הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנון המשך חיטוב..

• פותח/ת השרשור Snatch
  • פורסם בתאריך

Snatch

משתמש מתחיל
268
13
נק' מוניטין:
33
268
13
1. אחרי משהו כמו 5-6 שבועות של חיטוב דל פחמימה(לא זוכר מתי התחלתי),
ירדתי מכ20% שומן ל15%-14% ועשיתי כמה ימים של נייטרלי( בתור הפסקה וגם כדי לראות איפה אני עומד כשהגוף במצב מאוזן יותר מבחינת פחמימות).
הגעתי למסקנה שחסר לי עוד איזה 1.5-2 קילו להוריד, אבל קשה לי כרגע לחזור לחיטוב(בטח שמדובר בדל פחמימה)
בעיקר מהמחשבה על זה שעוד שבוע אני עושה עוד הפסקה בגלל שאני יוצא לחופשה קצרה ואין מה לדבר על תפריט שם.
מה כדאי לעשות בינתיים ?

2. יש פער די גדול בין התוצאות בפלג גוף עליון לתחתון, מעולם זה לא קרה לי ברמה כזאת.
הרגליים נשארו בערך באותו מצב כמו בתחילת החיטוב לעומת איזור הבטן,חזה וכו' שיש שם שינוי משמעותי מבחינת ירידה בשומן.
כמו שאמרתי, יש לי ניסיון בחיטוב ואף פעם לא הגעתי למצב כזה. אם כבר להפך. למה זה קורה?

לגבי השאלה הראשונה.. אין קסמים.. חח אם אתה מחליט שאתה רוצה לרדת עוד 2 קילו תמשיך את החיטוב.. ונראה לי שיהיה לך בחופשה יותר קל דווקא לא לאכול מאשר כן לאכול.. לא ככה?

לגבי השאלה השנייה, אם יש תמונה שתמחיש זה יהיה מעולה..

בחופשה תנסה להתמלאות מבשרים וירקות ולא לגעת בפחמימות וסוכרים, לא בעיה אם יש חדר אוכל נורמלי

הגיוני מאוד שרוב הנזולים והשומן מתרכזים בפלג גוף עליון בפרונט, לכן ההבדל העיקרי הוא בפלג גוף עליון

1. אחרי משהו כמו 5-6 שבועות של חיטוב דל פחמימה(לא זוכר מתי התחלתי),
ירדתי מכ20% שומן ל15%-14% ועשיתי כמה ימים של נייטרלי( בתור הפסקה וגם כדי לראות איפה אני עומד כשהגוף במצב מאוזן יותר מבחינת פחמימות).
הגעתי למסקנה שחסר לי עוד איזה 1.5-2 קילו להוריד, אבל קשה לי כרגע לחזור לחיטוב(בטח שמדובר בדל פחמימה)
בעיקר מהמחשבה על זה שעוד שבוע אני עושה עוד הפסקה בגלל שאני יוצא לחופשה קצרה ואין מה לדבר על תפריט שם.
מה כדאי לעשות בינתיים ?

2. יש פער די גדול בין התוצאות בפלג גוף עליון לתחתון, מעולם זה לא קרה לי ברמה כזאת.
הרגליים נשארו בערך באותו מצב כמו בתחילת החיטוב לעומת איזור הבטן,חזה וכו' שיש שם שינוי משמעותי מבחינת ירידה בשומן.
כמו שאמרתי, יש לי ניסיון בחיטוב ואף פעם לא הגעתי למצב כזה. אם כבר להפך. למה זה קורה?
1.לא חייב לחזור לדל פחמימה באחוז שומן הזה... תחזור מהחופשה ותכנס לתפריט
2. אין לי מה לומר

אל תכנס לזה חזק מדי, ואם זה באמת בורגס רק בהליכות ברחוב שם ובמסיבות אתה הולך לשרוף את כל הפיצות שתצליח לאכול שם 🤪

מה התוכנית אימונים שלך? מה המשקלי עבודה בפלג גוף עליון ותחתון?

• פותח/ת השרשור
מה התוכנית אימונים שלך? מה המשקלי עבודה בפלג גוף עליון ותחתון?
כרגע FBW
סקוואט 3X5
בנץ' 3X6
דדליפט 1X5
דיפס 2X15
כ.מרפקים 2X10

משקלי שיא - סקוואט RM3 127, דדליפט RM5 127, בנץ' RM3 93
בנוגע להבדל מחיטובים קודמים, כנראה הייתה לי התקדמות משמעותית במסת שריר של הרגליים ביחס למה שאני רגיל.
אבל עדיין במפשעה יש המון שומן שלא יורד וזה לא מסתדר לי עם ההתקדמות הכללית של החיטוב..

כרגע FBW
סקוואט 3X5
בנץ' 3X6
דדליפט 1X5
דיפס 2X15
כ.מרפקים 2X10

משקלי שיא - סקוואט RM3 127, דדליפט RM5 127, בנץ' RM3 93
בנוגע להבדל מחיטובים קודמים, כנראה הייתה לי התקדמות משמעותית במסת שריר של הרגליים ביחס למה שאני רגיל.
אבל עדיין במפשעה יש המון שומן שלא יורד וזה לא מסתדר לי עם ההתקדמות הכללית של החיטוב..

אתה לא עובד על כתפיים?
וכנראה שזה המבנה גוף שלך... אני גם בחיטוב עכשיו וההיקף בטן שלי נשאר זהה למרות שירדתי 3-4 קילו.
אז יכול להיות שזה שומן יותר עיקש מה שיש לך ברגליים.. חכה בסבלנות.

לפי התמונה אתה לא צריך כרגע דל פחמימה אחוז שומן של קצת גבוה !
חלבון 1.8 פחמימה 120 שומן אל תעבור 50 ויהיה לך אחלה של דיאטה !
ולגבי ההפסקה זה טוב לפעמים להתפרק !!! תהנה תחזור לשגרה ( גם בטח תרגיש שמן עם עצמך אז זה יעזור לך לחזור)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית