איך אני יכול לשמר כמה שיותר כוח?

aloniman

משתמש פעיל
889
18
נק' מוניטין:
94
889
18
אז אחרי שלוש שבועות של פלוגת הכנה שבהם אכלתי חרא, ישנתי קצת ועשיתי מדסים שהם בדיחה הכושר שלי ירד.
אם ואני התקבל אז אני הולך לשבוע מטווחים ששם אני שבוע בשטח=שבוע שאני אוכל הרבה חרא וישן קצת.
1. איך אני יכול לנסות לשמר כמה שיותר כוח?
2. מה אני יעשה עם האוכל? יש לי תוסף מגנזיום, לקנות גם מולטי? אני בספק אם אני יגיע שם לערכים כי רוב האוכל שם הוא חרא.
3. למה כשאני מרגיש עייפות, אני מרגיש אותה רק ברגליים? לדוגמה היום ישנתי 5 שעות והרגליים זה החלק הכי עייף בגוף למרות שלא הלכתי הרבה היום.
לכל השואלים, הפלוגת הכנה היא שלב מיון לפנימייה הצבאית לפיקוד שליד הריאלי

לא אומרים על אוכל חרא, כנראה שאתה חי טוב.

• פותח/ת השרשור

כן אני חי סבבה.... מה הפואנטה של התגובה?
ואחרי שראיתי כמה גופות של זבובים ושיערות בתוך האוכל, אני מאמין שאפשר להגיד זאת

על בסיס מה האוכל שלכם? מאיזה חדר אוכל כזה או סנדוויצים\ מנות קרב?

• פותח/ת השרשור
על בסיס מה האוכל שלכם? מאיזה חדר אוכל כזה או סנדוויצים\ מנות קרב?

מלא פחמימה בלי בשר או ירקות.
בבוקר אוכלים ביצה אחת ולחמניה.
צהריים זה מלא אורז או פחמימה פשוטה אחרת.
בערב זה חלבי שזה אומר קצת גבינות והרבה פסטה

- - - עידכון הודעה - - -

ד"א כשאמרתי שאכלתי חרא לא התכוונתי לאוכל..

חוץ מלהביא איתך הרבה טונה\אבקות חלבון מהבית אני לא יכול לחשוב על אף דרך אחרת.

אמנם אתה עדיין לא בצבא אבל לפי מה שאתה מספר זה דיי דומה מבחינת האוכל.
האוכל חרא, אל תבנה על תזונה נורמלית... כל עוד אתה נמצא בהכנה/פניימיה הזאת תצטרך להסתדר איכשהו עם פחות חלבון.
הייתי לפני שבוע-שבועיים במילואים וגם במילואים לא אכלנו כמו שצריך מבחינת חלבון, כמו שאמרו הפיתרון זה טונות או אבקת חלבון, אבל שוב אל תבנה על שעות שינה+מנוחה+תזונה נורמלית. תעשה מה שאפשר...

• פותח/ת השרשור
אמנם אתה עדיין לא בצבא אבל לפי מה שאתה מספר זה דיי דומה מבחינת האוכל.
האוכל חרא, אל תבנה על תזונה נורמלית... כל עוד אתה נמצא בהכנה/פניימיה הזאת תצטרך להסתדר איכשהו עם פחות חלבון.
הייתי לפני שבוע-שבועיים במילואים וגם במילואים לא אכלנו כמו שצריך מבחינת חלבון, כמו שאמרו הפיתרון זה טונות או אבקת חלבון, אבל שוב אל תבנה על שעות שינה+מנוחה+תזונה נורמלית. תעשה מה שאפשר...
טונה אין לי בעיה להביא, למרותך שזה מגעיל..
לא יכולה להיות לי הרעלת כספית מהטונה?
כשאין אימונים כלשהם אז ישנים די סבבה (לפעמים יש הקפצות בלילה ותרגולי פח"ע או הג"ס).
באימונים אתה יושן ממש גרוע, בגלל ההקפצות והמסעות שיש לך כל הזמן בערך..

טונה אין לי בעיה להביא, למרותך שזה מגעיל..
לא יכולה להיות לי הרעלת כספית מהטונה?
כשאין אימונים כלשהם אז ישנים די סבבה (לפעמים יש הקפצות בלילה ותרגולי פח"ע או הג"ס).
באימונים אתה יושן ממש גרוע, בגלל ההקפצות והמסעות שיש לך כל הזמן בערך..

הרעלה מכספית זה רק בכמויות מסחריות... אני אוכל טונה שלמה כל יום כבר כמה שנים טובות ולא קרה לי כלום(בדיקות דם תקינות).
קשה לישון 8 שעות כל לילה גם למי שבאזרחות, אלא אם כן אתה מובטל/בחופש מהלימודים...
תשתדל לישון כמה שיותר, ולאכול כמה שיותר טוב מבחינת ערכים.

• פותח/ת השרשור
הרעלה מכספית זה רק בכמויות מסחריות... אני אוכל טונה שלמה כל יום כבר כמה שנים טובות ולא קרה לי כלום(בדיקות דם תקינות).
קשה לישון 8 שעות כל לילה גם למי שבאזרחות, אלא אם כן אתה מובטל/בחופש מהלימודים...
תשתדל לישון כמה שיותר, ולאכול כמה שיותר טוב מבחינת ערכים.

טונה שלמה, כמה פחיות זה?
רק חבל שיהיה לי קשה מאוד לעלות שם מסה , מכוון שיש 3 מדסים בשבוע (כל חניך מיועד לרוץ 21) .

טונה שלמה, כמה פחיות זה?
רק חבל שיהיה לי קשה מאוד לעלות שם מסה , מכוון שיש 3 מדסים בשבוע (כל חניך מיועד לרוץ 21) .

פחית אחת, 110 גרם אחרי סינון.

עדיף כבר סקופ של חלבון לא? זה יוצא בערך אותו מחיר..
תלוי כמה חלבונים אתה צריך לתפריט, אני אישית צריך הרבה אז אני חייב גם טונה וגם אבקה בשביל להגיע לפי 2 משקל גוף.

• פותח/ת השרשור
תלוי כמה חלבונים אתה צריך לתפריט, אני אישית צריך הרבה אז אני חייב גם טונה וגם אבקה בשביל להגיע לפי 2 משקל גוף.

אני צריך 150, אז אני ינסה לאכול כמה שיותר בשר אם ויש שם

Back
למעלה תחתית