הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סביבות ה23% שומן וגם הרבה מאסה יחד , לא מצליח לעשות דיאטה עזרה !

YoeL AbutbuL

משתמש מתחיל
127
4
נק' מוניטין:
22
127
4
מועדון ספורט רמת פולג, נתניה
שלום לכולם אני כבר מספר חודשים מנסה לרזות אפילו אם חומרים ולא מצליח ..
התשובה לכך היא שהתפריט שלי לא מספיק טוב ולכן אני מבקש את העזרה שלכם בבניית תפריט טוב
המשקל שלי הוא 92 קילו
גובה 1.75
ואחוז שומן סביבות ה23%
ביד לא מרגישים כלל שומן אך גם לא רואים את סיבי השריר ..
אני סך הכל מוצק וחזק מאוד ושרירי אבל אני רוצה להתחטב והאחוז שומן הזה לא רוצה לזוז
אני רואה קצת קוביות עליונות אך בצדדים ובכל הבטן אני מרגיש מלא שומן ונוזלים מה אני יכול לעשות ??
אני עושה לעצמי תפריטים של 100 פחמימה ועדיין לא מצליח
אשמח אם תעשו לי איזה תפריט טוב כזה עם סלטים קרקרים עם גבינה , חביתה וטונה ..

אני בערך אותם נתונים כמו שלך רק אחוז שומן 14, התחלתי חיטוב מ 100 קילו.

350 חלבון, רק מחזה עוף או בשר דל שומן, אבקות חלבון, לבן של ביצה, טונה במים.

150 פחממה, אורז ושיבולת שועל, וירקות.

30 שומן, מצהוב של ביצה או שמן זית

זה בהנחה של אתה לוקח קצת חומרים כמו שציינת.. אם לא תוריד חלבון ל 250 ותעלה שומן ל 60.
כמובן שצריך לשקול את האוכל ולחלק בשווה לפי ארוחות ביום. אני אישית עושה 4 ארוחות ו4 שיקים של חלבון. לשלב אירובי בינוני 4-5 פעמים בשבוע
לאכל נקי בלי רטבים טעמים למינהם עם כבר אז וולדן פארמס רוטב מצויין לחטוב.
זה עבודה קשה אבל התוצאה שווה הכל

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התשובה אחי ממש עזרת לי
יש לי שאלה חשובה מאוד
המאזן EMR+RMR שלי עומד על 3000 קלוריות ביום ולפי החישוב של כמה אני יכול לחסר ממנו לפי אחוז שומן הוא 1400 קלוריות , כלומר אני יצטרך להגיע כל יום ל1600 קלוריות ? וככה אני יהיה על גרעון קלורי של 1400 קלוריות ?

תודה רבה על התשובה אחי ממש עזרת לי
יש לי שאלה חשובה מאוד
המאזן EMR+RMR שלי עומד על 3000 קלוריות ביום ולפי החישוב של כמה אני יכול לחסר ממנו לפי אחוז שומן הוא 1400 קלוריות , כלומר אני יצטרך להגיע כל יום ל1600 קלוריות ? וככה אני יהיה על גרעון קלורי של 1400 קלוריות ?
אין טעם בלנצל את הגרעון המקסימלי על ההתחלה (וגם בכלל,למען האמת).
תתחיל מ-500.. זה יספיק

אני בערך אותם נתונים כמו שלך רק אחוז שומן 14, התחלתי חיטוב מ 100 קילו.

350 חלבון, רק מחזה עוף או בשר דל שומן, אבקות חלבון, לבן של ביצה, טונה במים.

150 פחממה, אורז ושיבולת שועל, וירקות.

30 שומן, מצהוב של ביצה או שמן זית

זה בהנחה של אתה לוקח קצת חומרים כמו שציינת.. אם לא תוריד חלבון ל 250 ותעלה שומן ל 60.
כמובן שצריך לשקול את האוכל ולחלק בשווה לפי ארוחות ביום. אני אישית עושה 4 ארוחות ו4 שיקים של חלבון. לשלב אירובי בינוני 4-5 פעמים בשבוע
לאכל נקי בלי רטבים טעמים למינהם עם כבר אז וולדן פארמס רוטב מצויין לחטוב.
זה עבודה קשה אבל התוצאה שווה הכל
ברור, חכם מאד ללכת על 350 גרם חלבון ביום שיש סיכוי ששם כבר תהיה פגיעה בכליות (לא מבטיח אבל יש סיכוי) ולאכול רק 30 גרם שומן.
היה עדיף ללכת על 150 פחמימה 250 חלבון ו-80-100 שומן.

ברור, חכם מאד ללכת על 350 גרם חלבון ביום שיש סיכוי ששם כבר תהיה פגיעה בכליות (לא מבטיח אבל יש סיכוי) ולאכול רק 30 גרם שומן.
המחקר האחרון שנעשה הראה שהגוף מסוגל לספוג עד 4.5 גרם פר קילו משקל גוף ללא שום סכנה\פגיעה בכליות.

