הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שמירה על נוזלים במאזן חיובי?

• פותח/ת השרשור pagi
  • פורסם בתאריך

pagi

משתמש פעיל
491
106
נק' מוניטין:
336
491
106
זכיתי ביופי של גנטיקה בקטע של לעלות נקי, אני בערך על 12 א"ש ולא עליתי בא"ש שנים.
אבל זה לא פוטר אותי מהנוזלים..כואב לקבל הערות מאנשים שלא מבדילים בין נוזלים לשומן.
האם אפשרי להשאר על כמות נוזלים נמוכה בזמן מאזן חיובי? עם הרבה אירובי כמובן. ומה לגבי סאונה?

ככל שהכנסת הפחמימות שלך תהיה נמוכה יותר, וכמות האירובי מרובה יותר כך תהיה במצב של פחות נוזלים.

האם אפשרי להשאר על כמות נוזלים נמוכה בזמן מאזן חיובי? עם הרבה אירובי כמובן. ומה לגבי סאונה?
אל תנסה להלחם באגירת הנוזלים ע"י סאונה, כי לפי אותו הגיון אתה בטח גם ממעיט בשתיה כדי לא ל"הפסיד" מה ש"הרווחת" בהזעה. כל מה ש"תרויח" באמת הוא הרגשת צמא מתמדת, ואם תלחם בה מספיק אתה עלול להגיע למצב של התייבשות, שעלול לגרום נזקים בלתי הפיכים לכליות ולכבד שלך.

(צר לי ששוב אני מופיע כאן על תקן הנודניק רואה-השחורות, אבל זה מה יש: אני באמת נודניק רואה-שחורות)

אם אתה על 12% שומן ויש לך בעייה עם זה שאתה כביכול נראה שמן, הבעייה היא בראש.
על 12% שומן אתה לא נראה שמן, תאמין לי.
ראיתי הרבה אנשים שמנים בחיים שלי.

• פותח/ת השרשור
אל תנסה להלחם באגירת הנוזלים ע"י סאונה, כי לפי אותו הגיון אתה בטח גם ממעיט בשתיה כדי לא ל"הפסיד" מה ש"הרווחת" בהזעה. כל מה ש"תרויח" באמת הוא הרגשת צמא מתמדת, ואם תלחם בה מספיק אתה עלול להגיע למצב של התייבשות, שעלול לגרום נזקים בלתי הפיכים לכליות ולכבד שלך.

(צר לי ששוב אני מופיע כאן על תקן הנודניק רואה-השחורות, אבל זה מה יש: אני באמת נודניק רואה-שחורות)

לא התכוונתי להתייבש כשאמרתי להפטר מהנוזלים, הכוונה היא אם זה ישפיע כמו אירובי.

אם אתה על 12% שומן ויש לך בעייה עם זה שאתה כביכול נראה שמן, הבעייה היא בראש.
על 12% שומן אתה לא נראה שמן, תאמין לי.
ראיתי הרבה אנשים שמנים בחיים שלי.

לא לא אמרתי שאני נראה שמן, פשוט יהיה הרבה יותר טוב עם פחות נוזלים.

הבנתי את הקטע של הפחות פחמימות, אבל כמה כבר זה יהיה אפקטיבי על מאזן חיובי?

איזה הערות? אתה אומר שאתה על 12 אחוז שומן.. אתה ממש לא שמן אם זה ככה.

חוץ מזה , אין דרך להימלט מהאגירת נוזלים מהפחמימות , אך אפשר לדלל בכמות שלהם , וכן יש גם דיאטות כמו דל פחמימה גם על מאזן חיובי , ראה במאמרים.

אני חושב אולי שזה יותר בראש שלך , גם אני ככה עם הקטע של הנוזלים אבל אין ברירה..

לא צריך לרדת לרמות של 50 גרם פחמימה בפלוס קלורי, אבל סביר להניח שיש הבדל בין חצי שנה על 400 גרם פחמימה ועל 150.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית