה להתאמן רציני וזה אומר סקוואט ודדליפט, תעזוב את המכון.

Back
למעלה תחתית