המחקר האחרון שנעשה הראה שהגוף מסוגל לספוג עד 4.5 גרם פר קילו משקל גוף ללא שום סכנה\פגיעה בכליות.

אני מודע לזה אבל זה חלבון מיותר וממש מעט שומן שגם הוא חשוב מאוד.
בכל מקרה אני לא הייתי מסתכן, ראיתי אנשים עם בעיות כליות וזה לא נראה כיף לשבת עם צינור שיוצא משלמה ומתחבר לשקית שתן על הרצפה בבית חולים, לא הייתי עובר את ה2.5 לכל קילו בכל מקרה, גג 3 גרם לקילו.
מזל טוב על הכוכב כסף!

"פגיעה בכליות" "100 גרם שומן בחיטוב", עשית אי פעם חיטוב רציני שאתה כותב כאלה שטויות?
הצעתי לבחור תפריט שמתאים לו עם הוא לוקח קצת ממתקים, עם לא נתתי לו גם אפשרות אחרת

קלן , טי3 , מסטרון , ויני
כל זה בגיל 19 ולא ירדת? פעם הבאה לפני שאתה משתמש עדיף שיהיה לך תוכנית טובה עם תפריט טוב והכי חשוב שתעמוד בו. ואם כבר השקעת כסף על חומרים תשקיע עוד כמה שקלים על ייעוץ או משו

נערך לאחרונה:
"פגיעה בכליות" "100 גרם שומן בחיטוב", עשית אי פעם חיטוב רציני שאתה כותב כאלה שטויות?
הצעתי לבחור תפריט שמתאים לו עם הוא לוקח קצת ממתקים, עם לא נתתי לו גם אפשרות אחרת
צודק עחי, שומן משמין.

• פותח/ת השרשור
לא ברור שרואים שינוי אבל לא ממש חזק כמו שציפיתי אני רואה קוביות עליונות כבר אבל עדיין בחלק התחתון יש צמיגי קטן ואני מרגיש עדיין בכלל עם הרבה אחוז שומן ..
קחו תמונה אולי בלי דיבורים

image.jpg

התנסת בסטרואידים לפני כן?
אין סיכוי שבעולם שהחומרים האלה לא גרמו לך להוריד. או שקנית חומרים מזויפים, או שבכלל לא היית על שלילי.
דרך אגב בתמונה אתה ממש לא 23%, יותר בכיוון ה19%. תביא תמונה לפני למרות שעם כמות החומרים שלקחת היית אמור להיות מר פיטנס

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא ברור לפני פשוט לא היו רואים את החזה והידיים והבטן היו רואים רק שכבת שומן עכשיו זה התבאר מן הסתם אבל אני אומר לך דוגרי לא השקעתי בתזונה ובאימונים בגלל זה לא ראיתי ממש תוצאות אני טמבל להבא אני ידע
ו23 19 אותו חרא לא ?! סביבות אמרתי
בכל אופן אני צריך להגיע ל1500 קלוריות עם מאזן קלורי שלילי של 1000 קלוריות
חשבתי על 150 חלבון מספיק לי 1.6 ככה פר קילו אני לא כזה שמאבד מאסה מגיל 13 אני תמיד חזק וגדול עם מספיק מאסה בלי אימונים גנטיקה
בקיצור
150 חלבון = 600 קלוריות
120 פחמימה = 480 קלוריות
60 שומן = 540 קלוריות
1620 קלוריות גרעון קלורי של 900 קלוריות
מה אומרים ?

נערך לאחרונה:
לא ברור לפני פשוט לא היו רואים את החזה והידיים והבטן היו רואים רק שכבת שומן עכשיו זה התבאר מן הסתם אבל אני אומר לך דוגרי לא השקעתי בתזונה ובאימונים בגלל זה לא ראיתי ממש תוצאות אני טמבל להבא אני ידע
ו23 19 אותו חרא לא ?! סביבות אמרתי
בכל אופן אני צריך להגיע ל1500 קלוריות עם מאזן קלורי שלילי של 1000 קלוריות
חשבתי על 150 חלבון מספיק לי 1.6 ככה פר קילו אני לא כזה שמאבד מאסה מגיל 13 אני תמיד חזק וגדול עם מספיק מאסה בלי אימונים גנטיקה
בקיצור
150 חלבון = 600 קלוריות
120 פחמימה = 480 קלוריות
60 שומן = 540 קלוריות
1620 קלוריות גרעון קלורי של 900 קלוריות
מה אומרים ?

אם אתה על חומרים, לפחות 200 חלבון ויותר. לא יודע לגבי כמה גרעון עם חומרים אני רק יודע שהוא יכול להיות גדול בלי לחשוש ולא תהיה בעיה אם תוריד פחמימה . 4% שומן זה הבדל גדול במראה

אל תרד לשלילי במכה. וקח את עצמך בידיים גבר סייקל קלן עם מאמץ ואתה תהיה חטוב מאוד, ואם אתה מתכוון לזלזל אל תיגע בחומרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית