הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה | מתאמן מתחיל עם מאזן שלילי

• פותח/ת השרשור donic
  • פורסם בתאריך

donic

משתמש מתחיל
214
7
נק' מוניטין:
35
214
7
אני מדבר על הבנץ' והסקוואט בעיקר, אבל גם תרגילים לא מורכבים
כרגע אני על 40KG בשני התרגילים, האם אני אמור לעלות במשקלים עם מאזן שלילי (אבל ערכים נכונים ושינה טובה)?

אני מדבר על הבנץ' והסקוואט בעיקר, אבל גם תרגילים לא מורכבים
כרגע אני על 40KG בשני התרגילים, האם אני אמור לעלות במשקלים עם מאזן שלילי (אבל ערכים נכונים ושינה טובה)?
מה הנתונים שלך? גובה ? משקל?
בלי קשר למאזן שלילי אתה אמור להצליח יותר מ40 קילו אם אתה לא שחיף של 45 קילו

אתה כנראה תעלה במשקלים(מה40 קילו אני מאמין שאתה מתאמן מתחיל מאוד), אבל זה יפסק מהר מאוד בגלל המאזן השלילי שלך.
אתה לא אמור לעלות יותר מדי, וזה גם לא המטרה שלך אני מאמין(בגלל שאתה בשלילי=חיטוב)

• פותח/ת השרשור
אתה כנראה תעלה במשקלים(מה40 קילו אני מאמין שאתה מתאמן מתחיל מאוד), אבל זה יפסק מהר מאוד בגלל המאזן השלילי שלך.
אתה לא אמור לעלות יותר מדי, וזה גם לא המטרה שלך אני מאמין(בגלל שאתה בשלילי=חיטוב)
אתה חושב שאפשרי להגיע ל60KG בבנץ' ככה?

מה הנתונים שלך? גובה ? משקל?
בלי קשר למאזן שלילי אתה אמור להצליח יותר מ40 קילו אם אתה לא שחיף של 45 קילו

אני 82 קילו, גובה 1.83 בסקוואט אני בוודאות יכול להמשיך ולעלות אבל אני לא סגור על איך להתקדם וכמה משקל להוסיף מאימון לאימון, אבל הבנץ דיי כבד לי

זה תלוי בבן אדם זה לא מדע מדויק, וזה גם לא כל כך משנה לך כי אתה בחיטוב, אל תתעסק בזה מתי להוסיף,
כשתראה שקל לך תוסיף - קשה תוריד.

ובסקוואט תיסגר בדיוק על הטכניקה לפני שאתה מוסיף משקל,
עוד שאלות חופשי ושיהיה בהצלחה.

Back
למעלה תחתית